- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
- Konu Sahibi denizden gelen esinti
işteki sorununuz tamolarak nedir?iş yoğunluğumu mesai mi yoksa iş arkadaşları mı, mobbing vs mi görüyrsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz,n hangi kurumumarım işinizi halledebilirsiniz.
kamuda çalışan olarak yaka silkiyorum şuan...
insan olarak değer görmemek çalışıp çalışıp bir yanlışta hiç edilmek,fikriniz sorulmadan iş yapılması saygı olmaması daha bir sürü kısacası çok mutsuzum değişikliği bünyem istiyor artık.işteki sorununuz tamolarak nedir?iş yoğunluğumu mesai mi yoksa iş arkadaşları mı, mobbing vs mi görüyrsunuz
amire yalvaracamda adam görüşmüyor bile müsteşara ulaştım ona ulaşamıyorum.özel kalem çalışanıyım o işler çok zor yöneticine yalvar bence daha kolay senin gibi istekleri olan binlerce kişi oluyo makam mevki sahibi insanlardan sıra sana gelene kadar oooo
insan olarak değer görmemek çalışıp çalışıp bir yanlışta hiç edilmek,fikriniz sorulmadan iş yapılması saygı olmaması daha bir sürü kısacası çok mutsuzum değişikliği bünyem istiyor artık.
benim arkadaşımın işiyle ilgili sıkıntı var, memur ama işi çok yoğun, mddi sorumluluğu ağır, hamileyken kıza kötü davranmışiar, baskı yapmışlar vs ama kız işini sevmiyor...insanlarla ilgili sıkıntı var sanırım, işle ilgilideğil, bu heryerde var ve gittiğiniz yer de aynı olabilir mesela...o yüzden çok şey beklememek gerek belki de
öyle kurumlar varki keşke burda çalışssam diye imrendiğim.işle alakalı değil işimi çok severim ve kendimi bu konuda yetiştirdim.nereye gitsem alırlar beni öle söleyim kanun madde yönetmelik işimle ilgili her şeye hakimiminsanlarla ilgili sıkıntı var sanırım, işle ilgilideğil, bu heryerde var ve gittiğiniz yer de aynı olabilir mesela...o yüzden çok şey beklememek gerek belki de
ne güzel işte, tayin de çözebilir işinizi, uzmanlaşmışsınız, diğer yerde yeniden başlıcaksınız.öyle kurumlar varki keşke burda çalışssam diye imrendiğim.işle alakalı değil işimi çok severim ve kendimi bu konuda yetiştirdim.nereye gitsem alırlar beni öle söleyim kanun madde yönetmelik işimle ilgili her şeye hakimim
bir miktar olacak tam bilmiyorum ama ben şefim 3000 alıyorumne güzel işte, tayin de çözebilir işinizi, uzmanlaşmışsınız, diğer yerde yeniden başlıcaksınız.
gittiğiniz yerde maaş farkı özlük hakkı farkı olacakmı peki, düz memur 2000lira lıyor ve her kurumda aynı bildiğim kadarıyla
maaş ve özlük aynıysa ille de kurum değişikliği çözüm değil bence, dediğiniz sıkıntılar tayinle çözülebilir.sorunun tek çözümü olarak bunu takıntı yapmayın bence...bir miktar olacak tam bilmiyorum ama ben şefim 3000 alıyorum
tayin nakil aynı şey değilmi başka bir yere tayinden bahsetmiyorsunuz anladığım kadarıyla dimi.maaş ve özlük aynıysa ille de kurum değişikliği çözüm değil bence, dediğiniz sıkıntılar tayinle çözülebilir.sorunun tek çözümü olarak bunu takıntı yapmayın bence...
yok eş durumıu değil.aynı ilde başka bi kuruma geçmek istiyorum.burdaki insanlık dışı sömürüden aşağılanmaktan arkandan çevrilen dolaplardan bıktım usandım.insani ilşkileri iyi olan yönetiminin saygılı seviyeli tutumundan çalışanların memnun olduğu çok iyi bi kurum buldum yazımı da yazdılar istediler beni ama tıkandım burda.
hımm anladım ama taşramız yok keşke olsaydı.teşekkür ederim.kurumlarrası nakil farklı, bir kurumdan başka kurumageçiş demek yani, tapudan nüfusa gibi
tayin farklı, istanbul nüfus müdürlüğünde iken izmir nüfusa gitmek gibi
bence sizinsorununuzu tayin çözer
benim arkadaşımın işiyle ilgili sıkıntı var, memur ama işi çok yoğun, mddi sorumluluğu ağır, hamileyken kıza kötü davranmışiar, baskı yapmışlar vs ama kız işini sevmiyor...
İlk hamileliğimde bende aynı şeyi yaşadım. Üzerime çok gelindi, işlerden yana sıkıntı yaşatıldı, raporlarım sorun oldu vs vs.bende kurumu yazmayım ama bende hamileyim ve üstüme cok geliniyor. iyice bunaldım.
kimin kime gücü yeterse .............