Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basvuru yaptiginiz mahkemenin kaleminde bu konu hakkinda bilgi alabilirsiniz hakimin dosyayi inceleyip incelemedigine gore ve esinizim maddiyatina gore degisir
Durusmaniz ne zaman? Gidip mahkeme kalemiyle konusun, hakim dosyayi incelemedi mi zor durumdayim diye anlatin. Su siralar malum olaylardan mutevellit bircok yerde gecici hakimler var. Pazartesi bir kaleme gidip gorusun.
Gitme durumum yok telefonla bilgi verirler mi
Durumu anlatinca en azindan dosya numaranizi alirlar, dosyanizi cikartirlar.[/QU
Tskederim tatlim pzrtsi sansimi denicem
Vay. .gene mi keder ama artık yeter. .
ne yapalim zorlu ve uzun bir surec ustelik daha yolun cok basindayiz bebegim dogcak daha bosanma sureci benim bile kendime agliyasim geliyor..ama cok sukur islerim yolunda gidiyor insallah dahada iyi olur o zamn adam yalvarsada uc kurusuna tenezzul etmemVay. .gene mi keder ama artık yeter. .
Arayın bir sorun
Dokuz aylık hamile olduğunuzu bu nedenle gidemediğinizi vs de anlatın ki ilgilensinler
Karar çıksa bile eşiniz icraya konulmadan ödemez gibi
O da vakit alır tebligat vs
Durumunuz zor kolay gelsin sağlıklı doğumlar
Genelde avukatlar disinda kimseye telefonda bilgi vermiyorlar ki bu da adliyee gore degisir arayip bi sansinizi deneyin ama adliyeye gore degisir genelde telefonda bilgi vermezlerBir ay oldu basvurali iki hafta once esmin vr benim mal varligimin inceleneegine dair tebligat gelmisti sonra ses seda yok mahkemenin kalemine.telefonla ulasip bilgi almam mumkun,mu
Genelde avukatlar disinda kimseye telefonda bilgi vermiyorlar ki bu da adliyee gore degisir arayip bi sansinizi deneyin ama adliyeye gore degisir genelde telefonda bilgi vermezler
Ben iki senelik birikmis nafakami alamiyorum.. neymis efendim borclar siraya girermiste, bilmem neymiste.. halbuki karsi taraf calisiyor.. avukattan kaynaklaniyor, kadin hic bisi yapmiyor artik.. ariyorum cevap yok.. adalet iste
Ben iki senelik birikmis nafakami alamiyorum.. neymis efendim borclar siraya girermiste, bilmem neymiste.. halbuki karsi taraf calisiyor.. avukattan kaynaklaniyor, kadin hic bisi yapmiyor artik.. ariyorum cevap yok.. adalet iste
O bilmem neymis de dedikleriniz Yargitay kararlari hanim efendi. Adamin maasina daha onceden konulmus haciz varsa el mecbur siranin bitmesini beklemek zorundasiniz. Cunku birikinti nafaka alacagi da adi alacak sayiliyor Yargitay'ca. Oyle avukatlar hakkinda atip tutmak ahkam kesmek ne kadar kolay degil mi? Hukuken ve fiilen dosya ilerlemiyorsa, avukatiniz sizin icin bir sey yapamaz.