- 23 Ağustos 2012
- 52.486
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.129
- 898
Cocuk benimle asla vermem.
Eeee ne demeye para istiyormus o zaman?? Nah alir p.st
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk benimle asla vermem.
Yazdigim mesaj neden anlasilmadi acaba zaten orda yazmisim.cocugun benimle oldugunu.madem nafaka vermeleri gerekiyordu kendileri bu surecte neden vermedi diye.Ben de duymuştum nafaka veren anne.
Madem çocuk başının çaresine bakıyor,neden velayeti almadınız?
Cok sagolun .neden anlasilmadigini bende anlamadimAnladığım kadarıyla velayet şu an babada değil. Ama velayet ve nafaka istiyor öyle mi?
O kısım tam anlaşılmamış.
Evet sizde haklisiniz.Zaten cocugum benimle ama benim nafaka talebim yok .baska talebimde yok zaten.sadece velayet talebim var.cocuk ikimizin evet. ama bu surecte madem oyle dusunuyolardi kendileri neden destek olmadi.Sövelim mi babaya? Ne istiyorsunuz?
Anladığım kadarıyla velayet ve nafaka davasını birlikte açmış. Baba olarak buna hakkı var. Kazanır kazanmaz bilemeyiz ancak velayeti alırsa muhtemelen iştirak nafakası ödersiniz. Velayet sizde olursa da o öder. Çocuk ikinizin ya hani.
Ayyyy evet neden yanlis anlasilmis gercekten anlamadim.duzenleyim bariHayir simdiye kadar bendeydi çocuk madem nafaka istemeyi biliyor, odemeyi neden bilmemiş diyor bir alt mesajda.
Çocuk annede sanirim
Çocuk şuan sizinle, eski eş nafaka ödemiyor ama kendi çocukla beraber 15 bin nafaka talebinde bulunmuş diye anladım ben.
Gayet de art niyetli bir istek.
Çocuk üzerinden sizden para koparmak derdi ve tabi huzursuz, mutsuz etmek. Alışmış evliyken her ay sekmeyen ödemelere.
İmkanınız varsa avukat tutun sizdedogru anlamissiniz
Evet dogru anlamissiniz.Çocuk şuan sizinle, eski eş nafaka ödemiyor ama kendi çocukla beraber 15 bin nafaka talebinde bulunmuş diye anladım ben.
Gayet de art niyetli bir istek.
Çocuk üzerinden sizden para koparmak derdi ve tabi huzursuz, mutsuz etmek. Alışmış evliyken her ay sekmeyen ödemelere.
İmkanınız varsa avukat tutun sizde.
Anlaşılmamasına şaşırıyorsunuz ama burada da el kadar çocuğa bakan kişinin 13 yaşında bir kız olduğu anlaşılıyor mesela.Ve calismaya oglum 4 yasindayken basladim.cok detay vermek istemiyorum ama ozamanda 13 yasinda bir abla vardi basinda.calistigim sure boyunca her ay maasinin tamamini kendise vermis biriyim.
Valla konuyu actigima pisman oldumKonuyu herkes farklı anlamış, ben de farklı anladım.
Ben çocukların şuan sizde olduğunu, hem çalışıp hem çocuklara baktığınızı ve eski kocanızın şuan çalışmadığını ve bu yüzden sizden daha iyi bakacağını iddaa edip sizden hem velayeti hem nafaka istediğini anladım.
Ayrıntı vermediğiniz için doğru yorum yapmak pek mümkün olmayacak gibi, biraz daha ayrıntı verirseniz ve daha açıklayıcı yazarsanız daha doğru yorumlar alırsınız.
Çocukların biri 13 yaşında diğeri kaç yaşında?
Babalarının düzenli geliri var mı? Çocuklara bakabilecek düzgün bir yaşantısı var mı?
Bende onu diyorum zaten .evlilik birligi icinde calisirken aldigim parayi ona verirken iyiydi hersey de .simdi ek gelir kesildigi icin mi calismami bahane edip cocuga bakilmadigini soyluyor.lakin suan daha iyi bakiliyor.Ona muhtac olmadigim icin kendi basimin caresine cok guzel baktigim icin bitun bunlarAnlaşılmamasına şaşırıyorsunuz ama burada da el kadar çocuğa bakan kişinin 13 yaşında bir kız olduğu anlaşılıyor mesela.
İyi bir geliri olması için illa düzenli çalışmasına gerek yok, gayrimenkul zenginidir belkiValla konuyu actigima pisman oldumbaba calisiyor iyi de bir geliri var.hatta ustelik ihtiyaci yokken yazdim.
Aslinda konu acmamdaki amaç icimde dusundugunu dışa vurmakti ama yanlis anlasildi odaİyi bir geliri olması için illa düzenli çalışmasına gerek yok, gayrimenkul zenginidir belki
E sizin çalıştığınız için bakamadığınızı iddaa ediyorsa kendisi çalışırken nasıl bakacakmış?
Ben sizin yerinizde olsam ben de nafaka isterdim. Madem çok iyi geliri var versin para siz de bakıcı tutarsınız.
Adam hakkında düşüncemizi sormuşsunuz da böyle bi adam için ne düşünülür sizce:) küfür yasak olduğu için düşüncelerimi söyleyemiyorum:)
Çocuğu sizden almak için geçerli bir sebep yoksa zaten mahkeme çocuğu vermez dolayısıyla nafaka da vermez.
Valla kendimden suphe etmeye basladim.acaba hangi cumlem oyle anlasiliyor banada kopyalabilirmisin.cocugum benimle ben bakiyorum.bu surectede hic destek almadim istemedimde.Anladığım kadarıyla siz çocukların velayetini babaya vermekte bir beis görmüyorsunuz ama nafaka ödemek istemiyorsunuz....
13 yaşında abla olmuyor o da çocuk oluyor ve emanet edilmesi doğru değil anlayamadığım şey çalışmak zorundaydınız ve parayı eşinize verdiniz ne aldı o parayla mal mülkün yarısını almanız gerekmiyor mu ? Babaya nafaka verildiğini hiç duymadım alamaz bence bu arada çalışmaya iyiiki devam etmişsinizÇalıştığım icin ve bundan dolayı cocuga bakamadigimi cocugun okula kendi hazirlandigini vs yazarak.Cocuk kimde kaliyorsa karsi taraf nafaka odemelidir diyerekten hem velayet hemde 15 bin nafaka talebinde bulunmuş bir baba hakkinda dusunuyorsunuz.Ayrica cocugum servisle gidip geliyor ve abisi var 13 yasinda.Ve calismaya oglum 4 yasindayken basladim.cok detay vermek istemiyorum ama ozamanda 13 yasinda bir abla vardi basinda.calistigim sure boyunca her ay maasinin tamamini kendise vermis biriyim.hepsi delilli cunku hep mobil bankaciliktan yolladim.Bir ay bile sektigi ay yok.Ben evde olsaydimda cocugum zaten okul formasini kendi giyecekti.tipki onun icin hersabah hazirladigim beslenmeyi okulda yine kendi yiyecekti.onun icin hazirladim yemegi yine kendi yiyecekti.Evet calismak zorundayim heleki su sürecte .Ama bir babanin ustelik ihtiyaci yokken.ustelik cocuga ne kadar iyi baktigimi ve ilgilendigimi bildiginden velayet talebinin olmadigi soylemisken.Dilekcede avukatinin bu sekilde yazmasini anlamadim.Tabiki kendi onayi olmazsa avukatta yazmazdi ama Allah şaşirtmadin demekten baska sey gelmiyor icimden.Ve ben tum yasattiklarina ragmen susmayi secip hicbir talebim olmadan halada yok.İnsanlarin bu kadar kotu olmasini anliyamiyorum.
ÇOCUK BENİM YANIMDA YANİ COCUGUMA BEN BAKİYOR VE HER TURLU İHTİYACİNİ BEN KARSİLİYORUM.
E siz nafaka istememişsiniz kiYazdigim mesaj neden anlasilmadi acaba zaten orda yazmisim.cocugun benimle oldugunu.madem nafaka vermeleri gerekiyordu kendileri bu surecte neden vermedi diye.
Ablayi buyutmek icin degil.Ablasi oldugu icin yazdim yani kardeş13 yaşında abla olmuyor o da çocuk oluyor ve emanet edilmesi doğru değil anlayamadığım şey çalışmak zorundaydınız ve parayı eşinize verdiniz ne aldı o parayla mal mülkün yarısını almanız gerekmiyor mu ? Babaya nafaka verildiğini hiç duymadım alamaz bence bu arada çalışmaya iyiiki devam etmişsiniz