nalet okuyan kp....

terelelli34

Popüler Üye
Pro Üye
5 Nisan 2016
7.539
15.814
248
35
Merhaba arkadaslar 7 senelik evliyim ve iki oglum var. Kaynanamla hic anlasamayiz 5 sene birlikte oturduk. Kacarak evlendim ama esimi cok seviyorum. Sadece beni korumamasi sorun. Evine getirir hep cocuklarina sahip cikar. Kayinpederim dun aksam geldi evin tozlu supurmemissin.Geldi supurgeyi aldi . "Seni bu kapiya dusurenin Allah b...ni versin" dedi gitti. Bugun cocugum disari cikti. Cocuklarla demir kapinin camini kirmis geldi cocugumu dovdu. Ben ceza vermistim ona zaten evde ve yukaruda yazdigimin aynisini soyledi gitti. Evim ayri ama evime cok karisiyor. Ben ne yapacagimi sasirdim. Cok doldum arkadaslar karisik yazmis olabilirim. Lutfen bana akil verin.

Boyle bir aileyle yasamak icin ana babanizi biraktiniz oyle mi? Ne guzel. Calisiyor musunuz? Bari o eve hapsolmayin. Calisan kadinin sesi de guclu cikar. Esiniz madem sizi koruyamiyor siz kendinizi koruyun. Calisacagim ve ayri yere eve cikacagiz yoksa daha fazla babani cekemeyecegim deyin

Çocuğunu dövmesine nasıl izin verdin ? Yanındamı dövdü?
Eşiniz ne diyor bu duruma .? evine sokma o adamı !
Onune gectim benimde uzerime geldi. Sen benim cocuguma vuramazsin dedim. Esim iste soyledim aksam giderim yanina ben onun dedi. Cocuklarina tek birsey yaptormaz kesinlikle. Agzini payini vereceginden eminim.

Kucugu
Sorun eşinde canım eşinin bunlara izin vermemesilazım , hastasındın iş yapmamışsındır sana geleceksede arayıp haber verebilir belki musait değilsindir bunu eşinle konuş bir çizgi koyun böyle olmaz
17 aylik bebegim var. Durmuyor yavas yavas yapiyorum isimi. Gecde olsa pis kalmaz yani. Ust katimizda oturuyor. Kaynana gibi herseye karisiyo. Esim aksam gelince agzini payini verir.

Az
Boyle bir aileyle yasamak icin ana babanizi biraktiniz oyle mi? Ne guzel. Calisiyor musunuz? Bari o eve hapsolmayin. Calisan kadinin sesi de guclu cikar. Esiniz madem sizi koruyamiyor siz kendinizi koruyun. Calisacagim ve ayri yere eve cikacagiz yoksa daha fazla babani cekemeyecegim deyin
Az once aradim konustuk esimle. Babasina gereken cevabi vereceginden eminim. Ayri evdeyim. Iki senedir. Ailemi ikna etmeye calistim ama askin gozu kor. Ailem suanda benden cok sever esimi. Hicbir saygisizligi yok aileme karsi.

nasıl yani gelip supurgeyi alıp senin evini supurmeye mi kalktı? :KK53::KK53: Ay sinirim bozuldu. Bende kp maduruyum ama benimki baska turlu. Sen biraz diş göster kocana guvenme ağzının payını verecek diye. Bir daha ne çocuğuna dil uzatabilsin ne el uzatabilsin pislik adam.

Pislik adam cvp versenize sizde. Gelmeyin benim evime beğenmiyorsanız desenize

Kucugu

17 aylik bebegim var. Durmuyor yavas yavas yapiyorum isimi. Gecde olsa pis kalmaz yani. Ust katimizda oturuyor. Kaynana gibi herseye karisiyo. Esim aksam gelince agzini payini verir.
Ev kendinizin mi kiradaysanız evinizi değiştirin bu kadar yakın olmak iyi değil 2 sokak ötede bile olsa kardır sizin için...Rşinle paylaş bu durumu sakince tatlı dille konuş babasını uzak tutsun

2 aya kadar kendi evine gececegim. O yuzden kipirdamiyorum yoksa gidecegim
Ev kendinizin mi kiradaysanız evinizi değiştirin bu kadar yakın olmak iyi değil 2 sokak ötede bile olsa kardır sizin için...Rşinle paylaş bu durumu sakince tatlı dille konuş babasını uzak tutsun
Gi

Back
X