- 12 Şubat 2015
- 461
- 60
- 31
kızlar çok sinirliyim anlatmam yazmam gerek. Ben bi haftadır hastayım erkek arkadasımda ilaç al dedi bende ilacım var içiyorum dedim ama o ısrarla kendi dediği ilaçları alıp içmem için ısrar etti. Çalışıyorum ve sabah 5 dakikalık bir uyku için herşeyi yapabilirim yani. eczane de ters yönde gidemem alamam dedim. Ama olayı o kadar farklı boyutlara getirdi ki ben onun lafını çiğnemişim git al demiş onuj için gidip almam gerekirmiş. burda değil şuan hastasın elim kolum bağlı yardımcı olmaya çalışıyorum kendim için söylemiyorum falan dedi. Ama nedir yani lafı çiğnenmişmiş.
Bende dayanamadım artık en ufak bişey de senin için yaptıklarımı silip yapmadığım şeyleri göz önünde bulunduruyorsan çok özür dileyerek söylüyorum nankörlük olur bu dedim. eğer değeri bununla ölçüyorsan bende senin gözünde değersizim çünkü benim yap dediğim ve senin yapmadığın onlarca şey var dedim. ben değersizim yok bi değersizin lafını kaile almaman normal tabi falan diye o kadar çocukça davrandı ki. Vay efendim bi zoruna gitti bi zoruna gitti konuları bambaşka yerlere getirdi. Geçmişte ayrıldım bi kere ama sadece 1 gün ayrı kaldık ben ondan vazgeçebilmişim keşke onun kadar değer vermiş olsaymışım vs vs. Yani kendini haklı çıkarmak adına 2 sene önceki konuları açtı öyle olunca bende açtım da açtım şuan konuşmuyoruz. hatam var mı benim sizce? lafını çiğnemiş olmam mı sorun hasta olduğum halde ilaç almamam mı anlam veremedim. Laf çiğneme konusunda benim lafım çiğnenebiliyorsa seninki de çiğnenebilir bunda abes bişey yok ikimizde insanız ben kusursuz olduğumu iddia etmedim hiç bir zaman falan dedim. ne bileyim deli oldum.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler kendi netim yok kuzenimdeyim şuan geç cavaplayabilirim kusura bakmayın şimdiden.. Son düzenleme: