napacağımı bilmiyorum

nurse_t

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
4
0
1
Denizli
Oncelikle merhaba. Ben biriyle tanistim. Muhabettimiz onceleri cok iyiydi fakat sonraki zamanlarda onun fevri davranislari benim hemen kizmam sinirlenmemle aramiza mesafe girdi. Aslinda bu cok da uzun surmedi en fazla bir ay sanirim. En son yine kotu bi sonla bu isin olmayacagini kararlastirdik(sevgili degiliz ama aramizda bazen evlilikle ilgili konusmamiz oluyor) ve hic konusmadik.ama bi hafta once yine konusmaya basladik. Hala daha devam ediyoruz.bir daha olmasin byle seyler diye basladik yine. Ama aklimda bazi sorular var. Onceden kiyafetler hakkında esim olacak kisi soyle byle giyinmeli derdi. Ama artik demiyor. Onceden ev hanimi olsun istiyorum diyordu simdi demiyor. Yani onceden soylediklerinden niye vazgecti? Bana yakin olmak icin mi yoksa aslinda vazgecmedi mi?
diğer sıkıntı ise benim 18 onun 24 yasinda olmasi. O memur ben ise ogrenci. O seneye askere gidecek muhtemelen evlilik dusunecek ama ben daha üniversite okuyor olacagim. Ailem istemez boyle bir seyi ki bnde istemem.
bana akıl verin ablalar. Devam mi edeyim yoksa herkes kendi yoluna mi diyeyim :/

Yeni tanıdığın adamla bu yaşta evlenmeyi düşünme bir kere. Sanırım o da bunlaru düşünüp vazgeçmiş. Başkasını da bulmuş olabilir. Hiiç belli olmaz.

bence seviyor musun sevmiyor musun diye düşün mantık ilişkisi varsa diğerlerinin düşünmene gerek yok ayrıl gitsin seviyorsan zaten diğer kafandaki soruları da zamanla çözeceksindir yani gelecek için okadar acele etme

daha sevgili bile degilsiniz.
ve üstüne okulunda var. kafanı karıştırmasına izin verme. evlilik laflarıyla...:51:

Başkasını buldugunu nerden cikardiniz? Ben bunu ona da sordum memursun elinde meslegin var çevrende sana gore biri yok mu diye. Verdigi cevap ise var ama huzur yok

Oncelikle merhaba. Ben biriyle tanistim. Muhabettimiz onceleri cok iyiydi fakat sonraki zamanlarda onun fevri davranislari benim hemen kizmam sinirlenmemle aramiza mesafe girdi. Aslinda bu cok da uzun surmedi en fazla bir ay sanirim. En son yine kotu bi sonla bu isin olmayacagini kararlastirdik(sevgili degiliz ama aramizda bazen evlilikle ilgili konusmamiz oluyor) ve hic konusmadik.ama bi hafta once yine konusmaya basladik. Hala daha devam ediyoruz.bir daha olmasin byle seyler diye basladik yine. Ama aklimda bazi sorular var. Onceden kiyafetler hakkında esim olacak kisi soyle byle giyinmeli derdi. Ama artik demiyor. Onceden ev hanimi olsun istiyorum diyordu simdi demiyor. Yani onceden soylediklerinden niye vazgecti? Bana yakin olmak icin mi yoksa aslinda vazgecmedi mi?
diğer sıkıntı ise benim 18 onun 24 yasinda olmasi. O memur ben ise ogrenci. O seneye askere gidecek muhtemelen evlilik dusunecek ama ben daha üniversite okuyor olacagim. Ailem istemez boyle bir seyi ki bnde istemem.
bana akıl verin ablalar. Devam mi edeyim yoksa herkes kendi yoluna mi diyeyim :/

SORUNLU BAŞLAMIŞ SORUNLU DEVAM EDEN BİR İLİŞKİ için tavsiye bile istemene gerek yok bizlerden
muhtemelen şuan duymak istediklerini söylüyor
bu kadar kısa sürede kimse değişmez

Peki simdi ona nasil davranayim. Yani aramizda bi diyalog var ve ben bi anda gecip gidemem. Bu isin olmayacagini nasil belli edeyim ona

18 yaşında evlenmek :53::53:

Benim şahsi görüşüm kadınların okuması ve meslek sahibi olması yönündedir her zaman.Bir kadın bir erkeğe muhtaç olmamalı!!!

Bir mesleğiniz ve ekonomik özgürlüğünüz olmazsa, Allah korusun evlendiğiniz kişi kötü çıkarsa sonra buraya ''kocam şiddet uyguluyor, aldatıyor, evden kovdu, gidecek kimsem yok, param yok, katlanmak zorundayım'' diye konu açmak zorunda kalabilirsiniz.

Daha evlilik için çok erken, aklınızı başınıza devşirin ve okuyun lütfen.

Size ne oluyor ben anlamıyorum ...
Daha yaşın 18 evlilik en düşünüyorsun...
Kendi kardeşim aynen senin gibi 24 yaşında işinde gücünde biri ile konuşuyor kardeşim de ünv kazandı mühendislik okuyacak...
Geçen gün çocuk ben seni bekleyemem demiş ve ayrılmışlar..
Dün çocuk nışanlanmış... Yani kardeşimi kandırmış...
Sen bırak bu işleri okuluna bak..

Çok küçüksün. Okulun, üniversite yıllarının tadını çıkar. Kaldıki bu düşündüğün kişi kaçırılmayacak, çok sevdiğin bir eş adayı bile değil. Başta sende ciddi şüpheler uyandırmış, şimdi de zorlayarak devam ediyor.
Boşver zorlama, olmazı zorla olur yapma. Gençliğin, özgürlüğünün kıymetini bil. Zaten gör bak 24-25 ine geldiğinde anca kendini tanıyor olacaksın. O zaman daha doğru kararlar alırsın.

.

Size ne oluyor ben anlamıyorum ...
Daha yaşın 18 evlilik en düşünüyorsun...
Kendi kardeşim aynen senin gibi 24 yaşında işinde gücünde biri ile konuşuyor kardeşim de ünv kazandı mühendislik okuyacak...
Geçen gün çocuk ben seni bekleyemem demiş ve ayrılmışlar..
Dün çocuk nışanlanmış... Yani kardeşimi kandırmış...
Sen bırak bu işleri okuluna bak..

Evlilik dusunmuyorum. O dusunecek ama ben istemiyorum demistim. Yanlis anlasildim sanirim, tesekkür ederim yine de...

Back
X