• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nafaka alanlar bilgi verebilir mi??

Helin1994

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
807
585
303
46
Eşimle son durusma yada son 2 durusmaya geldik.Çocuk için 580 tl ödüyor ben çalışdığım için hakim bağlamadı.Mahkeme bitince çocuk içinne kadar nafaka bağlar acaba. Özel okula gidiyor kızım.Eski eş 11.000 maaş alıyor ve ak ucretlerle 20.000 TL oluyor..

Maaşı SGK ya da 11 bin olarak mı gösterilmiş? Biliyorsunuz bazen düşük gösterme durumu oluyor

Yom emeklı sandıgı net maaşı ayrıca ek ucretler var. Avukat bellı olmuyor dıyor

Eşimle son durusma yada son 2 durusmaya geldik.Çocuk için 580 tl ödüyor ben çalışdığım için hakim bağlamadı.Mahkeme bitince çocuk içinne kadar nafaka bağlar acaba. Özel okula gidiyor kızım.Eski eş 11.000 maaş alıyor ve ak ucretlerle 20.000 TL oluyor..
Gelirinin maksimum 1/4 üne kadar bağlanabiliyor,o kadarını talep edin ne kadarı gelirse artik

Çok düşük olmuş. Benim en son dosyamda babanin maaşı asgari ücret görünüyordu. Çocuk için 450 anne için 450 hukmedildi tedbir nafakasi olarak.siz çalıştığınız için size baglanmamasi normal tabiki ama 11 bin maaşa 580 çok komik rakam olmus. Eşinizin ispatlayabildigi borçları mi var, bu nedenle düşük bağlanmış olabilir.
Avukatiniz muhakkak itiraz etmiştir. Ama eğer karar duruşmasında da aynen kalırsa nafaka artırim nafakası açarsınız.

Maalesef bu durum tamamen hakimlerin insafına kalmış durumda. Kararı istinaf edebilirsiniz.

Çok düşük çok. Çocuğu olanlar bilir bu nafaka çocuğun bir aylık masrafına değil bir haftasına bile yetmez. Avukatınızla konuşun daha fazlasını talep etsin

Back
X