- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
- Konu Sahibi Karlidaglar
-
Herkese teşekkür ederim cevaplarınız icin bir boşanma aşamasında olan canım ciğerim olan biri için sordum bu soruyu. Bu tavrınıza açıklama bile yapmazdım da neyse 19 yaşındayım okuyorum ben ne evlenmesi ne boşanması?daha bikaç ay önce sevgilinizle alakalı konu açmışsınız
ne ara evlendiniz ne ara boşanmaya karar verdiniz diye sorarlar adama
yoksa sizde başkaları için mi soruyorsunuz!!
Abla ben değilim boşanan ki daha evlenmedim bilesanirim meslegin var galiba paraya gözün mü doymadi üstüne nafaka mi istiyosun??
tanzimatini almadin mi sen?
hımm açgözlü çok..Abla ben değilim boşanan ki daha evlenmedim bile
Ayrıca herkesin düşüncesi farklıdır benim anlattığım takdirde nafakayı talep eden birine açgözlü olarak bakıyorum.
Aynen öyle Allah herkesim yuvasına sağlık huzur mutluluk versinhımm açgözlü çok..
hiç kimse boşanmak için evlenmiyor. mutlu yuva için evleniyor fakat gerçek yüzleri ortaya çikinnca degişmeyecegine farkina varinca iş boşanmaya gidiyor.
bekara karı boşanmak kolay. çocuk varsa zor valla.
burda herkes belirtir bir arkadaşım için soruyorum diyeHerkese teşekkür ederim cevaplarınız icin bir boşanma aşamasında olan canım ciğerim olan biri için sordum bu soruyu. Bu tavrınıza açıklama bile yapmazdım da neyse 19 yaşındayım okuyorum ben ne evlenmesi ne boşanması?
Belirtmesine belirtirdim de ya oda üyeyse kendisi olduğunu anlarsa diye bi korku sardı yalan söyleyemem yani. Ama sizde bu önyargınızı bırakın benden demesiburda herkes belirtir bir arkadaşım için soruyorum diye
ki o bile saçma ya o yüzden yazdım
burda fake olan çok üyelik var iki farklı konu görünce fake diye düşünüyor insan
nasıl ve neden ayrıldığıma bağlı. aldatma varsa değil nafaka maddi manevi tazminata kadar isterim. hem o kadından hem eşimden. anlaşarak ayrılıyorsak gerek yok arada bir bağ olmasına nafaka gibi.Bir mesleğiniz var,ailenizin durumu Türkiye standartlarına göre üst seviyede çocuğunuz yok eşinizden boşanınca nafaka talep eder misiniz ?
hayır alabilir kusurlu taraf değilse alır.Çalışıyorsanız alamazsınız zaten
nasıl ve neden ayrıldığıma bağlı. aldatma varsa değil nafaka maddi manevi tazminata kadar isterim. hem o kadından hem eşimden. anlaşarak ayrılıyorsak gerek yok arada bir bağ olmasına nafaka gibi.
hayır alabil
hayır alabilir kusurlu taraf değilse alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?