Napacağımı şaşırdım:(

123pembehayal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
135
181
23
Selam hanımlar, nerden nasıl başlasam bilmiyorum belki burada anlatılanlara nazaran dert değil ama ben tek başıma işin içinden çıkamadım 4 yıllık bir ilişkim var kısmetse seneye evlilik düşünüyoruz. Ama sadece düşünüyoruz. Hiç bir şekilde bir hareket Yok erkek arkadaşımdan. En azından aileler tanışsın dedim ama sürekli bir şeyler için bekletiyor beni. Tanımasam bir şeyler için çabaladığını görmesem beni oyalıyor diyeceğim. Ve bu aralar o kadar canımı sıkıyor ki başına buyruk davranıyor. İlişkiyi sanki tek başına yaşıyor. Canı isterse konuşuyor istemezse konuşmuyor. Bunu nasıl başarıyor anlamıyorum. Bizim gelecek için heyecanlı şekilde koşuşturmamız gerekirken o beni çileden çıkarıyor. İnanın napacağımı bilmiyorum benim evde Zaten sıkıntım var ona ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmuyor. Artık delirmek üzereyim

Ona hayatıyla ilgili ilk 3 yıllık planını sor. O planlarini anlatırken evlilikle ilgili hicbisiy demiyosa cirkefles acıma
Evlilikle ilgili bir sıkıntısı olmadığını biliyorum. Çünkü evlilik çabuk olsun diye koşuşturdu. Anlamadığım o işte en azından bir aileler tanışsa her şey dört dörtlük olsun istiyor hiç bir sıkıntı olmadan evlenelim istiyor.

Bende evliliği düşünen sensin şu aşamada.

Sevgilinin şartları evlilik için müsait mi ? Önemli olan bu ,belki şartlar olgunlaşsın diye herhangi bir adım atmıyordur.Ayrıca aileler ile tanışılır en kolayı bu ama önemli olan sevgilinin gerçekten evlilik düşünmesi

E bu kötü birşey değil. 4 sene beklemişsiniz, biraz daha sabredin de herşeyi rayına soksun öyle adım atsın. Bence bir süre ağzınızdan hiç evlilik lafı da çıkmasın, erkekler kendileri de istese evliliği böyle kendilerini sıkıştırılıyor hissederse kaçabilir. Az sabır

Haklısınız evet ama şartlarda müsait işi falan var. Anlamadığım şey neden bencilce davranıyor. Belki bende hayatımızda bir mutluluk olsun diye böyle aceleye getiriyorum. Son zamanlarda hiç mutlu değilim

ayrilmak istiyor cesareti yok seni kendinden sogutmaya calisio dicem

Bilmiyorum sorunca evliliği benden daha çok isteyen yok diyor. Ben de kendi hayatımı kurmak istiyorum diyor. Ama beni bekletmesinin mantıklı sebebi olarak hep maddiyatı öne sürüyor ki maddi anlamda sıkıntı Yok. Aileler tanışsın diyorum belki anlaşamadılar onlarda birbirlerini tanısınlar. İlla lüks bir şekilde evlenmenin anlamı Yok ki kim her şeyi dört dörtlük evlenmiş.

43 yaşındayım senden baya büyüğüm diye tahmın ediyorum ,
şu yaşıma kadar yaşadıgım ilişkilerden ögrendiğim tek şey
evlenmek istiyen erkek asla beklemez ve bekletmez , ( belli şartların oluşması gerekli tabii o ayrı bir konu )

ama sana bu duyguyu hissetiriyorsa biraz kendini geriye çek ve izle bak bakalım sana nasıl davranıyor ,

Dediğiniz gibi yapmaya karar verdim artık. Çünkü baZen ilişkiyi tek başınaymış gibi yaşıyor. Bu beni çok üzüyor

Yaşlarınız küçük bence de acele etmeyin ben olsam en az 2-3 sene daha beklerdim ailelerin tanışması hemen olmasın ki yüz göz olunmasın bence zamana bırakın

Erkeklerde hal ve tavırlar ele verir söyledikleri değil. Canım sanırım sorumluluk almak zor geliyor bende de var bir tane benim ki nişan olduktan sonra gösterdi yüzünü. Sorumluluk alması zoruna giden biriyle bir ömür geçmiyor bak söyleyeyim.

Evlenmek istiyor ama sizinle değil gibi hissettim ben...

Değişik bir bakış açısı

Sizin arzu ettiğiniz şey son derece makul. Aileler tanışabilir hatta süreç daha sağlıklı işler belki birbirlerinden hoşlanmayacaklar. Zaten tanışma, sözlenme bunun için degil midir ?
Bu kısmı ağırdan alması bana çok mantıklı gelmedi.
Kolejde etkilendiği birileri olabilir dikkatli olmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…