Napabilirim ?

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
Merhaba kizlar.Ben 20 yasindayim.Kendimi bildim bileli kiloluyum.12 yasimdan beri hep ayni..Su an 65 kilodayim.Boyum uzun olmadigi icin kilom siritiyor uzerimde ve.kilomun cogu bacaklarima yuklenmis.Kollarim da cok kilolu:( gecen ay diyetisyene gittim ilk defa.Bana menu vermisti.Gayet guzel de uygulamistim fakat sonra ise basladim.Ilk isim oldugu icin dikkatmi ona vermekten stres yapmaktan ve duzenimi olusturamadigimdan diyet gitti...Ve tabii misafirlerin de etkisi var birakilmadi.Ben simdi yeniden baslayacagim ama hic baslayacak hevesim yok.Boyle bu kiloyla da cok mutsuzum.Bende istiyorum incecik bacaklarim, kollarim olsun guzel fizigim olsun ama olacagina dair inamcimi kaybettim.Ne kadar spor yaparsam yapayim olmayacakmis gibi.Ve en buyuk sorun iki hafta sonra teyzemler gelicek uzak sehirden bizim adetlerde biraz agir yemekler var.Bizde kalacak.Ben yine tutamicam kendimi bozucam diyetimi.O gelicek bir baska akrabimiz da ondan sonra gelicek.Ve cayi mi surekli sekerli icen bir insanim.Sekersiz icemedigim icin terketmistim.Simdi gelecek misafrerin yaninda yemesem icmesem ayip olacak.Napacagimi hic mi hic bilemiyorum.Ve bir sorun daha var ki diyet listemde cok ara ogun var.Ben onlari iste nasil yicem bilmiyorum.Bazen yemeye vakit bulamiyorum ve yemeyince moralim cok bozuluyor.Napabilirim kizlar.Hic basyalacak gucu bulamiyorum ve iradeli olamiyorum.Napabilirim?

Merhaba kizlar.Ben 20 yasindayim.Kendimi bildim bileli kiloluyum.12 yasimdan beri hep ayni..Su an 65 kilodayim.Boyum uzun olmadigi icin kilom siritiyor uzerimde ve.kilomun cogu bacaklarima yuklenmis.Kollarim da cok kilolu:KK43: gecen ay diyetisyene gittim ilk defa.Bana menu vermisti.Gayet guzel de uygulamistim fakat sonra ise basladim.Ilk isim oldugu icin dikkatmi ona vermekten stres yapmaktan ve duzenimi olusturamadigimdan diyet gitti...Ve tabii misafirlerin de etkisi var birakilmadi.Ben simdi yeniden baslayacagim ama hic baslayacak hevesim yok.Boyle bu kiloyla da cok mutsuzum.Bende istiyorum incecik bacaklarim, kollarim olsun guzel fizigim olsun ama olacagina dair inamcimi kaybettim.Ne kadar spor yaparsam yapayim olmayacakmis gibi.Ve en buyuk sorun iki hafta sonra teyzemler gelicek uzak sehirden bizim adetlerde biraz agir yemekler var.Bizde kalacak.Ben yine tutamicam kendimi bozucam diyetimi.O gelicek bir baska akrabimiz da ondan sonra gelicek.Ve cayi mi surekli sekerli icen bir insanim.Sekersiz icemedigim icin terketmistim.Simdi gelecek misafrerin yaninda yemesem icmesem ayip olacak.Napacagimi hic mi hic bilemiyorum.Ve bir sorun daha var ki diyet listemde cok ara ogun var.Ben onlari iste nasil yicem bilmiyorum.Bazen yemeye vakit bulamiyorum ve yemeyince moralim cok bozuluyor.Napabilirim kizlar.Hic basyalacak gucu bulamiyorum ve iradeli olamiyorum.Napabilirim?

Merhaba canım. Çok fazla kilon yok bende 60 kiloyum boyum 158cm. Boyum kısa oldugu için kilolu duruyorum. Bugun başladım bnde. Doğumdan sonra 15 kilo verdim 5 ini geri aldım. Başarı hikayelerini oku sevk geliyo insana. Daha yasın genç bnce vermelisin.
.

Merhaba kizlar.Ben 20 yasindayim.Kendimi bildim bileli kiloluyum.12 yasimdan beri hep ayni..Su an 65 kilodayim.Boyum uzun olmadigi icin kilom siritiyor uzerimde ve.kilomun cogu bacaklarima yuklenmis.Kollarim da cok kilolu:KK43: gecen ay diyetisyene gittim ilk defa.Bana menu vermisti.Gayet guzel de uygulamistim fakat sonra ise basladim.Ilk isim oldugu icin dikkatmi ona vermekten stres yapmaktan ve duzenimi olusturamadigimdan diyet gitti...Ve tabii misafirlerin de etkisi var birakilmadi.Ben simdi yeniden baslayacagim ama hic baslayacak hevesim yok.Boyle bu kiloyla da cok mutsuzum.Bende istiyorum incecik bacaklarim, kollarim olsun guzel fizigim olsun ama olacagina dair inamcimi kaybettim.Ne kadar spor yaparsam yapayim olmayacakmis gibi.Ve en buyuk sorun iki hafta sonra teyzemler gelicek uzak sehirden bizim adetlerde biraz agir yemekler var.Bizde kalacak.Ben yine tutamicam kendimi bozucam diyetimi.O gelicek bir baska akrabimiz da ondan sonra gelicek.Ve cayi mi surekli sekerli icen bir insanim.Sekersiz icemedigim icin terketmistim.Simdi gelecek misafrerin yaninda yemesem icmesem ayip olacak.Napacagimi hic mi hic bilemiyorum.Ve bir sorun daha var ki diyet listemde cok ara ogun var.Ben onlari iste nasil yicem bilmiyorum.Bazen yemeye vakit bulamiyorum ve yemeyince moralim cok bozuluyor.Napabilirim kizlar.Hic basyalacak gucu bulamiyorum ve iradeli olamiyorum.Napabilirim?
Eger inanirsan verirsin ben 2 gunde 2.5 kg verdim sebnemkan99@gmail.com bana ulaş mailden 2 ayda istedigin fit görünüme kavuşabilirsin kullandigim urunler pahalı biraz ama inan ilk görümcem kullandı o kadar kiloluydu ki 90 a doğru gidiyordu şok oldum 4 ay sonra görünce nasil bu kadar zayifladin?Harika olmuşsun ama nasilllll ????? yani dedim inanamadim yemin ederim sonra kullandigi ürünleri söyledi sana da basliycaz şu 6 aylık göbeğin gitsin de fit gez dedi tamam dedim bende yeni basladim vallahi öncesi sonrası foto cekiyoruz ac kalmadan ürünleri kullanarak yağ yakıp kas yapiyoruz urun yag yakıp kasa ceviriyor inceltip sıkılaştırıyor vucudu hamileler bile kullaniyor seker isteğini kesiyor mesela.Kararlı olan verir ben buna inanıyorum ve fit gezer mankenler gibi

Back
X