Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim sevgilimde böyle( ben okadar yaziyorum icimden gelenleri her firsata msj atiyorum..ama o dordürüz karsilik vermiyor iste calisiyorumda görüyorsunda bidbidi bidibidid.... canim cok sIkkIn... dordürüz bisey yazmiyor. bu senin sucun beni sen simarttin hep ilgi göstererek diyor birde senağlama bende cok üzülüyorum bahane bulma sende yaz diyorum.. yazacam tamam yapacam diyor ama yine bisey yapmiyor... :gitme: napicam
((((((((
sevgilinin burnu sürtmüş biraz ama sen yine de hemen gevşeme bırak biraz daha sürünsün. senin üzüntünü anlar en azından ve kendisi de çaba göstermeye başlar
canım walla bende çook kafama takıyodum uzun süredir ama gerçkten denedim biraz ağır olmayı işe yarıyor ama şimdide ben seni öle cilveli sevdim değişme dedi dedirttim düşün benimki dediyse herkesn ki der kafana takma yazma sende bak nasıl arıcak :lepi:
canim dün senin konunu okuduktaan sonra sevgilimle konustum dedim bak ben sana hep icimden gelen duygularimi romantik seyler yaziyorum sen niye yazmiyorsun benimde ihtiyacim var falan..., benimle inatlasma ozaman dahada mutlu ederim seni kendimde cok mutlu olurum... istedigimi yap icinden geleni sende yaz dedim yerimseniben , hic itiraz etmedi hemen yazdi 5 satir akannehir sasirdim baya cokta mutlu oldum.. bundan sonra hep yazacam sen üzülme dedi :lepi: ama bende agirdan aliyorum artik![]()
Eveet yaşının 20'yi pek geçmediğini düşündüğüm kız kardeşim. Yazdıklarından pek bir şey anlayamadım. Yine de fikrimi yazayım:
Senin çok şirin bir kız olduğunu düşünüyorum, haklı olarak da sevdiğinden ilgi istiyorsun. Bunda senin değil, aşk dizi ve film sektörünün suçu var. Sana acı bir gerçekten bahsedeceğim: Zaman Herşeyi Eskitir! Demir bile bir süre sonra zamana yenilip paslanacaktır. Sizin ilişkiniz de paslanmış ne yazık ki... Yapabileceğin pek fazla bir şey yok maalesef; yalnızca 3 tane: Ya sen değişeceksin, ya o değişecek, ya da yollarınıza gideceksiniz. Sana sadece şunu tavsiye edebilirim: Bir gün ayrılacaksa geldin bile savaşmadan ölme!