namzet ikiz anneleri kilolar ve göbişler ne durumda

bademcik

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
253
1
296
Ankara
ikiz annesi adayları..kaçıncı aydasınız kaç kilo aldınız..paylaşalım mı?
aydaşlarıma göre koca bi göbek belirince önümde panik oldum ben..ikiz olması bu kadar farkettiriyor mu acaba?

15+2 yim 4 kilo aldım göbüşüme gelince benimkide ikiz ve aydaşlarıma göre biraz daha belirgin

bana noluyooooo :(:(
21 hafta oldu bugün vee 7-8 kilo aldımm..çoooooooookkkkkkkkkkkkkk almışım size göreeeeeee :'(
ama bi göbüş var başka hiç bişi değişmedi, el,kol,yüz,kol,bacak aynıı :)
ilk 3 ay ilaç kullandım o şişirdi çok ondan mı acaba??
ayy çok bozuldu moralim yahu :(

burçin canım sıkma canını başka bi yerinde şişme yoksa bebeişleri besliyorsun demektir ne güzel işte.. ben 9 k,ilo aldım ama inan görsen eller ayayklar fil ayağı gibi oldu:(( vücudum çok şiş:(( hepsi gidecek bebeişlerimizle geçir3eceğimiz uykusuz gecelrde. hamileliğin tadını çıkarın canlaropuyorumnanaktan

bana noluyooooo :(:(
21 hafta oldu bugün vee 7-8 kilo aldımm..çoooooooookkkkkkkkkkkkkk almışım size göreeeeeee :'(
ama bi göbüş var başka hiç bişi değişmedi, el,kol,yüz,kol,bacak aynıı :)
ilk 3 ay ilaç kullandım o şişirdi çok ondan mı acaba??
ayy çok bozuldu moralim yahu :(

aynen burcinn...20+4 ve bende 6 kilo aldım...göbek kısmına düğmeler bastırmasa eski kotlarımın içine falan girebiliyorum,aynaya bakınca bi göbekmiş gibi duruyo ama tartının üzerine çıktığımda inanamıyorum..
bi de göbeğime bakanlar 7-8 aylık sanıyolar,moralim bozuluyo...

Bende 27+2 haftalık hamileyim ve tam 7.5 ilo aldım. Son onbeş günde karnım çok büyüdü eşim bile hergün gördüğü halde inanamıyor. Son günleri düşünemiyorum allah yardımcımız olsun.

41 kere maaşallah...sadece 9 kilo...süper bişey...tebrikederim..işin bi sırrı formülü var mı..bi de bu arada göbeğinin heybeti ne durumda ..merak ettim

canım 4.5 ay bul<antı ve kusma nedeniyle beslenemedim. onun etkisi var sanırım. 1 hafta önceki halim...
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...ami351lerin-bebi351leri-g246bi351leri-60.html

burdansda diğer göbişlere gözat istersen:))

s6002806k.jpg

Bende 21 haftalığım 5.5 kilo aldım ama görenler 6-7 aylık hamile zannediyorlar.Bu göbek ne kadar daha büyüyecek

Back
X