- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Kendimi çok yalnız hissediyorum. 1 tane yakın arkadaşım var bir tane de arada görüştüğüm kuzenim var işte ama öyle can ciğer degilz olmadık hiç.. kız kardeşim var onun da arkadaşı yok ama o kendi kendine mutlu olabilen biri genelde erkek arkadaşı hep vardı kendini bildi bileli şuanda da var mesela. Kaygisiz biridir neyseki bana çekmemiş. Karakterler imiz zit olduğu için pek anlasamayiz. 2 buçuk aydır çalışmıyorum evdeyim istifa etmiştim tekrar iş bakmak o süreçlere girmekten korkuyorum artık yaşadığım sorunalr yüzünden. Bazen sevgilim olsun istiyorum lakin çevremden biri çıkmıyor netten tanışıyorum ya daha tanışma aşamasında sorun çıkıyor ya da ben korkup kaçıyorum alismaktan mutluluğu birine bağlanmaktan. Mesela.bugun birisi kahvaltı edelim dmeisti kaygilandim istemedim. Üstüne regl oldum sabahtan beri yatıyorum sancim vardı duygusallastim ağladım ettim uyudum uyandım . Boş geliyor herşey enerjim yok hiç şuan . Olayları akışında yaşayan insanlara ozeniyorum. Ve en kötüsü bende birgün normal bakabilecek.miyim diye cabalayip duruyorum..