namzet ikiz anneleri kilolar ve göbişler ne durumda

bademcik

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
253
1
296
Ankara
ikiz annesi adayları..kaçıncı aydasınız kaç kilo aldınız..paylaşalım mı?
aydaşlarıma göre koca bi göbek belirince önümde panik oldum ben..ikiz olması bu kadar farkettiriyor mu acaba?

15+2 yim 4 kilo aldım göbüşüme gelince benimkide ikiz ve aydaşlarıma göre biraz daha belirgin

bana noluyooooo
21 hafta oldu bugün vee 7-8 kilo aldımm..çoooooooookkkkkkkkkkkkkk almışım size göreeeeeee :'(
ama bi göbüş var başka hiç bişi değişmedi, el,kol,yüz,kol,bacak aynıı :)
ilk 3 ay ilaç kullandım o şişirdi çok ondan mı acaba??
ayy çok bozuldu moralim yahu

burçin canım sıkma canını başka bi yerinde şişme yoksa bebeişleri besliyorsun demektir ne güzel işte.. ben 9 k,ilo aldım ama inan görsen eller ayayklar fil ayağı gibi oldu( vücudum çok şiş( hepsi gidecek bebeişlerimizle geçir3eceğimiz uykusuz gecelrde. hamileliğin tadını çıkarın canlaropuyorumnanaktan

banada doktor çok aldın dedi....diyetisyene gönderdi. ama şiş olan yerim yok...hepsi göbüş..

aynen burcinn...20+4 ve bende 6 kilo aldım...göbek kısmına düğmeler bastırmasa eski kotlarımın içine falan girebiliyorum,aynaya bakınca bi göbekmiş gibi duruyo ama tartının üzerine çıktığımda inanamıyorum..
bi de göbeğime bakanlar 7-8 aylık sanıyolar,moralim bozuluyo...

Bende 27+2 haftalık hamileyim ve tam 7.5 ilo aldım. Son onbeş günde karnım çok büyüdü eşim bile hergün gördüğü halde inanamıyor. Son günleri düşünemiyorum allah yardımcımız olsun.

Bende 21 haftalığım 5.5 kilo aldım ama görenler 6-7 aylık hamile zannediyorlar.Bu göbek ne kadar daha büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…