• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iradeli olamiyorum :(

Tom baligi,yumrta beyazi,tavuk gogsu ,lor peyniri. Bunlar cok tutar, protein orani yuksek kalorisi dusuktur. Yanina biraz sebze ve yulaf kepegi ile ogun hazirlayabilirsinin

Kendini topla ilerde cocugun oldugunda daha da zorlanirsin 20 yasindasin bunu ileriye atardan ilerde kilo verdiginde yuzun çöker yasinda cok daha yasli gprunursun yasli olmamana ragmen yuzdende kilo veriyorsan tabi

Misafirle sofraya otur ne yemen gerekiyorsa diyetinde onu ye

Canin cekersede yemeklerden 2 kasik al tmm tadimlik yani

Sizi kilonuzu görünce fazla ürkmedim asiri degil bence boyunuz kac bilmiyorum ama ben 165 boyundayim 3cü cocugum dogduktan sonra eve geldigimde ilk isim tartiya cikmak olmustu kendimi zayif hissediodum aynaya baktigimda yok be cok almadim diodum lakin tartidakini görünce sok gecirmistim tam 117 kiloydum aglamaktan icim disima cikmisti.. sonra yeni dogum yapmis olsamda sürekli kendime özel yemekler pisirdim yagsiz tuzsuz diyet yemekleri atistirmaliklar misafirlige gittigimde bile diodum yani yanlis anlmayin yiyemem diye ya cay icerdim ya kahve sekersiz 3nunara simdi 4 yasinda ve ben 68 kiloyum düsünsene 4sene sürdü bu kiloya inmem elbette amaaan yeter bee artik diyip yedigimde oödu ama toparlanmam uzun sürmedi kafana kesin ve net koyman lazim ve iök kendine güvenip inanman lazim bunu yaparsan sonu mutlu son

İşe porsiyon kucultmekle başlayın. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Tabağa 4 kaşık koyuyorsaniz 2 kaşık koyun. Bir paket bisküvi yiyecekseniz. Sadece iki tane yiyin. Verirsiniz. İlla ki tatsız diyet yemekleri yemeye gerek yok. Ben 64'ten 55' e öyle indim. Bir de egzersiz yaptım tabi.

hayatımın 2 senesı kılolu gectı gercekten kılolu hatta obezdım
sabah uyanıp gece yatana kadar yedım 2 sene
yedım yedım yedım ama mıdemın hep bı tarafı bos sankı
uykudan uyandım yedım yattım sabah 4 uyandım mantı yaptım kızartma yaptım pızza yaptım yedım yattım bır oturusta 1 kg baklava yanında dondurmayı hangı ınsan evladı yer :KK70: oyle yedım

sımdı ıse aldıgım tum kıloyu vermıs durumdayım evlendıgımden daha zayıfım

buna sebep olan seyı buldum cunku . sızde buna sebep olan seyı bulun . duygusal aclık mı stresle bas etme yontemınız yemek mı sorun neyse onu bulalım cozelım

35 kılo verdım :KK70: yanı dusun 35 kılo yemısım :KK70: :KK70: yesem daha yerdım de artık baktım yuvarlanıp gıdıyorum dur dedım kendıme
aynen dedıgın gıbı irade

dıyet yapma saglıklı beslenmeye calıs . ne yersen osun bunu dusun. yaslılıgını dusun yalnız kaldıgını hastalandıgını dusun.
yolun uzun degıl . rahatsız olmussun gıdısatdan zaten bu yolu yarıladın demektır.

once bazı seylere kısıtlama getır seker unlu seyler kızartılmıs urunler gıbı
sonra bunu alıskanlık edın
sonra devamlılıgını sagla bıttı gıttı

aldıgın kıloları nasıl aldıgını dusunun . o kıloları almak ıcın nasıl yedıgını
dusun bır
dusundun mu?
sonra o yedıklerını yemedıgını dusun
aslında bu kadar basıt :)
Takdir ettim

Sizi kilonuzu görünce fazla ürkmedim asiri degil bence boyunuz kac bilmiyorum ama ben 165 boyundayim 3cü cocugum dogduktan sonra eve geldigimde ilk isim tartiya cikmak olmustu kendimi zayif hissediodum aynaya baktigimda yok be cok almadim diodum lakin tartidakini görünce sok gecirmistim tam 117 kiloydum aglamaktan icim disima cikmisti.. sonra yeni dogum yapmis olsamda sürekli kendime özel yemekler pisirdim yagsiz tuzsuz diyet yemekleri atistirmaliklar misafirlige gittigimde bile diodum yani yanlis anlmayin yiyemem diye ya cay icerdim ya kahve sekersiz 3nunara simdi 4 yasinda ve ben 68 kiloyum düsünsene 4sene sürdü bu kiloya inmem elbette amaaan yeter bee artik diyip yedigimde oödu ama toparlanmam uzun sürmedi kafana kesin ve net koyman lazim ve iök kendine güvenip inanman lazim bunu yaparsan sonu mutlu son
Sizi de takdir ettim..

Konu sahibi, kilonuz cok fazla değil fakat boyunuz kac bilmiyorum. Porsiyon küçültüp, hareketi artirmaniz yeterlidir. Diyet fikrini kafanızdan atin. Aksi takdirde diyet bittiginde psikolojik olarak daha da ac hissedeceginizden sonuc pek iyi olmayacak. Tecrübeyle sabit..

Sahsen ben sizin misafiriniz olsam bizim yanimizda yemek yemediginiz için sizi cok ayiplardim..

Yemek için bahane arama lütfen ZAYIFLAMANIN TADI HİÇ BIR YEMEKTE YOK....

Back
X