- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Araştırdım biraz iyi bir yer.Zaten bana ters olan bir durum olursa ayrılırım hemen.Anneniz endiselenmis ama endisesini yanlis aktarmis. Calismak asla namussuzluk degildir.
Yalniz siz baslayacaginiz yerden emin misiniz?
Rock grubu üye arkadaşlarınızın konuyla bağlantısı nedir?
Merhaba Sevgili Hanınlar,
Baba eline bakmak canıma yetti gerçekten.Üniversite öğrencisiyim.Aileme yük olmayı sevmiyorum.Bugün evimizin yakınındaki şık restoranta gittim.Garsonlara "İşe ihtiyacım var" dedim.O mekanın sahibi de o sırada orada yemek yiyormuş beni onun oturduğu masaya yönlendirler.Adamla epey konuştuk.Kendisi mekanında bayan eleman çalıştırmadığını söyledi.Bir arkadaşına telefon etti.Başka bir semtte bir kafe.Gidip görüştüm okulum başlayana kadar çalışabileceğimi söylediler.Eve gelipte iş bulduğumu anlatınca annem kıyameti kopardı.İşim komilik yapmak.Ama işi bulma yöntemim annemi çok kızdırdı.Konuyu namussuz olduğumu düşündüğüne söylemesine kadar getirdi.Ben gerçekten bir tuhaf hissediyorum.Rock gruplarının üyelerinden başka erkekler olmadı olmuyor hayatımda.Gülmeyi severim ama ciddi durmam gereken yerleri bilirim.Annem bu gülmemi ciddiyetsizliğe bağlıyor.Yarın sabah işe başlayacağım ama moralim bozuk..Paraya da ihtiyacım var üstelik...Sizce ben yanlış bir şey mi yapmışım?
Rock gruplarının üyelerinden başka erkekler olmadı olmuyor hayatımda.
Bunun konuyla ilgisini anlamadım. Namuslu kızlar mı Rock gruplarının üyelerinden başka erkeklerle beraber olmuyor yoksa namusssuzlar mı?
Benimde cok guluyorum coook gece gece axayip guldum ya cok iyi geldi"Rock gruplarinin uyelerinden baska erkek olmadi olmuyor hayatimda" forumda okudugum en efsane cumlelerden biri : )))))))))))))))
Arkadaş mı?? :) hayır ben Paul Stanley,Noel Gallagher,Gene Simmons gibi ünlülerden bahsediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?