Nafaka

Aynı evde yaşayamayıp boşadığım adamın her ay parası boğazımdan rahatça geçmez ki muhtaç değilim sonuçta alsın parasını defolsun gitsin. Tazminat davası açarım ama o ayrı

çocuk varsa ücretsiz izindeyken tabi nafaka talep edilir. tanzimatda alabilir.
nafakann belli bir süresi vardir. adam ömür nafaka ödüycek degil ya. ama çocuğa tabi ödenir.

sanirim meslegin var galiba paraya gözün mü doymadi üstüne nafaka mi istiyosun??
tanzimatini almadin mi sen?

daha bikaç ay önce sevgilinizle alakalı konu açmışsınız
ne ara evlendiniz ne ara boşanmaya karar verdiniz diye sorarlar adama
yoksa sizde başkaları için mi soruyorsunuz!!
Herkese teşekkür ederim cevaplarınız icin bir boşanma aşamasında olan canım ciğerim olan biri için sordum bu soruyu. Bu tavrınıza açıklama bile yapmazdım da neyse 19 yaşındayım okuyorum ben ne evlenmesi ne boşanması?

sanirim meslegin var galiba paraya gözün mü doymadi üstüne nafaka mi istiyosun??
tanzimatini almadin mi sen?
Abla ben değilim boşanan ki daha evlenmedim bile
Ayrıca herkesin düşüncesi farklıdır benim anlattığım takdirde nafakayı talep eden birine açgözlü olarak bakıyorum.

Abla ben değilim boşanan ki daha evlenmedim bile
Ayrıca herkesin düşüncesi farklıdır benim anlattığım takdirde nafakayı talep eden birine açgözlü olarak bakıyorum.
hımm açgözlü çok..
hiç kimse boşanmak için evlenmiyor. mutlu yuva için evleniyor fakat gerçek yüzleri ortaya çikinnca degişmeyecegine farkina varinca iş boşanmaya gidiyor.
bekara karı boşanmak kolay. çocuk varsa zor valla.

Aynen öyle Allah herkesim yuvasına sağlık huzur mutluluk versin

burda herkes belirtir bir arkadaşım için soruyorum diye
ki o bile saçma ya o yüzden yazdım
burda fake olan çok üyelik var iki farklı konu görünce fake diye düşünüyor insan

Valla çocuğum olsun veya olmasın hic farketmez,her türlü nafakamı alırım.
Ac gözlülükle ilgisi yok,yıpranmışlığın bedeli olarak yine alırım .kendim harcamasam sokaktaki dilenciye veririm.ama emek verdiğim bi evlilikten asla eli bos çıkmam

burda herkes belirtir bir arkadaşım için soruyorum diye
ki o bile saçma ya o yüzden yazdım
burda fake olan çok üyelik var iki farklı konu görünce fake diye düşünüyor insan
Belirtmesine belirtirdim de ya oda üyeyse kendisi olduğunu anlarsa diye bi korku sardı yalan söyleyemem yani. Ama sizde bu önyargınızı bırakın benden demesi

isteseniz ne olacak ki mahkeme verecek mi

bir de artık mahkemelerin bakış açısı da değişti

özellikle çocuk yoksa ömür boyu birbirlerine bu şekilde bağlı olmasınlar diye nafakayı peşin veriyor

yani toplu bir miktar veriyor, her ay değil

böylelikle ikinciye evlenme ya da işe girme durumunu gizleme gibi olaylarla muhatap olunmuyor hem de adam ömür boyu artık hiçbir bağı kalmayan birine bakmak zorunda kalmıyor

Çalışıyorsam almam. Çalışmıyorsam iş bulana kadar çocuğumuza bakmak zorunda . Eğer ortada çocuk yoksa bırak nafakayı numaramı bile değiştirir irtibatı tamamen keserdim .

Evet alabiliyorsun her ay maas beli miktar birde toplu para tazminat seklinde

Bir mesleğiniz var,ailenizin durumu Türkiye standartlarına göre üst seviyede çocuğunuz yok eşinizden boşanınca nafaka talep eder misiniz ?
nasıl ve neden ayrıldığıma bağlı. aldatma varsa değil nafaka maddi manevi tazminata kadar isterim. hem o kadından hem eşimden. anlaşarak ayrılıyorsak gerek yok arada bir bağ olmasına nafaka gibi.

nasıl ve neden ayrıldığıma bağlı. aldatma varsa değil nafaka maddi manevi tazminata kadar isterim. hem o kadından hem eşimden. anlaşarak ayrılıyorsak gerek yok arada bir bağ olmasına nafaka gibi.

Gece gece hayırdır hortlak

derdim var valla gözüme uyku girmiyor horladım gerçekten konuda açamıyorum napayım kafamı dağıtıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…