Nankör insanlarla basa cıkma yöntemi olan varmı

depresifcekirge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
27
3
1
Bazılarının dilinden şükür lafını duymak imkansız gercekten ve hal böyle olunca da sıkıntılar peşlerini bırakmıyor. Sorunum su ki bir yakınınım birilerine sürekli iyilikler yapıyor fakat asla gözüne sokmadan sanki vazifesiymis gibi (cünkü onunda cok yakını) ve karsı tarafa yetmiyor ne yaptın ki ibaresini sürekli duyuyor ama bu durumdan şikayetçi değil fakat ben onun böyle sömürülmesine sinir oluyorum sizce zamanla o da herseyin farkına varırmı yoksa uyarmamda fayda varmi.
Not: her uyarım tartışma ile sonuclanıyor.

Çok fazla fedakarlık bir yerden sonra görev gibi görülmeye başlanır. İyilik yapmayı bıraksın o arkadaşınız. O zaman anlar karşı taraf neyin ne olduğunu. .

Bazılarının dilinden şükür lafını duymak imkansız gercekten ve hal böyle olunca da sıkıntılar peşlerini bırakmıyor. Sorunum su ki bir yakınınım birilerine sürekli iyilikler yapıyor fakat asla gözüne sokmadan sanki vazifesiymis gibi (cünkü onunda cok yakını) ve karsı tarafa yetmiyor ne yaptın ki ibaresini sürekli duyuyor ama bu durumdan şikayetçi değil fakat ben onun böyle sömürülmesine sinir oluyorum sizce zamanla o da herseyin farkına varırmı yoksa uyarmamda fayda varmi.

hangi sıfatla siz müdahale ediyorsunuz ?
belki üstünüze vazife değildir?
karşı tarafa yapılan iyiliklerden memnun değilse ısrarla karşı tarafa memnun olacaksınız denmez, iyilikleri yapan ona göre davransın:KK51: karşı taraf insan olsa anlar. anlamazsa üstünde durmayın :KK51:

İyi niyet başka bişey kullanılmak başka bişey
Herkes gözünü dört açsın kullandırmasın kendini
Başkasının dürtmesi ile olacak iş değil

bi kere uyardıysanız görevinizi yapmışsınız. artık sizi ilgilendiren bi durum yok.

Haklısınız ama iste herkesin etrafında bu tür insanlar az çok var deveyi diken.. hesabı sanırım susmak zamana bırakıp herseyi görmesi icin dua etmek lazım.

Uyarı 1 en fazla 2 kere yapılır.Hala aynı şekilde devam ediyorsa yapıcak bişşey yok okişiye müstehak bence.O yüzden çok dahil olmayın derim.

herkes kafasını kullansın bıraz. bosverın sız hıc karısmatyın. birgun o da anlıcaktır

Bu arkadaş bana niyeyse erkek gibi geldi :KK8:

Back
X