Çalıştığım icin ve bundan dolayı cocuga bakamadigimi cocugun okula kendi hazirlandigini vs yazarak.Cocuk kimde kaliyorsa karsi taraf nafaka odemelidir diyerekten hem velayet hemde 15 bin nafaka talebinde bulunmuş bir baba hakkinda dusunuyorsunuz.Ayrica cocugum servisle gidip geliyor ve abisi var 13 yasinda.Ve calismaya oglum 4 yasindayken basladim.cok detay vermek istemiyorum ama ozamanda 13 yasinda bir abla vardi basinda.calistigim sure boyunca her ay maasinin tamamini kendise vermis biriyim.hepsi delilli cunku hep mobil bankaciliktan yolladim.Bir ay bile sektigi ay yok.Ben evde olsaydimda cocugum zaten okul formasini kendi giyecekti.tipki onun icin hersabah hazirladigim beslenmeyi okulda yine kendi yiyecekti.onun icin hazirladim yemegi yine kendi yiyecekti.Evet calismak zorundayim heleki su sürecte .Ama bir babanin ustelik ihtiyaci yokken.ustelik cocuga ne kadar iyi baktigimi ve ilgilendigimi bildiginden velayet talebinin olmadigi soylemisken.Dilekcede avukatinin bu sekilde yazmasini anlamadim.Tabiki kendi onayi olmazsa avukatta yazmazdi ama Allah şaşirtmadin demekten baska sey gelmiyor icimden.Ve ben tum yasattiklarina ragmen susmayi secip hicbir talebim olmadan halada yok.İnsanlarin bu kadar kotu olmasini anliyamiyorum.
ÇOCUK BENİM YANIMDA YANİ COCUGUMA BEN BAKİYOR VE HER TURLU İHTİYACİNİ BEN KARSİLİYORUM.
ÇOCUK BENİM YANIMDA YANİ COCUGUMA BEN BAKİYOR VE HER TURLU İHTİYACİNİ BEN KARSİLİYORUM.
Son düzenleme: