Doğuma Hazırlık namık in yanına uyan güncel isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
7 hafta sonra dogacak cocugumun ilk ismi namık olucak...
ne önerir ne tavsiye edersiniz..şöyle uyan modern bi isim var mı aklınıza gelen

namık ali
namık alp
ya da ali namık daha kolay söylenmesi a harfi yoğunluklu isimler daha uyar gibi geldi bana ....

namık sanırım bir aile büyüğünün ismi.
Namık Arda olabilir gibi

namık eski bir ism.yanına modern bir isim komik olur bence.namık kemal olabilir....

sanırım aile büyüğünün ismi o yüzden koyma diyemeceğim ama keşke annelere baskı yapılmasa istemediğin ortada yani ne diyeyim .....

peki sence namık efe kulağa hos geliiyor mu..bi de sey diyolar canım sana sorayım..simdi erkeğe efe yiğit gibi iddialı isimler koyunca kısılığı de tıpkı onun giibi efe lenen diklenen bir insan oluyo diyolar..sen ne düsünüyosun..namık erdem sence nasıl ..samimi düüsünceni söyle üzülmem

Bir arkadaşla aynı kanıdayım. Zira sayfaya girmeden önce de aynı ismi düşünmüştüm.

Namık Kemal...

anlamı benim ismeme benziyo söylenişi de kocamın ismine.. ve de bir ismi ağır ileri ki yaslarda istediğini secebilecegi klasik bir isim olsun istedik..mesela benim ismim arapca farsca keske annemler yanına bir de güncel bi türk ismi koysaydı...cogu zaman bunun eksikliğini hissettim.ismimi kücükken sevmiyordum ama olgunlastıkca ısındım..

peki ünlü yazarımız sairimiz namık kemal e mi özendin demezler mi yavruma kopya gibisin demezlermi..offf arkadaslar isim olayı ne kadar zor ve önemli bir olay..veletler bizden hesap bile sorabilir..cicişime namık ege olabilir..namık kemal cok cok uyuyo ama korktum iste

peki sence namık efe kulağa hos geliiyor mu..bi de sey diyolar canım sana sorayım..simdi erkeğe efe yiğit gibi iddialı isimler koyunca kısılığı de tıpkı onun giibi efe lenen diklenen bir insan oluyo diyolar..sen ne düsünüyosun..namık erdem sence nasıl ..samimi düüsünceni söyle üzülmem

bence güzel, erdem güzel bir isim namıkla da uymuş. Valla o akrabamızın çocuğu namık efe olan öyle tatlı güzel bir çocuk ki maşşallah, ben namık ismini de seviyorum ondan dolayı:) namık erdem de güzel olmuş, kötü olsa söylerdim;)

bence güzel, erdem güzel bir isim namıkla da uymuş. Valla o akrabamızın çocuğu namık efe olan öyle tatlı güzel bir çocuk ki maşşallah, ben namık ismini de seviyorum ondan dolayı:) namık erdem de güzel olmuş, kötü olsa söylerdim;)

Cok saol canım. Bana cok moral verdin. Ben de gun geçtikçe alıştım sanırım bu isme. Dışardan da kulağa hoş geliyo madem Allah sagsalim kucağımıza almak nasip ederse Namık erdem geliyo..
:49:

Back
X