- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi mutluluk06
Valla canım ne diyeceğimi bilemedim. Allahım yardımcın olsun, şu mübarek günde dua etmekten başka çaremiz yok :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde eşinize sizinle evlenmek zorundaymışta evlenmiş gibi hareketlerini onaylayıcı davranırsanız davranışlarını değiştirmez.tavırları ailesiyle konuşmadığınız içindir,muhtemelende ailesiyle küstükten bir kaç hafta sonra mesafeler girmeye başlamıştır aranıza..tepkilerinizi netleştirin,tartışmaya girmeden hayır demeyi öğrenin.ayrıca ilk yıllar herkes için zorlu geçer,az hasarla atlatmak için çabalamalısınız..çocuk yuayı kurtarır,herşeyi değiştirir demyin öyle bir çözüm yok,çocuk için önce hayatınızı düzenleyin..
arada tutuku yok heyecan yok sanki 50 yıldır evliyım,yardımcı tutcağımı söyledim tamam dedi,inşallah düzelir ama pek umutlu değilim
çalışıyor musun, ev işlerine laf eden erkekde çekilmez hani, beğenmiyorsan sen yap diyesi gelir insanın
eşinin keyifli zamanlarında bu konuları iyilikle güzellikle konuş canım tartışmaya girmeden onu eleştirir gibi değil de örneğin ben seninle daha çok zaman geçirmek istiyorum seni özlüyorum gibi cümleler kurarak konuşmayı dene.bunu sürekli yap eğer seni seviyorsa bir noktada mutlaka söylediklerini dikkate alacaktırcinsellik kötü demişsin daha yeni evlisiniz sebep ne acaba :44:bu konuyu da çözmeye çalışın erkekler için cinsellik önemlidir umarım eşin düzelmek için olumlu adımlar atar
![]()
ilk evlendiğimizde bir kaç kez başarısız oldu sonrada hiç istekli olmadı
ilk evlendiğimizde bir kaç kez başarısız oldu sonrada hiç istekli olmadı
arkadaşım evliliğin hebüz çok yeni.eşinin üzerine gidip ben mutsuzum,sen şöylesin böylesin demek yerine,eşini evine bağlıyacak çabalarda bulunmalısın.eşin dışarı çıkınca neler yapıyor hiç düşündün mü?,arkadaşlarıyla gezmekten mi,kahveye gitmekten mi,yoksa evden mi çıkmak istiyor sadece.eğer senden kaçmıyorsa yani buna neden olacak bir sıkıntı yaşamadıysanız her şey düzelir sen merak etme zamanla.eşinin seninle keyifle vakit geçirmesini sağlamak için ortamlar hazırla.güzel bir akşam yemeği,çiçek gibi temizlenmiş düzeli ev,mumlar güzel müzikler,akşam yemekten sonra izleyeceğiniz romantik komedi filmler,seksi bir kıyafete hayır diyecek bu durumda bile kalkıp arkadaşlarıyla gezecek bir adam ben tanımıyorum.haksız mıyım? böyle şeyler yapıyor musun?
İnşallah iyi olur..
canım bazı yazdıklarını sonradan gördüm.eşinle cinse lmünasebetiniz sağlıklı bir şekilde başlamadıysa,genelde bütün erkeklerde böyledir.kendilerini suçlu ve başarısız hisseder ve acısını karşıdakinden çıkarmak isterler aslında bile bile değil ama durum öyle.öncelikle bu durumu aşmalısınız.eşini cezbedecek tahrik edecek şeyler yapmalısın,ancak senin çabanla aşabilirsiniz bunu.bugün güzelce hazırlan ve adamı yatağa at.baktın ki yaptığın onca şeye rağmen sağlıklı bir birlikteliğiniz olmadı.birilerinden yardım almanız hakkında gene konuşuruz.
bana da problemlerinizin kökeni cinsellikmiş gibi geldi. keşke ilk zamanlar başarısız olduğunda bunun gayet normal olduğunu kaygı ve endişelerden dolayı böyle şeyler olabileceğini falan söyleyerek eşinizi rahatlatsaydınız(tıpta balayı empotansı diye adlandırılan bir durum var,heyecan ve kaygıdan dolayı başarısız olma). yargılayıcı bir tutum içine girdiyseniz zaman içinde isteği tamamen azalmış olabilir. cinsellik evlilikteki her şey demek değildir, ama bir çok şeyin kökeninde yatar ve cinsellik olmadan maalesef evlilikler yürümüyor. sakince konuşun birlikte yardım alabileceğinizi söyleyin. bence eşin ilgisini yitirdiyse giyinip kuşanıp sürekli tahrik etmeye çalışmak ilk anda uygulanacak bir çözüm değil, çünkü bu ona daha da itici gelebilir. bir de ne olur etrafında pervane olmayın şu eşlerin. değer vermek ve sevmek başka,karşındaki bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranıp kendini değersizleştirmek başka şeyler.
ilk zamanlar biz de bu tarz şeyler yaşadık ama eğer herhangi olumsuz bir şey söylersem onun yaralanacağını ve herşeyin daha kötüye gideceğini düşünerek pek sesimi çıkarmamıştım, olur böyle şeyler zamanla birbirimize alışacağız falan demiştim kısa bir süre sonra durumlar düzeldi. tabi biz de yara alıyoruz böyle olunca acaba beni beğenmiyor mu, ona çekici gelmiyor muyum, beni istemiyor da ondan mı böyle oluyor gibi düşüncelere kapılınca bizim de psikolojimiz bozuluyor.biraz sabır ve anlayışla durumunuz düzelicek bence, profesyonel yardım tabi iyi olurdu ama almak istemiyorsa siz yardım alabilirsiniz.aklıma gelenler bunlar canım. kolay gelsin sana:)
ama 1 yıl oldu düzelir miki artık