Namussuzluk Bunun Neresinde?

Çalışmak, hele de öğrenciyken çalışmak takdir edilesi bir şey.
Yalnız özel sektörde dikkatli olmakta , iyi araştırmakta fayda var. İtina edilmesi lazım

Bizim erkeklerden önce kadınların namus anlayışını irdelememiz lazım. Erkeklerle hiç alakanız olmaması normal değil anormal aslında, ondan sonrada vajinismus olunuyor, çünki o erkek bir namus avcısı bir canavar gibi gösteriliyor, sonra da bir gecede, yıllarca kaçtığın canavarın gir koynuna bakalım.

Acaba ailen o restoranin sahibinemi kil?
Belkide pek tekin birisi degil.
" nasil guvendinde o adamin demesiyle yollara ciktin" diye kizdilar belkide.

Yanii keske guvenmeseydinn sen sadece iyi niyetli davranmissin ama devir kötü. Ve anneler her seyin dogrusunu bilir annene bi danis eğer içi rahat etmiyosa ayrıl ordan bence annelerin hissi şaşmazz

Çalışmak istemen elbette güzel bir şey. Annen endişelendiği için öyle tepki verdi büyük ihtimal ama yanlış tepki. Tanımadığın birinin seni yönlendirdiği yere nasıl cesaret edip gittin. Sonuçta birini arıyor ve seni oraya yönlendiriyor.

Ben de öğrenciliğimin bir senesinde iş aramıştım, daha doğrusu aramak değil de evimin yakınındaki bir eczanenin çırak ilanına başvurmuştum. Neden eczane?
Bana güvenli gelmişti. Sana da büyük lokanta güven verdi sanırım. İş arama yönteminde bir gariplik görmedim. Babam kardeşimi buna benzer şekilde işe soktu, evin yakınındaki büyük bir yere götürüp işe alın ben maaşını veririm tecrübe edinsin demiş. Eleman aramayan yere eve yakın diye başvurmayı mantıklı buluyorum.
Annenin sorunları var bence yanınızdan erkek geçerken yüzüne bakması anlaşılır gibi değil. Annenin korkularını annenle bir konuş.

Benzer bir anneye sahibim..
Hiç sağlıklı değil, korku vs. tamam ama böyle mi söyler insan evladına.
Öfkeli, korumacı bir annem var ve çok dokunmuştu bazı şeyler, kırılmıştım benzer konulara, benim enerjimi çok emmiştir. Şimdi işim gücüm olunca bi rahat ettik, sürekli evde değilim vs...
Konuşsam anlatsam tutamam kendimi ağlarım genelde.
Yok yani, ne kadar korkusundan vs. de olsa bu doğru olamaz, bencilce bir davranış çünkü bu tavırla çocuklarını nasıl etkilediğini göremiyorlar.
Neyse tabi ki namussuzluk değil ama dikkatli olmalısınız.

Rock gruplarının üyelerinden başka erkekler olmadı olmuyor hayatımda.

Bunun konuyla ilgisini anlamadım. Namuslu kızlar mı Rock gruplarının üyelerinden başka erkeklerle beraber olmuyor yoksa namusssuzlar mı?
ya ben konuyu okurken cok ciddiydim ama o rock gruplari kismina gelince koptum ordan oraya nasil baglandigini anlayanadim aslinda rock guruplarina baglayan kizin annesinin is buldu diye namussuz denesini normal karsiliyorum sanirim ailecek konuyu tuhaf yerlere nbaglamak genetik

Sevgili konu sahibi
Eğer işe hala başlamadıysan bir düşün derim.
Ben de öğrenciyken bir sürü işte çalıştım en yorucusu bu iş yani garsonluk.
Üstelik çok az para verip çok çalıştırırlar.
Hafta sonları marketlerde üRün tanıtımı yapabilirsin hem sadece 2 günün gider hem paranı günlük alırsın çokta güzel para verirler.
Ayrıca da marketler çok daha güvenilir bir cafe ye göre.Hem annenin de içi rahat eder.
Benim ailem de garsonluk yapmamı istemedi fakat marketlerde çalışmama izin vermişlerdi o zamanlar.

tabikide namususluk değil çalışmak bencede çalışma oturduğun yerden baba parasını yemeye devam et ben baba parasından birikim yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…