Napacağım ben bilemiyorum

karşılıklı çaba sarfederseniz düzelir arkadaşım niye düzelmesin.sen ve eşin birbirinizi seviyorsanız aşılamayacak pek de sorun oktur.burda kadınlara daha fazla özveri düşüyor.sexten sonra karşı tarafın başarısız olmasıyla hatunun gösterdiği bıkkınlık ifadesi ,gene yapamdın bakışı bile erkeği sorunlara iter.acısını başka şeylerden çıkartır.eşinle herşeyini paylaşabilmelisin bu çok önemli.bunun içinde ortamlar sağlamalısın.ben en büyük sorunlarımızı sexten sonra çzmüştüm.o mutlulk ve paylaşımdan sonra eşler daha sevecen daha yakın hissederler kendilerini bazı şeyleri konuşmak tabuları yıkmak da daha da kolaylaşır böylece.en başta eşinin kızaacağı bahane bulacağı bütün ev işi,temizlik,yemek gibi konuları hallet.sonra da mükemmel bir sex ortamı için hazırlıklar yap.bu durumu atlatana kadar da bazı konularda eşini alttan al.Allah kolaylık versin.

amin,ama işte sorunu kabullenmiyo,isteksizolduğunu kabullenmiyo

başlarda başarısız oldu sonra istekszleşti,şimdide fiziksel sorunu yok ama isteksiz aynı zamanda ilişkiden kaçınıyo,farklı seyler istiyo

arkadaşım merhaba;

konunuzu okudum ve kısaca bir değerlendirme yapmak istiyorum. öncelikle eşinizin cinsellikten tutun da size karşı konuşma, hal ve hareketlerine kadar tüm tutumlarını ele alalım... hiç korkmayın bence. klasik bir yeni evlendim alışamadım modu:) bu pek çok erkekte görülen bir davranış. açılacağı biri olsa belki şöyle bile demiştir eşiniz: "evlendiğime pişmanım. karımla bi sorunum yo, yine olsa onunla evlenirdim ama evlilik bana göre değilmiş yahut henüz erkenmiş" bu sebeple de eşinizi suçlamayın. çoklukla erkekler annelerinin evinde alıştıkları rahat ve sorumluluk olmadan sürdürdükleri yaşam sebebi ile bu duruma düşüyorlar. düşünün bi kere ne ev geçindirme derdi vardı,, ne birine hesap verme sorumlululuğu ne de "biz" olma bilinci. bir anda tüm bunlar sırtına yüklndi...

ha diyeceksinizi ki aynısı bana da oldu. çok haklısınız. fakat biz kadınlar verici ve fedakar taraf olduğumuzdan bu durumu daha iyi tölere ediyoruz. benim size tavsiyem bu dönemde baskıcı ve sorgulayıcı olmamanız. eşiniz zaten normale döner fakat bu sorumluluğun ona verdiği korkuya bir de sizin baskınız eklenirse bu süreç ikiniz için de zorlaşır. onunla polemiğe girmeyin ve hayatınıza devam edin. sizi eşim nasılsa cepte diye görmesin. ona soğuk olmayın tabiki ama sizi mutlu etmek için alanlar oluşturmasına müsaade edin. üzeine gitmeyin ki senden sıkıldım demek yerine benimle neden ilgilenmiyor kaygısı gütsün. daha çok yeni evlisiniz. unutmayın eşinizin bu yaşadığı pek çok erkeğin yaşadığı bi sorun ve siz iyi günde kötü günde diyerek bu yola çıktınız. inşallah her şey güzel olur ama bence panik olmanız için erken...

sevgiler

karşılıklı çaba sarfederseniz düzelir arkadaşım niye düzelmesin.sen ve eşin birbirinizi seviyorsanız aşılamayacak pek de sorun oktur.burda kadınlara daha fazla özveri düşüyor.sexten sonra karşı tarafın başarısız olmasıyla hatunun gösterdiği bıkkınlık ifadesi ,gene yapamdın bakışı bile erkeği sorunlara iter.acısını başka şeylerden çıkartır.eşinle herşeyini paylaşabilmelisin bu çok önemli.bunun içinde ortamlar sağlamalısın.ben en büyük sorunlarımızı sexten sonra çzmüştüm.o mutlulk ve paylaşımdan sonra eşler daha sevecen daha yakın hissederler kendilerini bazı şeyleri konuşmak tabuları yıkmak da daha da kolaylaşır böylece.en başta eşinin kızaacağı bahane bulacağı bütün ev işi,temizlik,yemek gibi konuları hallet.sonra da mükemmel bir sex ortamı için hazırlıklar yap.bu durumu atlatana kadar da bazı konularda eşini alttan al.Allah kolaylık versin.
şahsen benim eşim farkeder, bu kız cinselliği kullanarak şuanda beni ikna etmeye calışıyor der.. eşin farketmiyormu, ????

Son düzenleme:
şahsen benim eşim farkeder, bu kız cinselliği kullanarak şuanda beni ikna etmeye calışıyor der.. eşin farketmiyormu, ????

anlasaydı isteklerimi yerine getirmezdi ki.ben de zaten hemen sexten sonra şunu istiyorum bunu istiyorum demiyorum ki.benim demek istediğim normalde konuşamadığımız şeyleri sexten sonra daha rahat konuşmamız.mesela bişeyine kızdıysam ve normalde söyleyemediysem şeyden sonra söylerim o da relax dinler beni..alttan alttan isterim asla direk söylemem kızacağını bildiğim şeyleri. ve isteği maddi bir şey değildir.değiştirmesi gereken davranışlarından bahsediyorum.asla niye şimdi böyle dedin niye böyle yaptın diye kavga etmemişizdir biz eşimle.çnkü müsait bir zamanda bu konuyu tatlı dille tekrar açar yaptığı yanlışı nedenleriyle birlikte söylerim.üzerine konuşuruz ve yanlışını anlar bana da hak verir.kavga cı olmamaktan yanayım ben.aynı eşy benim için de geçerli bende fevri davrandığımda aynısını eşimde bana uygular...

kızlar bu durumdaa ben ne yapabilirim

Belki de sizin tavırlarınız eşinizi bu yönde davranmaya sevk ediyordur. Onun huyuna gidin, öyle yapıyorsunuz demiyorum ama onunla inatlaşmayın, eşinizin istediği şekilde davranın birazcık da, ne bileyim şikayet etmeyin mesela. Arkadaşların da tavsiye ettikleri gibi kadınlığınızı dişiliğinizi kullanın, ne de olsa evlisiniz...

Back
X