Senin problem cozuldu o halde.Allaha yonel..Gördüm hafızlık dersleri alıyormussun benim din konusunda da karışık hallerim var .. kafa yapısı oalrak anlasamayiz gibi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin problem cozuldu o halde.Allaha yonel..Gördüm hafızlık dersleri alıyormussun benim din konusunda da karışık hallerim var .. kafa yapısı oalrak anlasamayiz gibi hissediyorum
Kurani kerim meali okumanizi hadisi serif okumanizi tavsiye ederim.Gördüm hafızlık dersleri alıyormussun benim din konusunda da karışık hallerim var .. kafa yapısı oalrak anlasamayiz gibi hissediyorum
Kurani kerim meali okumanizi hadisi serif okumanizi tavsiye ederim.
Sen Allaha yonelmedigin surece mutlulugu hic bir zaman yakaliyamicaksin.Arastirmalarina devam et lutfen.ateistlikten muslumanliga gecis hikayelerini dinle.Okudum saçma ve mantıksız geliyor. Hadislere inanmıyorum değişmis seyler
Sen Allaha yonelmedigin surece mutlulugu hic bir zaman yakaliyamicaksin.Arastirmalarina devam et lutfen.ateistlikten muslumanliga gecis hikayelerini dinle.
Emin ol onlarin inanclari zayiftir.Peygamberimizin hayatini okusana.Sahabelerin hayatini.Onlari ornek almamiz gerekiyor.İnançsız ve mutlu olan insanalr var ama .. :/
Özelden konuşalımEmin ol onlarin inanclari zayiftir.Peygamberimizin hayatini okusana.Sahabelerin hayatini.Onlari ornek almamiz gerekiyor.
Profilini kapattign için bn mesaj atamıyorumEmin ol onlarin inanclari zayiftir.Peygamberimizin hayatini okusana.Sahabelerin hayatini.Onlari ornek almamiz gerekiyor.
Özelden konuşalım
Bu internetteki cogu kisi bi bana mi sapik dolandirici gibi geliyor?
Kullanmayi pek bilmiyorum bugun actim burayi.Profilini kapattign için bn mesaj atamıyorum
Kullanmayi pek bilmiyorum bugun actim burayi.
Onyargi ama kimi tanidiysam netten tanistiklari yalanci cikti. Evlenenler bosandi filan. Kendini oldugu gibi anlatan cok az kisi var gibi geliyor banaGenel önyargı bu. Halbuki artık normal hayatta da var öle insan nette de yani şans...
Burayi kullanmayi hic bilmiyorum.Incelemem lazim ogrenmek icin istersen instagramda olabilirProfilin açıktı az önce gizledin ... Bu yüzden özel mesaj atamıyorum senin atman lazım benim ki acik
Nette. Tanışıp hemen evlenilmez tabi net sadece bir araç sonrrasinda yakinen tanımak.lazimOnyargi ama kimi tanidiysam netten tanistiklari yalanci cikti. Evlenenler bosandi filan. Kendini oldugu gibi anlatan cok az kisi var gibi geliyor bana