• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nafaka isteyen baba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablayi buyutmek icin degil.Ablasi oldugu icin yazdim yani kardeş 😁 bazen basiniza daha kotu seylerin gelmemesi icin .biseylerden feragat edip huzuru secip onunuze bakmaniz gerekiyor.Diger yandan kimsenin hakki hikmesede kalmaz inancindayim o yuzden mal mulk islerinden feragat ettim.Cocuklarim ve kendi psikolojimi dusunerek.Duygusal davranmadim ama talepte etmedim.Allah a havale ettim.Cok sukur calisarak cocuklarima bakabiliyorum.onunla mucadele etmeyi degil de tamamen hayatimdan cikmasi bana yeter zaten
Hanımefendi çok karışık yazmışsınız yine de söyle söyleyeyim 13 yaşa da olsa çocuk çocuğa Emanet edilmez artık orası geçmiş zaten siz kendiniz nafaka istemediğiniz için almamışsınız bunu zaten söylüyorsunuz ama adam hem çocuğunu hem de nafaka istiyor sizden intikam almaya mı çalışıyor yani orasını bilemeyiz ama çocuk kimdeyse nafaka isteme hakkına sahiptir.

Anlaşılmamasına şaşırıyorsunuz ama burada da el kadar çocuğa bakan kişinin 13 yaşında bir kız olduğu anlaşılıyor mesela.
Suan iki cocuğu var büyük olan oğlu 13 yaşında o kardeşini servise bindiriyor. Tek çocukken oğlu 4 yaşındayken çalışmaya başlamış o zamanda 13 yaşında bir kız bırakıyormuş servise böyle anladım ben🫠

Bence siz çocuklarınızın velayetini istiyor olmasına dert yanın. Nafaka talebinde bulunmasına değil. Çocukları nasıl kendimde tutarım. Bakabildiğimi ispatlarım diye dert edinin eğer çocuklarımız sizde kalsın istiyorsanız...
Biliyomusunuz.aynen onlarda bu sekilden yola cikiyolar .psikolojik siddet ve psikolojik baski dedikleri iste tamda bu.onlarin yapmaya calistigi seyi siz mesajinizda yazmissiniz.tamda demek istedigim buydu mesele cocuk degil.
Ama iyiki nasil ispatlarim diye degil de.yapmam gereken annelligi yapiyorum cocuklarima 😉

Suan iki cocuğu var büyük olan oğlu 13 yaşında o kardeşini servise bindiriyor. Tek çocukken oğlu 4 yaşındayken çalışmaya başlamış o zamanda 13 yaşında bir kız bırakıyormuş servise böyle anladım ben🫠
Ben de öyle anlamıştım öyle değilmiş çocuk 4 yaşındayken 13 yaşınd ablası varmış kadının toplamda 3 çocuğu var birisi ilk elinden 2si bu adamdn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X