• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacağımı Şaşırdım akıl verin nolur...

Sanki gidip temizlesen , gözemi gireceksin .
Hem gorumcen madem temizlemeye gidiyormus kendisi yapsin iste , ne gerek var senide cagiriyorlar..
Calisiyosun.
Bunuda bildikleri halde, kusura bakma gelemiyorum calisacagim ve kendi islerim birikti de..

Evet ameliyat olmuş geçmiş olsun ama zaten temizlik yapacak biri var,neden çalışan kadını(zaten yorgun) çağırıyor ki görümce?
Dubleks falan mı ev?

Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
Keske direk ben de aksam çıkınca evimi temizleyeceğim deseydiniZ

Canım bende çalışıyorum kaynanam bi kere bile çağırmadı temızlik için aksine o gelir temizlik yapar hasta oldugum zamanlarda görümcen dede hata var o evde o yaşıo sonuçta ve iki kişiler hallederler birlikte sende zaten anca kendi evine yetersin he nolur hastalık olur ozman sen gider zaten kendi isteginle yaparsn böle emrı vaki çok saçma geldi bana

Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?

eşin madem seni destekliyo...
hiç kendini kötü etme eşin desin yapamaz diye..
eğer o diyemezse, gelirim ama şukadar kalabilirim de..
vakti gelince çık...

çalışıyorsun ve görümcen sonuçta kendi de yapabilir temizliği.
olmadı yrm gün bi bayan tutar.
seni de sündürmelerine gerek yok.
kv zaten çok ağır yatalak olsa sen bişekilde vicdanen yardım etmek için gayret ederdin.
ama böyle zorla dahil etmeye çalışmak hoş değil.
ben de evi kaldırdım altüst oldu ancak toparlıcam der geçersin.
yapsın kendisi.

allahım yarabbim ya çok istiyorsa kendi yapsın işte sizi arayacağına..asla gitmem ben olsam.hasta olur birşeyi vardır tamam ama onun dışında boyundurluk altına almak istermiş gibi hele ki görümcenin demesiyle asla yapmam yapacağım bile varsa..sizinde bir eviniz var sonuçta..eşinde sana hak veriyorsa gitme derim.

Ben olsam direk temizlik için yardımcı almayı teklif ederdim.
Çalıştığın için yorgun olduğunu ve kendi evine bile zor yettiğini de vurgulaman lazım tabi.

ablacım yarısnı sen yarısını ben vereyim bir temizlikçi tutalım derdim:KK55:

en dogru karari siz verirsiniz ama anladigim kadariyla gorumcenizde evli o calisiyor mu cocugi varmi bunlari dusunmek lazim. sizii cok kibar bir dille cagirmis emri vaki yapmamis belli ki iyi niyetli bir insan kamu kurumunda calisiyormussunuz mesai saatleriniz ve haftasonu rahat aslinda dilenmek ve temizlik icin vakt var yani daha once temizlige gitmissiniz o zaman is paylasimini nasil yaptilar sizden cok agir isler beklediler mi simdi temizlige giderseniz sizden beklentileri artarak devam eder mi bunlari degerlendirip ona gore kararinizi verebilirsiniz

Ben giderdim.
Birkaç saat elimden geleni yapar dönerdim..
Görümcesi kızıysa eşiniz de oğlu.
Sizden bişey istenmiş.
Reddetmek için çok ciddi sebep olması lazım bence.
Çocuğunuz da yok anladığım.
Hayat sizin için çok yorucu değil.
Kamuda çalışmak o kadar zor değil. Ben de kamudayım..

en dogru karari siz verirsiniz ama anladigim kadariyla gorumcenizde evli o calisiyor mu cocugi varmi bunlari dusunmek lazim. sizii cok kibar bir dille cagirmis emri vaki yapmamis belli ki iyi niyetli bir insan kamu kurumunda calisiyormussunuz mesai saatleriniz ve haftasonu rahat aslinda dilenmek ve temizlik icin vakt var yani daha once temizlige gitmissiniz o zaman is paylasimini nasil yaptilar sizden cok agir isler beklediler mi simdi temizlige giderseniz sizden beklentileri artarak devam eder mi bunlari degerlendirip ona gore kararinizi verebilirsiniz
Evet evli iki cocugu var emrivaki yapmadı canım cekınerek söyledi ne yapsam bilmiyorum

Görümcenizle beraber yapsınlar bence, hiç alıstırmayın. Siz hep çalışıp hem evinizin işini halledebiliyorsanız onlarda halledebilmeli bence. Bir kez tamam derseniz devamı gelir.

Keske direk ben de aksam çıkınca evimi temizleyeceğim deseydiniZ
Canım kibar bi sekilde sordu aksam planın var mı canım çekinerek sordu bende yok ufak tefek işlerim var evde onları yapcam dedim hım tamam canım o zaman dedi ısrar ettim noldu falan die eve temizlige giden kadın hastalanmıs gidelimmi bu aksam anneme yardıma dedi işin yoksa tabi dedi Çekinerek emirvakili söylemedi ben kıvırdım lafı bakarız dedim biraz işim var olmadı esim bırakır dedim

Canım kibar bi sekilde sordu aksam planın var mı canım çekinerek sordu bende yok ufak tefek işlerim var evde onları yapcam dedim hım tamam canım o zaman dedi ısrar ettim noldu falan die eve temizlige giden kadın hastalanmıs gidelimmi bu aksam anneme yardıma dedi işin yoksa tabi dedi Çekinerek emirvakili söylemedi ben kıvırdım lafı bakarız dedim biraz işim var olmadı esim bırakır dedim
Çok kibar sorulmuş, temizlikçi hastalandığı için olduğu belirtilmiş... Aranızda bir sorun yoksa 2 günlük dünyada elinizde kalmaz. Aman aliştırmayayım aman öyle aman böyle demek de ne kadar gerekli ki. Görümcenizin çocukları da varmış, gidilebilir yardım edilebilir bence.

KIZLAR ARADIM. CANIM Bİ KADIN VAR TANIDIĞIM TEMİZLİKÇİ DEDİM ONU ÇAĞIRAIM BİZDE İŞLERİMİZİ HALLEDELİM DEDİM ANNEME SORAYIM DEDİ. SONRA TEKRAR DÖNDÜ CAMLAR FALAN SİLİNMİŞ SADECE YERLER SİLİNİP TOZ ALINACAK YENİ KOLTUK ALDI KAYNANAM ESKİ KOLTUKLAR CIKACAKMIŞ DİYE. TAMAM O ZAMAN DEDİM BİŞE YOKMUŞ 1 SAATTE BİLE BİTER DEDİM 9 GİBİ ÇIKARIZ ÇARŞIYA GİTCEZ BİZ DEDİM

yarın zaten tatil kamuda çalışanlara. Gidip yardım edebilirsiniz ne var bunda. ertesi günde erken kalkıp işe gitmeyeceksiniz.

Back
X