- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi 123pembehayal
-
Evlilikle ilgili bir sıkıntısı olmadığını biliyorum. Çünkü evlilik çabuk olsun diye koşuşturdu. Anlamadığım o işte en azından bir aileler tanışsa her şey dört dörtlük olsun istiyor hiç bir sıkıntı olmadan evlenelim istiyor.Ona hayatıyla ilgili ilk 3 yıllık planını sor. O planlarini anlatırken evlilikle ilgili hicbisiy demiyosa cirkefles acıma
E bu kötü birşey değil. 4 sene beklemişsiniz, biraz daha sabredin de herşeyi rayına soksun öyle adım atsın. Bence bir süre ağzınızdan hiç evlilik lafı da çıkmasın, erkekler kendileri de istese evliliği böyle kendilerini sıkıştırılıyor hissederse kaçabilir. Az sabırEvlilikle ilgili bir sıkıntısı olmadığını biliyorum. Çünkü evlilik çabuk olsun diye koşuşturdu. Anlamadığım o işte en azından bir aileler tanışsa her şey dört dörtlük olsun istiyor hiç bir sıkıntı olmadan evlenelim istiyor.
ayrilmak istiyor cesareti yok seni kendinden sogutmaya calisio dicemSelam hanımlar, nerden nasıl başlasam bilmiyorum belki burada anlatılanlara nazaran dert değil ama ben tek başıma işin içinden çıkamadım4 yıllık bir ilişkim var kısmetse seneye evlilik düşünüyoruz. Ama sadece düşünüyoruz. Hiç bir şekilde bir hareket Yok erkek arkadaşımdan. En azından aileler tanışsın dedim ama sürekli bir şeyler için bekletiyor beni. Tanımasam bir şeyler için çabaladığını görmesem beni oyalıyor diyeceğim. Ve bu aralar o kadar canımı sıkıyor ki başına buyruk davranıyor. İlişkiyi sanki tek başına yaşıyor. Canı isterse konuşuyor istemezse konuşmuyor. Bunu nasıl başarıyor anlamıyorum. Bizim gelecek için heyecanlı şekilde koşuşturmamız gerekirken o beni çileden çıkarıyor. İnanın napacağımı bilmiyorum benim evde Zaten sıkıntım var ona ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmuyor. Artık delirmek üzereyim
Dediğiniz gibi yapmaya karar verdim artık. Çünkü baZen ilişkiyi tek başınaymış gibi yaşıyor. Bu beni çok üzüyor43 yaşındayım senden baya büyüğüm diye tahmın ediyorum ,
şu yaşıma kadar yaşadıgım ilişkilerden ögrendiğim tek şey
evlenmek istiyen erkek asla beklemez ve bekletmez , ( belli şartların oluşması gerekli tabii o ayrı bir konu )
ama sana bu duyguyu hissetiriyorsa biraz kendini geriye çek ve izle bak bakalım sana nasıl davranıyor ,
İkimizde 23 yaşındayız. Kolejde öğretmenlik yapıyor. Polislik sınavına da girdi sonuç bekliyor. Bende kpss hazırlanıyorum.yaşlar kaç?
iş güç durumu nedir?
İkimizde 23 yaşındayız. Kolejde öğretmenlik yapıyor. Polislik sınavına da girdi sonuç bekliyor. Bende kpss hazırlanıyorum.
Evlenmek istiyor ama sizinle değil gibi hissettim ben...Evlilikle ilgili bir sıkıntısı olmadığını biliyorum. Çünkü evlilik çabuk olsun diye koşuşturdu. Anlamadığım o işte en azından bir aileler tanışsa her şey dört dörtlük olsun istiyor hiç bir sıkıntı olmadan evlenelim istiyor.
Değişik bir bakış açısıEvlenmek istiyor ama sizinle değil gibi hissettim ben...
Değişik bir bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?