- Konu Sahibi hicretli bayan
Hiç bulaşmayın bu yollara siz zararlı çıkarsınız. Kendinizi strese sokmayın ya çıkın ya da sundurma veya panjur yaptirin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evden çıkma şansınız yoksa dükkanların üstünde böyle birandalar oluyor ya onlardan taktırsanız olur mu acaba. Cam balkon yaptırsanız sürekli camdan kuş pisliği su lekesi temizlemek zorunda kalırsınız. Birandanın en azından üstü gözükmüyor.
Evi satıp krediyi kapatabilirsiniz. Sinir hastası olacağıniza kiraci olun yani nedir ..Evden taşınmak benim için imkansız.daha borcunu ödüyoruz. Hem kredi hem kira ödeyecek durumum yok.
Böylelerinin korkusu olmaz.O aımda zaten onu yptırcam inşaalah.ama ben çözüm aramak değil artık bi zarar vermek istiyorum bunlara.
Vazgeçmeyin.. Eğer böyle bir fırsat varsa peşine düşün.. Maddi yıpranma olabilir ama sonunda yaşadığınız manevi rahatlığa değişebilir misiniz?? Bir de tazminat davası falan açılıyırsa açın onun için harcadığınız paraları çıkarırsınız.. Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırBenim de gözümü bu masraflar vs. Korkutuyor. Avukat buldum ama süreç ve maddiyat zor görünüyor.
Ev alma komşu al dedikleri nokta sanırım. Taşının gidin bence.Merhabalar..
Ben 3 yıldır evliyim. 10 aylık evliyken evimzii aldık taşındık. Apartmanı toprak sahipleri müteahhite vermişler nüteahhit yapmış ben evimi müteahitten aldım. En üst katta bu sözde toprak sahibi sözde müslüman hacı olan kadın var onun altında da gelini var sonrada ben.bu nalet kadın 40 yaşını aşmış 1 oğlu 1de kızı var. Neden evlenemedikleri çok malum. Kadının fenalığı dillere destan. Gerçek adını bile bilmiyorum herkes punpun diyor bu cadıya. Neyse sadete gelelim. Bu insanlar kuş besliyorlar ben balkona çamaşır asamıyorum. Güvercinler heryeri pisletiyor. Balkonların önünü şakır şakır yıkıyorlar cam silsem içine s......lar.çamaşırın üstüne sigara sofra bezi silkeliyorlar. Çamaşırlarım yandı sigaradan. Uyardım bi kaç kere bana sokak karısı dedi. Yıkamayın silkelemeyin diyorum sana mı sorcaz diyorlar. Bu terbiyesizliğin kaçıncı evresi bilemiyorum. Anlıyacağınız konuşarak iletişim kurulmuyor bunlarla. İnsanlarla öyle iletişim kurulur çünkü.hayvanlarda akıl olsa bunların yapacağını zaten yapmazlardı.işte diyorlar ya çocuğunuza dini iyi öğretin yoksanamaz kılan bir hırsız kuran okuyan bir yalancı olırlar diye. Ben ne yapayım zabıta çağırıyorum gelmiyor allahın belalalrı ben artık bunların canını yakmak istiyorum. Tazminat davası açsam dediği lafı ispat edemem. Ben neydemm. Çaresizim.
Bazı insanlar bildiğini okumaya devam eder, apartman yaşantısına asla adapte olmazlar, ki sizin komşu toprak sahibi olduğundan kendini komple apartmanın sahibi gibi görüyormuş bu daha fena, kavga da etseniz laf da söyleseniz yaptıklarından vazgeçmeyecektir hukuki yolla çözmeniz lazım, bu arada imkan varsa balkona cam kapama yaptırın ve pencerelere de panjur.Ben bunu yapmak istemiyorum. Burayı onlara bırakıp kaçmak istemiyorum. Benim evim rahatça kullanmak istiyorum. Ben bunları sindirtmek istiyorum.
Çok teşekkür ederim. Dilekçe yazacağım mutlaka.Bazı insanlar bildiğini okumaya devam eder, apartman yaşantısına asla adapte olmazlar, ki sizin komşu toprak sahibi olduğundan kendini komple apartmanın sahibi gibi görüyormuş bu daha fena, kavga da etseniz laf da söyleseniz yaptıklarından vazgeçmeyecektir hukuki yolla çözmeniz lazım, bu arada imkan varsa balkona cam kapama yaptırın ve pencerelere de panjur.
Zabıta Müdürlüğü Emir ve Yasaklar Yönetmeliğinde meskûn mahalde, apartman çatı ve teraslarında kümes hayvanı bakmak yasak maddesi var diye biliyorum, zabıtayı aramak yerine resmî olması açısından gidip direkt şikayet dilekçesi verirseniz daha iyi olur bence, dilekçenize komşunuzun apartman yönetmeliğine, apartman yöneticisinin ikazlarına uymadığını, kendisini uyardığınızı ama hakarete maruz kaldığınızı, her gün silkeleme yaptığını, ev atıklarını ortak alana attığını da yazın ve balkonda asılıyken çekmek kaydıyla yanan kirlenen çamaşırların ve balkonunuzun fotoğrafını da çekip dilekçeye ekleyin.
Dilekçeler resmî başvuru olduğundan dikkate alınır.
Evi alıp 5 yıl dolmadan satılmaz ipotekli zaten ayrıyeten eğer sarılırsa rayiç bedel ödenir.oda sağlam para..Evi satıp krediyi kapatabilirsiniz. Sinir hastası olacağıniza kiraci olun yani nedir ..
Daha 3 yıllık evliymissiniz yine olur eviniz ..
Yaaa siz harikasınız.Yani yol göstermek istemiyorum ama...
Madem sokak karısı dedi size o zaman bu lafin hakkını verin...
Böyle hareketlere devam ettiginde sözlü sataşın ve evinizin kapisina gelsin. Kapıyı yumruklarken alın çekin içeri ve içerde anlayacağı dilden hesabını görün.
Kapidan dışarı atın sonra.
Şikâyetçi olursa evimi bastı konutuma zorla girdi.
Satabilirsiniz 3.5 yıl kredi ödenmiş ev aldım ben .. Bir miktar ceza ödüyorsunuz 3000 lira gibi bir şeyEvi alıp 5 yıl dolmadan satılmaz ipotekli zaten ayrıyeten eğer sarılırsa rayiç bedel ödenir.oda sağlam para..