Merhaba arkadaslar ben 12 yillik evliyim.benim sikintim kocamin sadiclarinin esleri.esimin arkadaslari yaklasik on kisi fln erkeklerde hicbi sorun yok.ama kadinlar arasinda surekli bi cekememezlik trip hepsi var.buna ragmande surekli toplasip gorusmek istiyorlar.zamaninda cok gittik geldik.her nekadar o ortamda sikilsamda esimin hatrina bazende dayatmalarina karsi katildim.hepsiylede birebirde yemisligimiz icmisligim var.ama bizim hizmetimiz daha coktur.biz bir kere gitmissek onlar on kere gelmistir.ve her defasindada sorunLr.coluk cocuk derken ben eskisi gibi bunlara hizmet edememeye katilamamaya basladum.sonuc suan benden kotusu hok.ve ben bunlara mesafe koymaya basladim.tabi anliyorlar bileniyorlar.esimde eli cok aciktir herkes iyi olsun ister aslinda onlarda biraz esimi tirtiklamanin pesindeler.hemen hemen bir senedir mesafe koydum.oturmalara gidip gelmiyorum.ama esim herseye ragmen onlarda hic suc aramiyor ve beni sinir ediyor.hep sen yap modunda.birinin oglunun dugunu var ama ben gitmek istemihorum.cunku cok degisik tipler.ama esim gitmek zorundasin diyor ama o ortama girmek istemiuorum.huzurjm kacacak gitmezsem.benim zaten onlardan hicbi beklentim yok.bilmiyorum napacagimi sasirdim