NAKİL İŞİMİ HALLEDEMİYORUM

denizden gelen esinti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
2.072
1.895
133
Hanımlar ben bir kamu kurumunda çalışıyorum ve başka kuruma nakil geçmek istiyorum.Yazım geldi ancak Başkan muvakatamı vermiyor.Birçok yerden kendi eş dostlarıda dahil başkanı arattım ama yok adam vermiyor muvakatımı çok çaresiz kaldım.

Çaresiz buraya yazıyorum çok basit ama bir okadar zor bir iş benim için lütfen aranızda makam sahibi olan yada sözü geçen bir makamın sekreteri,özel kalemi ne bileyim işte danışmanı olan birinin yardımına ihtiyacım var.
Not:devlette memursun daha ne istiyorsun, torpil için burayamı geldin gibi kırıcı sözlere girmeyin zira özeldede sorunu olan oluyor iş değiştirmek isteyen çıkıyor burada.Çok sıkıntılı günler yaşıyorum hassasım ne yazıkki.:KK61:

Amirin hangi gerekçeyle vermiyor muvafakatnameni? Vermeme lüksü var ne yazık ki. Ona danışmadan yaptıysan birde, ona da bozulmuş olabilir.
Hangi kurumdan, nereye geçmek istiyorsun peki?
aslında gitmek istediğimi biliyor du yazı gelincede şaşırdığını düşünmüyorum.sebebini bilmiyorum ama duyumlarım sağdan soldan iyi personel gitmesin yönünde.ama ben burda mutsuzum ve çalışmak istemiyorum.

kurumu ve geçmek istediğim kurumu yazmak istemiyorum ifşa olmaması için.

aslında gitmek istediğimi biliyor du yazı gelincede şaşırdığını düşünmüyorum.sebebini bilmiyorum ama duyumlarım sağdan soldan iyi personel gitmesin yönünde.ama ben burda mutsuzum ve çalışmak istemiyorum.

kurumu ve geçmek istediğim kurumu yazmak istemiyorum ifşa olmaması için.
Yazı geldikten sonra konuştun mu peki?
Bilmiyorum amirinle ilişkini ama rahatsızlığını ve neden gitmek istediğini tüm samimiyetinle anlatmayı dene.

Neden ifşa olsun ki birde? Çalışan ve geçmek isteyen tek sen değilsindir ki sonuçta. Neyse. Sadece nasıl bir sorun mutsuzluk yaşadığın konusunda fikir yürütmekti niyetim.

Yazı geldikten sonra konuştun mu peki?
Bilmiyorum amirinle ilişkini ama rahatsızlığını ve neden gitmek istediğini tüm samimiyetinle anlatmayı dene.
yok canım adam muhatap değil kıvranırsa kıvransın modunda.sekretreden randevu istedim vermedi:stop: uğraşamam şimdi demiş.tok açın halinden anlamıyor ne yazıkki

Neden ifşa olsun ki birde? Çalışan ve geçmek isteyen tek sen değilsindir ki sonuçta. Neyse. Sadece nasıl bir sorun mutsuzluk yaşadığın konusunda fikir yürütmekti niyetim.
7 senedir bıurdayım yöneticiler hariç kalanların canı çıksın sisteminde çalışıyoruz.en ufak sorunda çalışanın kellesi gider yöneticiler koltukta göbek büyütmekle meşgul yoruldum artık birde siyasetin göbeği burası.

sıkıntılı yerde özel olsun devlet olsun çalışmaya devam etmek insanın psikolojisini bozar. Böyle durumlarda devlette çalışmak daha da kötü, özelden istifa edip başka bir iş bakılabilir ama garanti devlet işinden kopmak çok zor. Garanti daha rahat diye diye insan istemediği, mutsuz ve stresli ortama mahkum olabiliyor. Anlıyorum sizi. Umarım tanıdık birini bulup başkanı ikna ederseniz.

Neden muvafakat vermiyor..
Belki personel ihtiyacındandır..
Ve siz neden gitmek istiyorsunuz
7 senedir bıurdayım yöneticiler hariç kalanların canı çıksın sisteminde çalışıyoruz.en ufak sorunda çalışanın kellesi gider yöneticiler koltukta göbek büyütmekle meşgul yoruldum artık birde siyasetin göbeği burası.

sıkıntılı yerde özel olsun devlet olsun çalışmaya devam etmek insanın psikolojisini bozar. Böyle durumlarda devlette çalışmak daha da kötü, özelden istifa edip başka bir iş bakılabilir ama garanti devlet işinden kopmak çok zor. Garanti daha rahat diye diye insan istemediği, mutsuz ve stresli ortama mahkum olabiliyor. Anlıyorum sizi. Umarım tanıdık birini bulup başkanı ikna ederseniz.
teşekkür ederim gerçekten öle.özeldede çalıştım resti çekip ayrılmıştım.burda rest çekemiyorum mutsuz mutsuz çalışıyorum ve bu ömür böle heba olsun istemiyorum.

tatlım hiç ayrıntı yazmamışsın. ben de geçen sene nakille kendi memleketime geldim. beni de yollamadılar dava açtım kazandım. senin eş durumu mu? bi mazeretin var mı? biraz açarsan sana yardımcı olabilirim

tatlım hiç ayrıntı yazmamışsın. ben de geçen sene nakille kendi memleketime geldim. beni de yollamadılar dava açtım kazandım. senin eş durumu mu? bi mazeretin var mı? biraz açarsan sana yardımcı olabilirim
yok eş durumıu değil.aynı ilde başka bi kuruma geçmek istiyorum.burdaki insanlık dışı sömürüden aşağılanmaktan arkandan çevrilen dolaplardan bıktım usandım.insani ilşkileri iyi olan yönetiminin saygılı seviyeli tutumundan çalışanların memnun olduğu çok iyi bi kurum buldum yazımı da yazdılar istediler beni ama tıkandım burda.

size çok iç açıcı olmayan bir şey yazacağım
umarım başınıza gelmez
arkadaşıma muvafakat verilmedi maalesef ki amirler kendi yetkilerinin yettiği boşluğu çok güzel kullanıyorlar

Back
X