Nalaka?

:) Yok. Napayım? Atayım mı kendimi bir yerlerden?
Ben yapmam gerekeni yapıp boşandım. Fakat duygusal olarak işin içinden çıkamadım, çuvalladım.Hakkım yok mu ya azıcık çuvallamaya bile... Fake hesapla listesindeyim. Kendi adımla değil bu arada
Anlıyorum ama aslında anlayamıyorum !! Sen şu an üzüntü değil nefret ile dolu olan kendine bir kez bile bakarsam gözüm kör olsun önüme ölüm döşeğinde gelse bir taş su vermem tarzı yeminler etmen lazım...
Azıcık çuvallama değil bu müge... Baya oldu artık aş kendini

Uzakdoğu ya Japonya'ya gitmek benim de hayalim.. aslında birçok kişinin.. böyle düşünün.. sizle ilgisi yoktur muhtemelen.. Paris olsa garip olurdu gerçekten ama bir gün oraya da giderler ve umarım siz o zaman Japonya da yeni sevgilinizle tapınak geziyor olursunuz.. gerçekten bakmayın artık..

Bazen bize karşı kötülük yapan kişiye karşılık vermeyip gururdan taviz vermeyince güya canı acımamış gibi davranınca yani sonu böyle oluyor demek ki.Duygular içte patlıyor.Siz bence intikamınızı alsaydınız şimdi mutlu olurdunuz.Nasıl alacaktım demeyin ama yani anlaşmalı boşanınca da pek güzel bir sonuç olmadığı ortada.Siz üzülürken adamla o kadın şimdi balayında.Bu ilahi adaleti beklerken daha çok bekleyip üzülecekmişsiniz gibi geliyor bana.Size burda destek mesajları çok geldi ilahi adalet şöyle böyle ama yani ilahi adalet bence çok geç işliyor o işleyene kadar bir kendi adaletimizi işletsek şimdi siz de rahat mutlu olurdunuz bence.Neyse be Müge bunda da hayır vardır deyip geç bakalım başka yapacak var mı :)

Anlıyorum ama aslında anlayamıyorum !! Sen şu an üzüntü değil nefret ile dolu olan kendine bir kez bile bakarsam gözüm kör olsun önüme ölüm döşeğinde gelse bir taş su vermem tarzı yeminler etmen lazım...
Azıcık çuvallama değil bu müge... Baya oldu artık aş kendini

Aşamıyorum, şuan için bunu yapamıyorum. Başlarda iyiydim ama artık değilim. Bir çok şeyle savaştım ve yoruldum. Duygusallığım hat safhada. Tutunamıyorum. Devam edemiyorum.
Üzgünüm.

:) Yok. Napayım? Atayım mı kendimi bir yerlerden?
Ben yapmam gerekeni yapıp boşandım. Fakat duygusal olarak işin içinden çıkamadım, çuvalladım.Hakkım yok mu ya azıcık çuvallamaya bile... Fake hesapla listesindeyim. Kendi adımla değil bu arada

Bak işte bu işler öyle olmuyor canım.
Çok yakın bir arkadaşım da benzer acılar yaşıyor.
Onu da aynı şekilde uyarıyoruz hep beraber.
O da aynı tepkileri veriyor bize.
Ama git gide dibe çöküyor farkında değil. Hakkım yok mu ağlamaya,acı çekmeye diye diye daha çok çıkmaza giriyor.
Ben şu acımı yaşayayım,sonra küllenir yine gülerim diye bir dünya yok Müge!
Hayat çok kısa Müge!
Giden senden gider Müge!
Onlar eğlenir,kavga eder,güler,ağlar,küser,barışır,öpüşür,sevişir,tartışır; sen sadece izlemekle kalırsın.
Bu hayatta ne olmak istediğine karar ver Müge!
Oyuncu mu izleyici mi?
Gençliğin gidiyor Müge!
İşe gir,psikoloğa git,gönüllü derneklerde çalış,Halk eğitimin ucuz kurslarına git dedik,hangi birini yaptın Müge?
İnanıyorsan kalk bir abdest al da 2 rekat namaz kıl,dua et,Rabbime yalvar doğru yolu göstersin diye.

Zaten yaşadıklarını itiraf etmişti mugeye 2 kere yattık dedi duygusal değil dedi adamın çocuğu olmuyordu mugede kesin reddedince kadına yöneldi evlendiler bu kızın ne mal olduğu belli ama çevresi ve ailesine karşı kuyruğu dik tutmak adına tüm bu sovlar bence .
Birsey dikkatimi çekti o pislikleri mi savunuyorsun?!!!! bir sonraki yorumun ama aşık olmuşlar sa ben almayayim
Yok canım ya daha neler. Benim kastettigim şu idi bu adam mugeyi sevmis olsa onun sevdiği şeyleri başkası ile yapamazdı...
Zamanında bi sevgilim vardı ilk aşkım İzmir sokaklarında(Paris değildi ama idare eder) kalp atışı mın sahibi sonra noldu terketti aldatti beni ama benne yaptım nefretim ile birlikte o sokaklarda eşimle dolaştım bütün mekanlara dair anılarım i tazeledim mutluyum. Artık oralar acı vermiyor. Yukarıdaki bayana katılma sebebim buydu. Hatta kocasının yaptığını artık müge de yapmalı.

Aşamıyorum, şuan için bunu yapamıyorum. Başlarda iyiydim ama artık değilim. Bir çok şeyle savaştım ve yoruldum. Duygusallığım hat safhada. Tutunamıyorum. Devam edemiyorum.
Üzgünüm.
çabalamıyor izlenimi veriyorsun ama müge?
az önce de sordum cevaplamadın.
neden mutlu oluyorsun sana nispet yaptığını düşündükçe?
sen kendi kendini dibe çekiyorsun.
duygusal bir kaosun içinde debelenip duruyorsun ve sanırım başka tutunacak birşey bulamadığın için eski eşinin hayatını takiptesin.
ya kırıcı olmak üzmek istemem ama okuduklarımız bunu düşündürüyor ne yazık ki

öyle bir derdim yok

tepkin hoş değil çünki buradaki çabam ben demiştim için değil sen ne yapıyorsun onu gör içindi.

o zaman takibe devam müge.

Senin yazdıklarında hoş değildi.. Benim açımdan.
Ben yaptığım şey iyi mi diye sormuyorum ki kimseye. Herkes ayar veriyor bana ama...
Biliyorum bakmayayım? Elimde değil ama bakıyorum işte. Engel olamıyorum ya da okadar güçlü değilim. İçim acıyor, kimseyle paylaştığım yok. Geliyorum bıraya yazıyorum paylaşıyorum. Bu kadar. Bende keşke bakmasam diyorum ama gidip yine bakıyorum. Hiç bir zaman çok iradeli bir insan olamadım ben zaten.

bekleyin bir de bebek doğunca yayınlanan fotoğraflar sizi yaralar. Daha da göreceğiniz hiçbir fotoğraf dokunmaz. 6 ay bu sürecin ilacı. Sonra bitecek :KK39:

Senin yazdıklarında hoş değildi.. Benim açımdan.
Ben yaptığım şey iyi mi diye sormuyorum ki kimseye. Herkes ayar veriyor bana ama...
Biliyorum bakmayayım? Elimde değil ama bakıyorum işte. Engel olamıyorum ya da okadar güçlü değilim. İçim acıyor, kimseyle paylaştığım yok. Geliyorum bıraya yazıyorum paylaşıyorum. Bu kadar. Bende keşke bakmasam diyorum ama gidip yine bakıyorum. Hiç bir zaman çok iradeli bir insan olamadım ben zaten.
hoş mu değil mi bilmiyorum ama doğruydu.bana patlamanız çok gereksiz.

neyse iyi günler.

Bence bırakmalısın artık bu takip etmeyi kendini üzmekten baska bir işe yaramiyor

Anlıyorum sizi çok zor.
Ama o adam sizi aldattı, o zamanında çok sevdiğiniz adam sizi sevdiğini söyleyen adam sizi aldattı. O sizi çok üzdü, nasıl sevgi bu?
Soğumanız lazım... Kaldırmak zordur anlıyorum, ama soğumanız lazım...
Şimdi her şey bitse gelse ben bir salaklık ettim seni hiç aklımdan çıkaramadım hala seviyorum diye, affeder misiniz?
Ben bunun cevabını hayır diye düşünüyorum ve bu kadar şey bu yüzden anlamsız, hiç bir anlamı yok.
Bence acınızı yaşamanız gerekiyor sonradan hayatın içinde patlamamak için ama artık daha bir savaş göstermeniz lazım, kendiniz telkin vermeniz lazım yukarıda dediklerim gibi. "Ben" önemliyim deyin.
Ha derseniz gelirse kabul ederim bilemiyorum.

Sizin böyle düşünüp yaşadığınız şeyin aynısını onunda yasadigindan nasıl emin olabilirsiniz ki siz bayansiniz o erkek sizin adınız elif onun mehmet gibi gibi örnekler artar.Ben böyle düşündüm oda öyle düşünmüş tür çok klasik
Şöyle emınım
adamın ısteyerek gonullu olarak evlendıgını dusunuyorum tıpkı benım gıbı. Insanlar sevmeden evlenırmı eger aksı olsa evlenmezdı kımseyle hayat kurmazdı

Bak işte bu işler öyle olmuyor canım.
Çok yakın bir arkadaşım da benzer acılar yaşıyor.
Onu da aynı şekilde uyarıyoruz hep beraber.
O da aynı tepkileri veriyor bize.
Ama git gide dibe çöküyor farkında değil. Hakkım yok mu ağlamaya,acı çekmeye diye diye daha çok çıkmaza giriyor.
Ben şu acımı yaşayayım,sonra küllenir yine gülerim diye bir dünya yok Müge!
Hayat çok kısa Müge!
Giden senden gider Müge!
Onlar eğlenir,kavga eder,güler,ağlar,küser,barışır,öpüşür,sevişir,tartışır; sen sadece izlemekle kalırsın.
Bu hayatta ne olmak istediğine karar ver Müge!
Oyuncu mu izleyici mi?
Gençliğin gidiyor Müge!
İşe gir,psikoloğa git,gönüllü derneklerde çalış,Halk eğitimin ucuz kurslarına git dedik,hangi birini yaptın Müge?
İnanıyorsan kalk bir abdest al da 2 rekat namaz kıl,dua et,Rabbime yalvar doğru yolu göstersin diye.

Bende defaalarca küçük bir yerdeyim bulamadım iş başkanyerlerde iş bakıyorum yazdım. Hatta kendi işimi bile kurmayı düşünüyorum araştırıyorum dedim.Kafamı dağıtcak bir sürü şey yapıyorum ama en nihayetinde bir şekilde o öküz geliyor içime oturuyor ben merakıma yenilip bakıyorum dedim. Gittim görücü usulu tanıştığım bir adamla ilişki bile yaşadım yeterki artım bitsin şu merak ve acı diye. Terapiye başladım ama hemen etkili olmuyor maalesef..
:) Haklısın. Kimseyle paylaşamıyorum diye buraya sarıyorum hatayı burda yapıyorum.

hakkaten hamile haliyle nasıl gitmiş gezenti hanfendi çok merak ettim. japonya adına çok üzüldüm böyle haysiyetsiz iki konuğu var.
güçlü ve dik mesaj yazanlara hayret ediyorum. kadının yaşadığı şeyler hiç kolay değil. içerlemesi normal. o da bıkacak bir süre sonra takip etmeyecek. en fazla bir sene.

Şimdi senin hayallerini onlar yaşıyorlar gibi geliyor.
Ama bütün bunların şov olduğunu düşünüyorum.
Eski kocan onu izlediğini bal gibi biliyor. Onun tuzağına düşme.

Back
X