- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo japonya alırım bir dal.
Bence o kadının sevdiği bir şeyler olabilir japonyaya dair. Pek çok insana ne alaka gibi geliyor ama japonyanın da balayı adası var, benim bir arkadaşım da japonyaya gitti balayına. Biz bu kasım sonu ikinci ziyaretimizi yapacağız çünkü eşim bir japonya aşığıdır.
Keşke.. ama insan geleceği göremiyor.Bende anlamıyorum, gerçekten.
Bir de bunun benim hayatımın en güzel günleri oluşu? Gerçekten mutluydum. Keşke olmasaymışım
Neden ilginç olsun ki?Ayrıca Paris sokaklarında deliler gibi aşk yaşadığı kadını bir insan nasıl neden niye hangi sebeple aldatır... İlginç.
Kadının arkadaş listesinde misin? Yapma bence, sil, engelle. Fake hesaplar "ben sahteyim" diye bağırıyor çünkü. Anlamış olabilir, tahmin etmiş olabilir. İnsan arkadaş listesinde tanımadığı birini neden barındırsın ki. Ya tahmin ediyorsa da içten içe o kadın nispet yapıyorsa?
Zaten yaşadıklarını itiraf etmişti mugeye 2 kere yattık dedi duygusal değil dedi adamın çocuğu olmuyordu mugede kesin reddedince kadına yöneldi evlendiler bu kızın ne mal olduğu belli ama çevresi ve ailesine karşı kuyruğu dik tutmak adına tüm bu sovlar bence .Belki bebek için oldu nerden biliyorsun?
Belki cinsellik yaşadılar çocuğu öldürmeye kiyamadılar ve evlendiler olamaz mı?
neden mutlu oldun peki müge?Ben kızın nispet yaptığını düşünmüyorum zaten. O nerden bilsin benim uzakdoğu aşkı mı? Bilmiyorum ya. Öyle görünce öyle hissettim ne bileyimAzıcık mutlu olduydum :))
Bir de bu kız hamile hamile o kadar yolu nasıl gidiyor? Saçma yani ne bileyim![]()
Ay yok artık!Yok kadının değil eski kocamın listesindeyim
Zaten yaşadıklarını itiraf etmişti mugeye 2 kere yattık dedi duygusal değil dedi adamın çocuğu olmuyordu mugede kesin reddedince kadına yöneldi evlendiler bu kızın ne mal olduğu belli ama çevresi ve ailesine karşı kuyruğu dik tutmak adına tüm bu sovlar bence .
Birsey dikkatimi çekti o pislikleri mi savunuyorsun?!!!! bir sonraki yorumun ama aşık olmuşlar sa ben almayayim
Hiç zannetmiyorum ya, okadar fazla sosyal medya işinden anlamazdı. Yani aklına gelmez benim fake hesap açıp onu takipte kaldığım. Kadın anlamış olsa silerdi herhalde beni, ne bileyim. Hayır boşandıktan sonra hiç iletişimimiz olmadı.öncesinde ben zaten söyleyeceğimi söyleyip bitirmiştim
Yok kadının değil eski kocamın listesindeyim
Ay yok artık!
Ya bu adam seni aldatti be aldatti !
Hiç kendine saygın yok mu senin???
Kadının bilgileri açık mı yoksa fake hesapla bir de kadınla arkadaş mısınız Müge? Umarım arkadaş değilsinizdir. Anlaşılırsa çok kötü olur çünkü.
şunu da yazayım bu son konusuda olmayacak iki gün sonra başka bir konu açacak yine bundan eminim.
takip ediyor aklı japonyada şu anda onların ortasına oturmuş hayretle olup biteni izliyor müge.