zaten hamile oldugum için daha hassaslaştım bi anne çocugunu sadece eşinin canını yakmak ve para için kullanıyor olan işte arada kalan masum cocuklara oluyor ben eşimin kızını kabullendim onunla ilgilenmeye bakmaya çünkü hiç bir cocuk bunu hakketmiyor velayetini almaya razıyım zorlansamda eşimle çok şükür bu kunu dısında bir sorunumuz yok aşarız bir sekilde...zaten büyüdükçe aklı basına geldikçe babasına hak vermeye basladı annesinin davranışlarından dolayı babasından özür dileyebilecek olgunlukta maşşallah...inş herşey güzel olur
Güzel düşünüyorsunuz ama bu göründüğü kadar kolay değil.
Eğer sizin çocuğunuz olmasaydı evet yapabilirdiniz. Çok da sorun olmazdı bu düşüncede olduğunuz için.
Kardeş kıskançlığı var mesela..
İster istemez eşinizin çocuğu yeni gelen bebeği kıskanacak.
Aynı anne babanın iki çocuğu arasında oluyor ki mutlaka olacak..
Siz ister istemez kendi çocuğunuzu kollayacaksınız.
Büyükler küçüğün canını yakmak isteyebiliyorlar bunu kendi çocuğunuz olmadığı için affetmekte görmezden gelmede zorlanacaksınız..
Ben çok geç anne oldum. Kızkardeşimin çocuklarını öyle çok sevdim ki görmediğim bir gün olmadı. Evlenene kadar her hafta sonu alıp sabahtan akşama kadar gezdirecek kadar değerlilerdi benim için.
Hala öyle bir damla gözyaşlarına kıyamam onların.
Benim çocuğum olunca küçük olan kıskandı. Aralarında 5 yaş var. Dayanamıyordum öyle yapmasına.. Her ikisinin de çok yaralanmaması için daha az bir araya getirdim mesela..
Kendi evladım olsa böyle mi yapardım.
Bırakın çocuk orda kalsın. Babasını görmeye gelsin.
Annesi bakmıyorsa da büyükanneler eminim iyi bakıyorlardır ona. Daha huzurlu olacak böylesi..