Merhaba iyu aksamlar
Cevap yazan herkese tesekkur ederim , akıl akıl dan üstündur kimseyle paylasamiyorum icime atmaktan hasta olucam diye korkuyorum.
Yaklasik 10 yildir evliyim alyansima kadar goz koyan bir kocam oldu malesef iddaalara başladığındanberi
Annemin evinde oturup kira vermeyip üstelik annem kiraya gitti evini bırakıp bize annemin arkasından konuşmalar nankörlük
Ufacik fayda görmedigi ailesi daha kıymetli annemin yanında bunca iyiliklerinin yaninda kızımızın mamalarini bezlerinu bayramliklarini hep annem aldi çocugumun şuyu eksik ayakkabi alamiyorum diyemedi annem oldu arkamizda dul oldugu halde emekli maasiyla sonuna kadar bize harcadi Allahım ona saglik versin bu hain nankör insan ne yapti hep bi memnuniyetsilik anneme hep nankörlük yapti arkasindan konustu buldu hep konuscak biseyler Allaha havale ediyorum hayatta bir tek annem var bu kadar iyiliklerini gördu ama nankörlük üstüne nankörluk yapti herseyi batti annemin asla laf sokmayan kendi halinde ustelik annem ,birtek nankorlugu yok cocuk olduktan sinra sitelere para yukleyip iddalara basladi ama oyle boyle degil butun hayati onlar ekrana bakiyor surekli o lar 1 olucak mi diye olmazsa küfürler havada hep evde bi huzursuz hava hakim maclari yenerse mutlu yenmezsr tahammulsuz herseyim batıyor
Üstelik bana bir iyi iyi bir donem bende hatasinu anladi düzledi bana sanıyorum ne saf misim meger ona hep borcunu ödemeyi sevvmedigi icin avukatlik oldu kredi cikmiyor haberim yok iken benim tc le denemis bana 20bin cikiyor diye iyimis ben yardimci oldum parca parca borclarini kapatmak icin cektim o ödücek diye tabi cunlu ben calismiyirum kizima bakiyorum 20bin cektim zamanla yine sozler verdiyse de iddalara basladi ve baba belalar mi okumadi yuzume neymis avm ye borcu var onu öde dedim diye ödemezs3 yine avukata verilcek çunku borc odemeyi sevmiyor ilk defa boyle adam gordum ailesi neyse oda ayniymis nasil evlendim boyle insanla nasil goremedim gercek yuzunu onun ,egoist mutlu olamami istemiyor ertesi gun burnumdan getormek icin bahaneler le beni uzuyor ben bu adami evimden nasil gondericem pisligin teki cocugumu ailesinin yanina goturur gepsi panik atak ilaci kullaniyir yesil recete kullaniyor annesi korkuyorum inanin nr yapacagimi bilmiyorum
Anneme bisey diyemiyorum bildikleri yetoyor kadina zaten birde arakasindan konustigunu bilse.ben anneme laf soyletirmiyim bana daha cok öfkeleniyor o zaman Allahim beni kurtarsin bu adamadan
Cocuguma annem de bakamiyior calisamiyorum eline bakmak ağrima gidiyor boyle kötü inanin Allahim bana bir yol gostet diye dua ediyorum mutfak parami cikarcak bir isler yapabilsrm evimde hemen gondercem ona muhtac olmadihimi gorsuun hem