Aslında bu bir iç dökme.. Çünkü artık ne yapacağımı biliyorum.. Konuya gelince ; evleneli 7 yıl oldu Allah'ıma şükürler olsun 2 tane evladım var. Fakat eşimden yana başlıkta da olduğu gibi dertliyim. Adam nankör arkadaş bildiğin nankör. Bazen diyorum ki balık hafızalı heralde yaptıklarımı unutuyor. Evlendiğimizden beri çalışıyorum bu durumdan mutsuz değilim. Ne aldıysam neredeyse verdim eşime. Sonuçta ev geçindiriyoruz kredi ödüyoruz diye. İşleri kötü gitti battı. Çekler,krediler icralar .. Patronumdan maaşımdan belli miktar kesmesi karşılığında nakit para aldım. 10 yıllık iş yerim aile gibiler kapıma icra gelince kendileri teklif ettiler tabi bende kabul ettim hemen :) Ama benim kocam ! tartışmalarımız da benim için ne yaptın ki diyor. Bunu söyleten sebepte artık gırtlağıma kadar geldiği için yüzüne vuruyorum bazı şeyleri.. Ama bundan sonra kendime birikim yapacağım.
Dert sahibi oldum Arkadaş..
sonunda doğru yolu bulmuşsun kendine birikim yap,böylesine saçını süpürge etsen etmeseydin der karakter bu değişmezAslında bu bir iç dökme.. Çünkü artık ne yapacağımı biliyorum.. Konuya gelince ; evleneli 7 yıl oldu Allah'ıma şükürler olsun 2 tane evladım var. Fakat eşimden yana başlıkta da olduğu gibi dertliyim. Adam nankör arkadaş bildiğin nankör. Bazen diyorum ki balık hafızalı heralde yaptıklarımı unutuyor. Evlendiğimizden beri çalışıyorum bu durumdan mutsuz değilim. Ne aldıysam neredeyse verdim eşime. Sonuçta ev geçindiriyoruz kredi ödüyoruz diye. İşleri kötü gitti battı. Çekler,krediler icralar .. Patronumdan maaşımdan belli miktar kesmesi karşılığında nakit para aldım. 10 yıllık iş yerim aile gibiler kapıma icra gelince kendileri teklif ettiler tabi bende kabul ettim hemen :) Ama benim kocam ! tartışmalarımız da benim için ne yaptın ki diyor. Bunu söyleten sebepte artık gırtlağıma kadar geldiği için yüzüne vuruyorum bazı şeyleri.. Ama bundan sonra kendime birikim yapacağım.
7 yıl verdın . 1 gun vermezsen kötu olursun .
Bırak ol ya ! Başlarım böyle işe .. !!
Yanlız değilsiniz.Benim kocamda aynı balık hafızalı sanırım.Bende elimden gelen herseyi yaptım zor zamanımızda patronumdan gidip borc para bile istedim.Ailesinden daha fazla yanında oldum elimden gelen destegi verdim maddi manevi olarak.Şimdi aramızda ufak bir sorun cıkar sen ne yaptınki benim için der beni çıldırtır.Hele bir keresinde hiç unutmuyorum yemek yiyoruz bana demezmi evlendik evleneli hiç yemekte doymuyorum demezmi.o an o tabagı kafasından asagı dökmek isterdim.her zaman en az 2 tür yemek olur sofrada ama o gene doymuyormus.3-4 cesitte yemek yapıyorum kızıyor israf yapma ufacık midem var hepsini yiyemem diyor.kısaca yaranamıyorum.ilerde kıymetimi anlayacak ama cok gec olucak.Aslında bu bir iç dökme.. Çünkü artık ne yapacağımı biliyorum.. Konuya gelince ; evleneli 7 yıl oldu Allah'ıma şükürler olsun 2 tane evladım var. Fakat eşimden yana başlıkta da olduğu gibi dertliyim. Adam nankör arkadaş bildiğin nankör. Bazen diyorum ki balık hafızalı heralde yaptıklarımı unutuyor. Evlendiğimizden beri çalışıyorum bu durumdan mutsuz değilim. Ne aldıysam neredeyse verdim eşime. Sonuçta ev geçindiriyoruz kredi ödüyoruz diye. İşleri kötü gitti battı. Çekler,krediler icralar .. Patronumdan maaşımdan belli miktar kesmesi karşılığında nakit para aldım. 10 yıllık iş yerim aile gibiler kapıma icra gelince kendileri teklif ettiler tabi bende kabul ettim hemen :) Ama benim kocam ! tartışmalarımız da benim için ne yaptın ki diyor. Bunu söyleten sebepte artık gırtlağıma kadar geldiği için yüzüne vuruyorum bazı şeyleri.. Ama bundan sonra kendime birikim yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?