Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötümü ya kizima koycam daDuydum yaşlıca Bi teyzemiz.
Kzimin ismini nafiye koyacağım onun iicn sordum daNafile ismi daha guzel bence
Sen beğeniyosan koy ama eski isimlerdenKötümü ya kizima koycam da
Tanıdığımız yaşlı bi teyzenin ismi çok sakindi Rahmetli.. Güzl bi isimDuydum yaşlıca Bi teyzemiz.
Okadar kotumu ya esimin annesinin ismi oyuzden koymak istedikÇocuğunuza bunu yapmayın
Evet bakmıştık esimle annesinin ismi oldugu iicn koymayı duusnduk amaAnlamı yok eden ortadan kaldıran demek bakmış mıydınız?
Anladım ama kulağa hoş gelmiyor daha güzel bir isim verebilirsinizOkadar kotumu ya esimin annesinin ismi oyuzden koymak istedik
Çok istiyor iseniz bunla birlikte bir isim daha koyabilirsinizOkadar kotumu ya esimin annesinin ismi oyuzden koymak istedik
Es annesi için uygun bir isim ama 2020de doğan biri için kötü bir isimOkadar kotumu ya esimin annesinin ismi oyuzden koymak istedik
Size anlamı güzel geldi ise koyun o halde çocuk sizin çocuğunuz ne de olsa. Ama kv adı diye bir miktar mecburiyet varsa işin içinde yanına bir de kendi istediğiniz isim ekleyebilirsinizEvet bakmıştık esimle annesinin ismi oldugu iicn koymayı duusnduk ama
Akraba isimleri koymayın benceOkadar kotumu ya esimin annesinin ismi oyuzden koymak istedik