Nankör..

seloooo

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
461
60
31
kızlar çok sinirliyim anlatmam yazmam gerek. Ben bi haftadır hastayım erkek arkadasımda ilaç al dedi bende ilacım var içiyorum dedim ama o ısrarla kendi dediği ilaçları alıp içmem için ısrar etti. Çalışıyorum ve sabah 5 dakikalık bir uyku için herşeyi yapabilirim yani. eczane de ters yönde gidemem alamam dedim. Ama olayı o kadar farklı boyutlara getirdi ki ben onun lafını çiğnemişim git al demiş onuj için gidip almam gerekirmiş. burda değil şuan hastasın elim kolum bağlı yardımcı olmaya çalışıyorum kendim için söylemiyorum falan dedi. Ama nedir yani lafı çiğnenmişmiş.
Bende dayanamadım artık en ufak bişey de senin için yaptıklarımı silip yapmadığım şeyleri göz önünde bulunduruyorsan çok özür dileyerek söylüyorum nankörlük olur bu dedim. eğer değeri bununla ölçüyorsan bende senin gözünde değersizim çünkü benim yap dediğim ve senin yapmadığın onlarca şey var dedim. ben değersizim yok bi değersizin lafını kaile almaman normal tabi falan diye o kadar çocukça davrandı ki. Vay efendim bi zoruna gitti bi zoruna gitti konuları bambaşka yerlere getirdi. Geçmişte ayrıldım bi kere ama sadece 1 gün ayrı kaldık ben ondan vazgeçebilmişim keşke onun kadar değer vermiş olsaymışım vs vs. Yani kendini haklı çıkarmak adına 2 sene önceki konuları açtı öyle olunca bende açtım da açtım şuan konuşmuyoruz. hatam var mı benim sizce? lafını çiğnemiş olmam mı sorun hasta olduğum halde ilaç almamam mı anlam veremedim. Laf çiğneme konusunda benim lafım çiğnenebiliyorsa seninki de çiğnenebilir bunda abes bişey yok ikimizde insanız ben kusursuz olduğumu iddia etmedim hiç bir zaman falan dedim. ne bileyim deli oldum.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler kendi netim yok kuzenimdeyim şuan geç cavaplayabilirim kusura bakmayın şimdiden..

Son düzenleme:
O ne ya sanki sekermi aliyosunuz bakkaldan başkasının tavsiyesiyle ilacmi alınır allasen:cool:

kızlar çok sinirliyim anlatmam yazmam gerek. Ben bi haftadır hastayım erkek arkadasımda ilaç al dedi bende ilacım var içiyorum dedim ama o ısrarla kendi dediği ilaçları alıp içmem için ısrar etti. Çlışıyorum ve sabah 5 dakikalık bir uyku için herşeyi yapabilirim yani. eczane de ters yönde gidemem alamam dedim. Ama olayı o kadar farklı boyutlara getirdi ki ben onun lafını çiğnemişim git al demiş onuj için gidip almam gerekirmiş. burda değil şuan hastasın elim kolum bağlı yardımcı olmaya çalışıyorum kendim için söylemiyorum falan dedi. Ama nedir yani lafı çiğnenmişmiş.
Bende dayanamadım artık en ufak bişey de senin için yaptıklarımı silip yapmadığım şeyleri göz önünde bulunduruyorsan çok özür dileyerek söylüyorum nankörlük olur bu dedim. eğer değeri bununla ölçüyorsan bende senin gözünde değersizim çünkü benim yap dediğim ve senin yapmadığın onlarca şey var dedim. ben değersizim yok bi değersizin lafını kaile almaman normal tabi falan diye o kadar çocukça davrandı ki. Vay efendim bi zoruna gitti bi zoruna gitti konuları bambaşka yerlere getirdi. Geçmişte ayrıldım bi kere ama sadece 1 gün ayrı kaldık ben ondan vazgeçebilmişim keşke onun kadar değer vermiş olsaymışım vs vs. Yani kendini haklı çıkarmak adına 2 sene önceki konuları açtı öyle olunca bende açtım da açtım şuan konuşmuyoruz. hatam var mı benim sizce? lafını çiğnemiş olmam mı sorun hasta olduğum halde ilaç almamam mı anlam veremedim. Laf çiğneme konusunda benim lafım çiğnenebiliyorsa seninki de çiğnenebilir bunda abes bişey yok ikimizde insanız ben kusursuz olduğumu iddia etmedim hiç bir zaman falan dedim. ne bileyim deli oldum.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler kendi netim yok kuzenimdeyim şuan geç cavaplayabilirim kusura bakmayın şimdiden..

iyiliğini düşünüyorum diye başlayan ısrarlar her daim böyle hakaretlerle sonuçlanıyor nedense :KK51:

kendisi doktor mu? ona fayda eden ilaç sana zarar verebilir. kamu spotlarında bile var recetesiz ilaç kullanmayın lütfenn...

kendisi doktor mu? ona fayda eden ilaç sana zarar verebilir. kamu spotlarında bile var recetesiz ilaç kullanmayın lütfenn...
bende öyle dedim hep ilaç kullanma fazla zararlı der bende böyle diyorsun neden ilaç alayım dedim kulanacağın ilaç hakkında bi fkrin yok önce bi araştır o ilacın sana bi zararı olmayacak vsv vs dedi

bırak konuşma hatta bi zahmet o merak etsin,kadınız biz ya şımartılmak özlenmek merak edilmek isteriz hayret bişey,oduncuklar :KK70:
konu öyle saçma yerlere geldi ki kendi kendine geçmişte olan şeyleri aklıma soktu

iyiliğini düşünüyorum diye başlayan ısrarlar her daim böyle hakaretlerle sonuçlanıyor nedense :KK51:
hakaret olmaz aramızda hiç. ilk defa nankör dedim işte ama haketti yani napayım :KK43:

Sagligini cok düsünüyosa o neden almadi sana ilaci. Oturdugu yerden emir veriyo odun.

O nasıl saçma bi kavga bahanesi yaa.
Her kavgada eski konuların açılması daha da saçma.
Kadınlar hastayken ilgi görürse daha çabuk iyileşir bi öğrenemediler gitti arkadaş!!!

konu öyle saçma yerlere geldi ki kendi kendine geçmişte olan şeyleri aklıma soktu
yalnız arkadaşa katılıyorum,geçmişi öne getiren biriyle gelecek düşünme,sonra daha büyük bişey olur yine gelir yüzüne vurur,h,ç hoş olmuyor inan sadece zarar veriyor,olayda gördüğüm kadarıyla çok çok basit yani,çok saçma bi tavır almış resmen içinde kalmış bişey olsa da patlasam demiş gibi bi durum söz konusu

Sagligini cok düsünüyosa o neden almadi sana ilaci. Oturdugu yerden emir veriyo odun.
aynı şehirde değiliz askerde kendisi. o yzden zoruna gidiyormuş bişey yapamamak

yok boğazım ağrıyordu boğaz pastili al dedi ama sorun o değil :KK43:
Tamam canim normal ilaclari anlatmissin gibi geldi o yuzden yazdim.
Erkekler odun odun degil birazda ö...z işte bizim dedigimiz olsun olmayinca trip yapmayda nasil beceriyorlar bizim trip yapacamiza :63::KK14:

O nasıl saçma bi kavga bahanesi yaa.
Her kavgada eski konuların açılması daha da saçma.
Kadınlar hastayken ilgi görürse daha çabuk iyileşir bi öğrenemediler gitti arkadaş!!!
ilk defa açtı konuyu yani normalde eski konularla karşıma gelmez hiç. bu ilk oldu bende şaşırdım ama geçmişte ondan ayrılmaz, vazgeçmiş olmam çok zoruna gitmiş. kafamı karıştırdı bilmiyorum. evet konu ne kadar basit halbuki

X