Napardınız

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Diyelim ki dört yıldır kv ile yaşıyorsunuz ve zamanında hrm kv hem kb hem görümcr kayın hepsiylr sorun yaşadınız. Hala kv ile yaşıyorsunuz. Kaynınız evlendi vr eşi çok iyi çok sessiz ve çok hamarat. Haftanın bir günü geliyo çünkü evi uzakta, geldiğindr çok hamarat sizinle konuşmayan kb ve görümce kişisi bu kıza çok hizmet yaptığı ve sessiz olduğu için size davrandıklarından daha iyi davranıyolar. Bu sizdr sorun olduğunu mu gösterir.

Ayrı eve cik sorun olsa da gözüne batmaz görmedin mi daha güzel

Haftada 1 gelip hamarat taklidi yapip gidiyor belli ki. Sizin gibi Allahin her gunu yasasin da gorelim hamaratligini.
Aklıma geldi ben hep kaynanada börek yapar baklava açarım yemeğini yaparım

Biz kaynana ile kusunce
Eltim 15 yılda bir kere baklava açmış bayram için duymayan kalmadı

Sizde bir sorun mu var bilemeyiz ama aranızdaki ilişkide bir sorun var, orası kesin. Eltiyle olan durumları da tamamen sizinle fazla yüz göz olmalarından, onunla ender görüşmelerinden kaynaklanıyor. Muhtemelen de ona her zaman sizden daha iyi davranacaklar. Ne yapabilirsiniz kısmına gelirsek; ayrı eve çıkın. Fazla içli dışlı olmanın sonuçları bunlar, kurtulmanız gerekiyor.

ayrı eve cıkardım. dip dibe olduğu için basında tasısan yaranamazsın

Yok uzak olan iyi oluyo evi ayirin imkaniniz varsa sizin huzurunuz daha önmli

bu benim bir birey olmadigimi, kendime insan degeri vermedigimi, köle olmayi sectigimi, esimin bana deger verip sevmedigini gösterir anca. kendime saygim varsa o evden cikarim ya kocamla ya kocamsiz ama cikarim
tabi dedigim gibi ilk basta ben kendine saYgi duyuyorsam.

Evet sorun sizde, hatta tek sorun sizde. O evde yaşamakla en büyük sorunu siz yapıyosunuz. Çıkın o evden bi şekilde huzurunuz yerine gelsin. Napsanız da yaranamazsınız.

Madem çok sevdiler onunla yaşasınlar da sizi bi salsınlar.. kendinizi kimseyle kıyaslamayın evleri ayırmaya bakın derim yakın olsun ama aynı ev olmasın çok zor.

Canım benim aynı evde yaşadığınız sürece amuda kalksan onların gözü görmez... Bunun püf noktası uzak mesafe ilişkisi.. Ne kdr yakın isen o kdr göze batarsın... Olay bu .. Sende sorun yok yani...

Haftada 1 gelip hamarat taklidi yapip gidiyor belli ki. Sizin gibi Allahin her gunu yasasin da gorelim hamaratligini.
yapmayın Allah aşkına, tanımadan insanlar hakkında yorum yapıp günah alıyorsunuz, konu sahibi iyi biri dediği halde siz tanımadığınız birini kötülüyorsunuz. bu tv programlarından mıdır nedir, insanların kafası hep fitnelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…