• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacagimi bilemiyorum

Cilginkedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
6
1
1
25
Arkadaşlar annemin hırsızlık yapmasıyla ilgili bir başlık açmıştım ortaya çıkarsa daha kötü yazmışsınız ama 6-7 yaşındaki kardeşimin anlatmasına göre a101 de ortaya çıkmış zaten kamera görüntüleri izletmis kasiyer annem umrunda değil eve gelip parayı vermiş kasiyere uyuz oluyorum çıkmaz bir yoldayız bir insan hiç mi utanmaz askıdan 6-7 tane ekmek alıyor bide 5 vakit namaz kılıyor bu nasıl müslüman babam haram helale çok dikkat eder 24 saat çalışıyor çok üzülüyorum teyzem intihar etmişti annemle konuşursak delirir diye korkuyorum zaten çok sınırlı ortada 4 çocuk var

Namazla dinle ne alakası var. Parası olan insan üstelik neden a101den bi şey çalsın. Anneniz hasta belli ki ki genetik bi hastalık da olabilir teyzem intihar etti diyorsunuz. Razı edin iyi bi doktora götürün annenizi. Dört çocuk düşünecek zaman değil.

Cok onemlir bir rahatsizlkk allah yardimciniz olsun. Doktora goturmeniz gerekiyor bir ismi var ama bilmiyorum. Capitolde yillar once bir magazada calisirken bir kadinin surekli hirsizlik yaptigina sahit oluyorduk. Meger hastaymis. Her yaptigindan sonra esinin sirketine fatura gonderirdi bizimkiler. Tedavisi bitene kadar surdu esi raporlari sundu engel olamiyordu. Daha sonra bi zaman hic gormedik herhalde iyilesti ama adam saglam oduyordu. Ulan bir kere of demedi milletteki sansa bak nasil kocalar buluyo

Arkadaşlar annemin hırsızlık yapmasıyla ilgili bir başlık açmıştım ortaya çıkarsa daha kötü yazmışsınız ama 6-7 yaşındaki kardeşimin anlatmasına göre a101 de ortaya çıkmış zaten kamera görüntüleri izletmis kasiyer annem umrunda değil eve gelip parayı vermiş kasiyere uyuz oluyorum çıkmaz bir yoldayız bir insan hiç mi utanmaz askıdan 6-7 tane ekmek alıyor bide 5 vakit namaz kılıyor bu nasıl müslüman babam haram helale çok dikkat eder 24 saat çalışıyor çok üzülüyorum teyzem intihar etmişti annemle konuşursak delirir diye korkuyorum zaten çok sınırlı ortada 4 çocuk var
Hırsızlığın dinle alâkası yok ki. Bu rahatsızlığın adı var: kleptomani (çalma hastalığı). Bazı insanlardaki nörolojik farklılıkların hırsızlığa sebep olduğunu bir yerde okumuştum. Dürtülerini kontrol edemiyor muhtemelen; ama kesinlikle bilerek çalmıyordur, eminim. Bir psikiyatriste gitmesi için onu ikna etmelisiniz.

Son düzenleme:
Anneni alıp kadıncağızı bir psikiyatri doktoruna götüreceksin. İstemsiz yapıyordur, dürtü gibi bir şey onlarda. Sen de bunu yüzüne vurarak daha da arttırma durumu. Sıkıntıları var belli ki. Siz de utanmayın durumdan.

Bu gibi hastalik kleptomani dedigimiz bir durtusel bozukluk cesidi yangin cikarma sac yolma kompulsif alisveris patolojik kumar vs bircok cesitleri var durtusel bozukluklarin. Herseyi tamken dediginiz gibi boylr bi durum olmasi buna işaret ediyor. Annenizi psikiyatriye goturmeye ikna ediniz

Dendiği gibi dinden imandan bağımsız bir hastalık söz konusu.
Onu yargılamak yerine tedaviye ikna etmelisiniz.
Allah şifa versin.

İçinde bastıramadığı duygu ve sinir birikimi böyle dışa yansımış komplesif bozukluğun yan kolu.... Tedavisi çok zor.... Altında yatan neden için psikiyatrik destek ve uzun süren tedavi gerekecek ancak kendi kabul ederse tedavi olma şansı olabilir.... Tabi illede bu demiyorum bilemem onu uzman bilir her sinirli yada büyük acı yaşayana bu ortaya çıkacak değil...... Bi rapor vs olmazsa elinizde hırsızlıktan sabıka alabilir.... Kesin teşhisi doktor koyabilir parası olanlarda hırsızlık yapabilir.... Yapıyorlar.... Her çalanın maddi durumu kötü değil.... Doktora acil götürün herkes şayet rahatsız ise bu durumu anlayıp müsamaha göstermez ve elinizde kanıt olmadan sözünüz anlam ifade etmez anneniz hapse girebilir.

Back
X