Oncelikle merhaba. Ben biriyle tanistim. Muhabettimiz onceleri cok iyiydi fakat sonraki zamanlarda onun fevri davranislari benim hemen kizmam sinirlenmemle aramiza mesafe girdi. Aslinda bu cok da uzun surmedi en fazla bir ay sanirim. En son yine kotu bi sonla bu isin olmayacagini kararlastirdik(sevgili degiliz ama aramizda bazen evlilikle ilgili konusmamiz oluyor) ve hic konusmadik.ama bi hafta once yine konusmaya basladik. Hala daha devam ediyoruz.bir daha olmasin byle seyler diye basladik yine. Ama aklimda bazi sorular var. Onceden kiyafetler hakkında esim olacak kisi soyle byle giyinmeli derdi. Ama artik demiyor. Onceden ev hanimi olsun istiyorum diyordu simdi demiyor. Yani onceden soylediklerinden niye vazgecti? Bana yakin olmak icin mi yoksa aslinda vazgecmedi mi?
diğer sıkıntı ise benim 18 onun 24 yasinda olmasi. O memur ben ise ogrenci. O seneye askere gidecek muhtemelen evlilik dusunecek ama ben daha üniversite okuyor olacagim. Ailem istemez boyle bir seyi ki bnde istemem.
bana akıl verin ablalar. Devam mi edeyim yoksa herkes kendi yoluna mi diyeyim :/
diğer sıkıntı ise benim 18 onun 24 yasinda olmasi. O memur ben ise ogrenci. O seneye askere gidecek muhtemelen evlilik dusunecek ama ben daha üniversite okuyor olacagim. Ailem istemez boyle bir seyi ki bnde istemem.
bana akıl verin ablalar. Devam mi edeyim yoksa herkes kendi yoluna mi diyeyim :/