Çok sevinirim kardeşimmerhaba ben namaz kılmıyorum ama kılmak istiyorum belki birbirimizi teşvik edebilirizben açığım kimse bana niye kılmıyorsun demiyor maalesef ülkemizin ön yargıları…
Amin amin Allahümme amin Rabb'im ezelen ve ebeden razı olsun kardeşimTakipteyim inşallah, tüm yaşadıklarını ben de yaşıyorum şuan. Keşke aşk ile huşu içinde kılabilsek. Rabbim namaz kılan müminlerinden eylesin cümlemizi
Namaz ajandaları var onlardan temin edebilirsiniz.Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin inşallahNamazlarimi maalesef kilamiyorum kilmam gerektiğini biliyorum farkındayım ruhum huzursuz oluyor ama yok kilamiyorum olmuyor
Bir yerde okudum mu izledim mi hatırlamıyorum namaz kılan arkadaşlar edinin diyordu
Bende beni namaza teşvik edecek namaza isindiracak namaz ve dua arkadaşı bulmak için konu açtım
Çevreme yada instada paylasamadim çünkü nasıl olurda kilmazsin e sen nasıl kapalisin demekki namaza layık değilsin gibi eleştiriler (üzerlerine vazife olmasa da) gelecekti
O yüzden burada namaz arkadaşi ve dua kardeşi arıyorum
Amin Allahümme amin bakayım bir ajanda buldum çok güzel böyle ibadet takibi namaz herşey var içinde 820 TLNamaz ajandaları var onlardan temin edebilirsiniz.Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin inşallah
Teşekkür ederim Rabb'im razı olsunMerhaba Allah ibadetinizi daim etsin cuma vakti size dua edeceğimben de birkaç aydır düzenli namaz kılma alışkanlığı edinmeye çalışıyorum çok şükür, size tavsiyem ezan okunduğunda eğer müsaitseniz direkt kalkıp namaza yönelmeniz, erteledikçe ertelemek istiyor çünkü insan. Bir de namaz kılmayı sanki çok sevdiğiniz bir arkadaşınızla buluşup ona bir şeyler anlatacakmış gibi düşünebilirsiniz ben böyle heveslenmiştim sonuçta Allah beni en iyi bilen ve derdimi de mutluluğumu da Allah’a açabilirim