Namazda korkuyorum

kayra66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
733
563
73
Almanya
ibadetimi yapamiyorum yurtdisindayim malesef ezan sesine hasretiz benim sorunum namaza ne Dogru dürüst basliya nede devam ettiremiyorum kendime kiziyorum ama devami gelmiyor.................aslinda böyle degildim gencken dinime daha düskündüm yasadigim bazi seylerden dolayi bazilarina sacma gelebilir ama ben bunlari yasadim rabbime inancim sonsuzdur onun yardimiyla bu günlere geldim..................esimin ailesinden birisi tarafindan ( B...ler ) tesadüfen hep bulundu bu kisinin benimle bir sorunu yok aksine ben ona cok yardim etmisimdir halen ederim rabbim bilsin kv. -kp düsman acisini benden cikardi rüyamda gördüm hep koydugu yerleri cok kötü seyler yasadim yürüyemedim, konusamadim Sabah kalktigimda vücudumda morluklarla aciyla kalktim kisacasi ölümlerden döndüm bu olaylardan sonra o Kadar zorlandimki bir dua okumak bile benim icin azapti ,nesef almakta bile zorlaniyordum bu günüme sükür dindar görünüpte böyle seyler yapan rabbimden korkmuyormu..................ben kapali degilim bizim yuvamizi yikmaya cok ugrasti ama yazik kendi 4 kizi esinden ayrildi ama ben üzüldüm ...............benim sizden ricam nasil namazima 4 elle devam ederim (namaza durunca hep bir korku gecede yatamiyorum) bu konuda bilgisi olan yardim edermi simdiden tesekkürlere

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm benim başımda da buna benzer şeyler var ama kimin yaptığını bilemiyorum bu yüzden ben bi misafirliğe giderken evden çıkarken bile sürekli okuyorum sana da tavsiyem bol bol ayetel kürsi oku nas ve felak surelerini de okudukça allaha yakınlaştığını hissedeceksin ve korkmayacaksın inşallah ve tabi allaha dua et namaza devam etmek için inşallah allah sesini duyucaktır ama sakın kendini koyverme bigün kılamazsan bile öbür gün kıl sonra sonra alışırsın.

Back