Nalaka?

müge bence onlar hayatlarını yaşıyorlar
eski kocanın aklına bile gelmediğini düşünüyorum
çok üzgünüm umarım kırmamışımdır
ama onlar senin mutsuzluğun üstüne mutluluk kurdular
yaptıklarından pişman olacaklarını da sanmıyorum :(

sen de artık bu kişilerin peşini bırakmalısın
çok zor ama lütfen atlatmaya çalış

Mügecim,sen farkında değilsin galiba da bu ilişki siz evliyken başlamıştı zaten.
Onlar düğünü,balayını zaten planlamışlardır, çok önceden.
Bunları duymak hoşuna gitmiyor biliyorum ama sen kendi hayatına dönmediğin sürece daha çok canın yanacak.
Üzülmeni,kahrolmanı hatta takip etmeni anlayabilirim bana inan. Ama sana nispet yapıldığını sandığın her konu senin zararınadır emin ol.

Sizin böyle düşünüp yaşadığınız şeyin aynısını onunda yasadigindan nasıl emin olabilirsiniz ki siz bayansiniz o erkek sizin adınız elif onun mehmet gibi gibi örnekler artar.Ben böyle düşündüm oda öyle düşünmüş tür çok klasik
Adam illa nispet için oraya gidecek değil ya. Gerçekten yukarıdaki bayanın dediği gibi mugeyi unutmak için gidiyor olabilir. Kadın erkek elif Mehmet insan çatısı altında birleşince benzer düşünüyor olabilirler.

Müge stalkladığını anlamış olabilir mi? Sana hiç ulaşmaya çalıştı mı bu arada?
Hiç zannetmiyorum ya, okadar fazla sosyal medya işinden anlamazdı. Yani aklına gelmez benim fake hesap açıp onu takipte kaldığım. Kadın anlamış olsa silerdi herhalde beni, ne bileyim. Hayır boşandıktan sonra hiç iletişimimiz olmadı.öncesinde ben zaten söyleyeceğimi söyleyip bitirmiştim

Ayrıca Paris sokaklarında deliler gibi aşk yaşadığı kadını bir insan nasıl neden niye hangi sebeple aldatır... İlginç.

Adam illa nispet için oraya gidecek değil ya. Gerçekten yukarıdaki bayanın dediği gibi mugeyi unutmak için gidiyor olabilir. Kadın erkek elif Mehmet insan çatısı altında birleşince benzer düşünüyor olabilirler.

Düşünmüyor da olabilirler ihtimaller hep var .
Bir evcil hayvanının kaybedince onunla yaşadığınız anılar bile gelip burnunuzu sizlatiyorken 4 senelik hayat arkadaşını bu kadar kolay silip unutacagini zannetmiyorum gayet te nıspet yapmış olabilir bu evlilik bebek için olmadı nihayetinde!!!!

Bir tane yorum vardı "boşan artık eski eşinden" diye.
Hakikaten öyle, sen niçin kendi hayatında yol almıyorsun?
Neden bu kadar takılı kaldın?

Tabii ki yaşadıkların ruhsal anlamda kolay şeyler değil farkındayız.
Ancak sen silkinmediğin sürece, hep bu tarz konular açmaya ve kendini yemeye devam edeceksin.
ne gerek var, sen de kendin için güzel bir hayat kurmalısın artık!
Yeni sayfanı açmanın zamanı çoktan geldi de geçiyor, söyleyeyim...

Daha oncede yazmıstım
eskı esımle gıttıgım 2 otele, yenı esımle ve cocugumlada gıttım. Onların gorup, tad almasını ıstemıstım boylelıkle eskının uzerıne lımon sıkmıstım. Muge sana nıspet yaptıgını sanmıyorum , hatta kızın boyle bır ıstegı oldugunu sanmıyorum sen cok ıstemıssın oda yenı karısına suraya gıdelım mı demıstır ve gıtmıslerdır.
Altında bırsey arama

Ben kızın nispet yaptığını düşünmüyorum zaten. O nerden bilsin benim uzakdoğu aşkı mı? Bilmiyorum ya. Öyle görünce öyle hissettim ne bileyim :( Azıcık mutlu olduydum :))
Bir de bu kız hamile hamile o kadar yolu nasıl gidiyor? Saçma yani ne bileyim :(

Müge salağı stalklamayı bırakmıyordu :)
Biz balayına parise gitmiştik.Öyle güzel geçmişti ki.. Ben ilk defa parise gitmişim ağzım kulaklarımda.. O benim her şeye şaşırışıma gülüyor öpüp kokluyor..Bir arkadaşının evi vardı merkezde kalıyoduk,sokaklarda serseri aşıklar gibi dolaşıp kayboluyorduk sabahlara kadar... Bir gün disneylande gitmiştik, balayında yapılacak en tuhaf şeyleri yapıyorduk:) Bir haftayı sadece pariste su gibi geçirmiştik.Hayatında en mutlu olduğun günleri say deseniz herhalde bu günleri sayardım.Parisi hep çok sevmiştim,onunla daha çok aşık olmuştum....
Sonra ben evde kalmaktan kafayı yiyip kore dizilerine sarmıştım iyice,uzakdoğu merakım artmıştı.Bir türlü ayarlamamıştı tatilimizi uzakdoğuya. Öyle böyle sallayıp durmuştu.Ben gitmek istedikçe bir şeyler çıkmıştı. ve biz gidememiştik.
Bir insan balayına neden japonyaya gider? Salak mıdır aptal mıdır yoksa sadece eski karısına nispet mi yapar?
Bana nispet ettiğini hiç düşünmemiştim. Beni salladığını düşünmemiştim. İlk defa ilk defa nispet ediliyomuş gibi geldi bana..
Haksızmıyım ya.Yanlış mı düşünüyorum? Balayı bu ya.. Git maldivlere, git avrupaya.. gez romantik romantik.. Ya çık git uzungöle ya...
Japonya nalaka yani:/

Stalklamayı acilen bırakman gerek Mügüş. Aynı şekilde her şeyi üstüne alınmayı da. Geride bırakamıyorsun farkında mısın ? Tamam çok doğal acı çekmen ama sen acıyı sündürüp uzatıyorsun. Bitmez bu hikaye söyliyim.

Hiç zannetmiyorum ya, okadar fazla sosyal medya işinden anlamazdı. Yani aklına gelmez benim fake hesap açıp onu takipte kaldığım. Kadın anlamış olsa silerdi herhalde beni, ne bileyim. Hayır boşandıktan sonra hiç iletişimimiz olmadı.öncesinde ben zaten söyleyeceğimi söyleyip bitirmiştim

Kadının arkadaş listesinde misin? Yapma bence, sil, engelle. Fake hesaplar "ben sahteyim" diye bağırıyor çünkü. Anlamış olabilir, tahmin etmiş olabilir. İnsan arkadaş listesinde tanımadığı birini neden barındırsın ki. Ya tahmin ediyorsa da içten içe o kadın nispet yapıyorsa?

Yok yav, öyle miyim?

Evet öyle
Ruhen hala evlisin
Üstelik birsey demek istiyorum Müge
Bu kadın ve eski eşin...
Senin buraya yazdıklarını okuyorsa...

Kahrolmani izliyorsa...
Acaip haz alıyor olabilirler...
Bunu kendine yapma...

Değerini bil...

Yok yav, öyle miyim?
evet aynen öylesiniz.

her konu eski eşinizle ilgili özellikle artık onun yeni eşi baş kahramanı konularınızın.sürekli onları takip ediyorsunuz peşlerinde gibisiniz iki güne bir şöyle yapmışlar böyle yapmışlar diye yazıyorsunuz eminim zaten hep aklınızda bir yerdeler.

kolay olmaz biliyorum ama kendinize bunu yapmaktan vazgeçin.üzgünüm ama onlar hayatını yaşarken balayına giderken siz burada üzüldüğünüzle kalıyorsunuz bunu yapmayın.lütfen kendiniz için ruhunuzu boşaltın bu adamdan.

Ooo japonya alırım bir dal.
Bence o kadının sevdiği bir şeyler olabilir japonyaya dair. Pek çok insana ne alaka gibi geliyor ama japonyanın da balayı adası var, benim bir arkadaşım da japonyaya gitti balayına. Biz bu kasım sonu ikinci ziyaretimizi yapacağız çünkü eşim bir japonya aşığıdır.

Ayrıca Paris sokaklarında deliler gibi aşk yaşadığı kadını bir insan nasıl neden niye hangi sebeple aldatır... İlginç.

Bende anlamıyorum, gerçekten.
Bir de bunun benim hayatımın en güzel günleri oluşu? Gerçekten mutluydum. Keşke olmasaymışım

Düşünmüyor da olabilirler ihtimaller hep var .
Bir evcil hayvanının kaybedince onunla yaşadığınız anılar bile gelip burnunuzu sizlatiyorken 4 senelik hayat arkadaşını bu kadar kolay silip unutacagini zannetmiyorum gayet te nıspet yapmış olabilir bu evlilik bebek için olmadı nihayetinde!!!!
Belki bebek için oldu nerden biliyorsun?
Belki cinsellik yaşadılar çocuğu öldürmeye kiyamadılar ve evlendiler olamaz mı?

Back
X