- 16 Eylül 2017
- 7.931
- 14.137
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Neden halen bu insanları sepetlemediniz? Kusura bakmayın böyle dümdüz söyledim ama sizin hikayemizin en başından beri size zarar verdikleri açıktı
Aileniz hadlerini aşalı çok olmuştu zaten, siz onların suyuna gideyim üzmeyeyim dedikçe de coştular. Köpeğinizi bile onların yüzünden vermişsiniz, en büyük hatanız. Artık kendi hayatınıza odaklanın, 2 kardeşiniz daha varmış madem onları arayıp sorumluluklarınızı bölüşmeniz gerektiğinden bahsedin.
Annem kanser diye hiçbir şey diyemiyorum. En önemli şey moral diyorum. Ama ben çok yıpranıyorumanneniz iyi mi inşallah iyidir
babanıza güzelce anlatacak ayrı bir hayatınızın olduğunu dikte edeceksiniz madem istemiyorsanız
bırakın babanız söylensin dursun
Gecmıs olsunAnnem kanser diye hiçbir şey diyemiyorum. En önemli şey moral diyorum. Ama ben çok yıpranıyorum
Burda herkes annen hasta alttan al dedi ama anneniz hasta olmasa bile aynı şeyleri yaşardınız bence. Kontrol etmeyi seviyor ailen. Faydaları fayda olmuyor maalesef, zarar verdiklerini sen sert durup hayır demedikçe böyle devam eder. Bir iki alınır kırılırlar halbuki sonra kabullenirler.Annem kanser diye hiçbir şey diyemiyorum. En önemli şey moral diyorum. Ama ben çok yıpranıyorum
Ya şöyle her aile yorucudur, ama benim ailem aşırı yorucu yani yediğimden içtiğimden giydiğimden gezdiğimden tutunda mesleki yaşantıma elimi yıkama süreme kadar karışırlar eleştirirler ve bunu 7/24 yaparlar . O yüzden bunca yıl mesafeliydim. Şimdi kanser hastalığı çıkınca hiçbir şey diyemez oldum. Onlar da iyice böyle tepem çıktı. Ve artık dayanamıyorum onları yememek için kendimi yiyorumAnneniz kanser hastasıymış. Muhtemelen onlar da zor bir dönemden geçiyor. Anne ve babanız normalden daha hassas olabilirler ve sizi yanlarında istemeleri de çok normal bence. Şuan onlar içinde zor süreçler biraz daha anlayışlı olabilirsiniz sanki. Nankörlük değil tabi ki yaptığınız ama sanki bireyselliği kafanıza çok takmışsınız gibi geldi bana. Zaten hayatınızın geri kalanında ne kadar yanlarında olabileceksiniz ki? Olmak istemezseniz de siz bilirsiniz tabi ama sonra pişman olmamak için kendinizi dolduruşa getirmeyin derim ben. Fazla tepkili gibi geldiniz bana. Bende yanlış yorumluyor olabilirim bilemedim yine de düşünün derim.
Annem hasta olmadan önce de çok karışıyordu ama hasta olunca x10 oldu. İşte ameliyata 2 hafta var. 15 günde bakım süreci olur diye düşünüyorum. Bu süreçte hafta sınları elimden geldiğince gidip yardımcı olacağım ama artık 7/24 aynı evin içinde beraber yaşamak istemiyorumBurda herkes annen hasta alttan al dedi ama anneniz hasta olmasa bile aynı şeyleri yaşardınız bence. Kontrol etmeyi seviyor ailen. Faydaları fayda olmuyor maalesef, zarar verdiklerini sen sert durup hayır demedikçe böyle devam eder. Bir iki alınır kırılırlar halbuki sonra kabullenirler.
Aynen aynen öyle. İnanın 1.5 ayda ne hayat neşem kaldı ne başka bir şey duşa bile giresim gelmiyor. Özbakım bile yapasım yok. Aynı sofraya oturmamak vakit geçirmemel için sürekli tokum yedim diyorum evlatlık vazifemi yapmaya çalışıyorumBu 1,5 ayda biraz nefes aldırsalardı halbuki izin alıp her şeye koşacak enerjiyi bulurdun. Kanser hastası annen moral önemli ama çamaşır suyuyla da her gün evini temizledi. Gidip evinde dinlense sen de hafta sonları atlayıp gitseydin böyle olmazdı.
Valla çok haklısın sürekli eksik hissettirerek yardım etme küçük çocuklara bile yapılmaz. Özel hayat anlayışı yok ailende. Belki yemeği dışardan isteteceksin. İnsan çalışınca eve gelip sakince rutinini yapmak istiyor. Bazen de sallamak istiyor her şeyi. Hastalık zor ama annen baban durmuyorki. Yok temizlik yok yemek yok sana sormadan eşya alıp yerleştirmek. Hem seni hem kendilerini yorup duruyorlar. Sürekli gergin şu yapılmalı şunu şöyle yapmalısın insanı hasta olur tabiki. Yine de çok geçmiş olsun. İnşallah bu günleri atlatırsınız.Annem hasta olmadan önce de çok karışıyordu ama hasta olunca x10 oldu. İşte ameliyata 2 hafta var. 15 günde bakım süreci olur diye düşünüyorum. Bu süreçte hafta sınları elimden geldiğince gidip yardımcı olacağım ama artık 7/24 aynı evin içinde beraber yaşamak istemiyorum
Çok teşekkür ederim umarım annem sağlığına kavuşur bende bu süreçte akıl sağlığımı yitirmemValla çok haklısın sürekli eksik hissettirerek yardım etme küçük çocuklara bile yapılmaz. Özel hayat anlayışı yok ailende. Belki yemeği dışardan isteteceksin. İnsan çalışınca eve gelip sakince rutinini yapmak istiyor. Bazen de sallamak istiyor her şeyi. Hastalık zor ama annen baban durmuyorki. Yok temizlik yok yemek yok sana sormadan eşya alıp yerleştirmek. Hem seni hem kendilerini yorup duruyorlar. Sürekli gergin şu yapılmalı şunu şöyle yapmalısın insanı hasta olur tabiki. Yine de çok geçmiş olsun. İnşallah bu günleri atlatırsınız.
Kendi köpeğimi geri getireceğim şu yıl bitsin hatta sırf gelmesinler diye ev arkadaşı bile alasım var evimeEn acilinden bir kedi köpek de sahiplen lütfen
Anladım zormuş evet, genelde aileler böyle sanırım benim de binbir travmam var inanın anlıyorum sizi, sıkışmışsınız iki duygu arasında haklısınız da. Destek almayı düşünebilirsiniz eminim çok iyi gelir. Gerçekten sizi anlıyorum ama maalesef her şey bir yana nasıl olurlarsa olsunlar yinede ucunda pişman olmak var emin olun. Ona göre hareket edin size bol şans diliyorum umarım her şey kolaylaşır sizin içinYa şöyle her aile yorucudur, ama benim ailem aşırı yorucu yani yediğimden içtiğimden giydiğimden gezdiğimden tutunda mesleki yaşantıma elimi yıkama süreme kadar karışırlar eleştirirler ve bunu 7/24 yaparlar . O yüzden bunca yıl mesafeliydim. Şimdi kanser hastalığı çıkınca hiçbir şey diyemez oldum. Onlar da iyice böyle tepem çıktı. Ve artık dayanamıyorum onları yememek için kendimi yiyorum
Oğulları da sık sık yanlarında ama ben kadın olduğum için her şeyi benden bekliyorlar. Ve hastalıktan bağımsız sürekli beni kontrol etme ihtiyaçları var. Benim özgürlüğümü ,mutluluğumu, bireyselliğimi tehdit olarak algıladıklarını düşünüyorum bazenBiraz da oğullarına söz geçirememenin vermiş olduğu öfkeyle size yükleniyor gibi geldi babanız.
Umarım anneniz iyileşir. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?