Napayim sizce

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Merhaba arkadaslar ben 12 yillik evliyim.benim sikintim kocamin sadiclarinin esleri.esimin arkadaslari yaklasik on kisi fln erkeklerde hicbi sorun yok.ama kadinlar arasinda surekli bi cekememezlik trip hepsi var.buna ragmande surekli toplasip gorusmek istiyorlar.zamaninda cok gittik geldik.her nekadar o ortamda sikilsamda esimin hatrina bazende dayatmalarina karsi katildim.hepsiylede birebirde yemisligimiz icmisligim var.ama bizim hizmetimiz daha coktur.biz bir kere gitmissek onlar on kere gelmistir.ve her defasindada sorunLr.coluk cocuk derken ben eskisi gibi bunlara hizmet edememeye katilamamaya basladum.sonuc suan benden kotusu hok.ve ben bunlara mesafe koymaya basladim.tabi anliyorlar bileniyorlar.esimde eli cok aciktir herkes iyi olsun ister aslinda onlarda biraz esimi tirtiklamanin pesindeler.hemen hemen bir senedir mesafe koydum.oturmalara gidip gelmiyorum.ama esim herseye ragmen onlarda hic suc aramiyor ve beni sinir ediyor.hep sen yap modunda.birinin oglunun dugunu var ama ben gitmek istemihorum.cunku cok degisik tipler.ama esim gitmek zorundasin diyor ama o ortama girmek istemiuorum.huzurjm kacacak gitmezsem.benim zaten onlardan hicbi beklentim yok.bilmiyorum napacagimi sasirdim

Eşinizin sizi huzursuz olacağınız ortamlara sokma yönündeki bu ısrarı çok anlamsız.. Asıl önceliği sizin mutluluğunuz olmalı.
Onlarin kocalarida eslerini ezdirmiyorama esime soyleyince sanki ben onlarla anlasamiyormusum gibi goruyor.onlar birbirine herseyi soyluyor her dedikoduyu yapiyolar sonrada canim cicim.ben yapamiyorum sahte iliskileri.benden kotusude yok suan

Eşinizin sizi huzursuz olacağınız ortamlara sokma yönündeki bu ısrarı çok anlamsız.. Asıl önceliği sizin mutluluğunuz olmalı.
Hic gitmek istemiyorum ama bundan bahsedince esim bemen bozuluyor.zaten ben onlarla gidip gelmiyorum artik.sifirlamisim kendimi.ama bunu esime anlatamiyorum.gitmek istemiyorjm diye resti cekmelimiyim

Hic gitmek istemiyorum ama bundan bahsedince esim bemen bozuluyor.zaten ben onlarla gidip gelmiyorum artik.sifirlamisim kendimi.ama bunu esime anlatamiyorum.gitmek istemiyorjm diye resti cekmelimiyim
Çizin sınırlarınızı. Sonra daha zor olur.

Sinirlarimi cizmeye calisiyorum ama kotu oluyorum.onlarin gepsi birlik ben tekim suan.erkeklerde sorun yok.esimde gitnek mecburiyetindesin diyor.ben esiyle iyi anlasiyorum diyor
Olur mu canım mecburiyet ne demek? Sevmedim, anlaşamıyorum demek de gayet geçerli bir sebeptir. Siz bayan arkadaşınızla anlaşıyorsunuz diye eşinizi de onun eşiyle görüşmeye zorluyor musunuz?

Eşinizin neden sizin huzurunuz içim değil de arkadaşları için çabalıyor. Gitmek istemiyorsanız gitmeyin bunun için kimse sizi suclayamaz bende

Bu adamlardaki el sevgisi nedir anlamadım ya anaci ya arkadaş sevdalısı hayret bişey. Bende böyle sürekli gitgellerden hoşlanmıyorum. Bı yerden sonra tadım kaçıyor. Esimde aksine sizinki gibidir. Hatta yakın mesafede yatıya kalmışlığimiz var. Zor vazgecirmistim onlardan. Bayağı tartışmıştik.

Bu adamlardaki el sevgisi nedir anlamadım ya anaci ya arkadaş sevdalısı hayret bişey. Bende böyle sürekli gitgellerden hoşlanmıyorum. Bı yerden sonra tadım kaçıyor. Esimde aksine sizinki gibidir. Hatta yakın mesafede yatıya kalmışlığimiz var. Zor vazgecirmistim onlardan. Bayağı tartışmıştik.
Bizde demin tartistik ama tamamen onlardan yana.onlar benden onde.haa onlar esim yuzunden karilarini uzermi aslaa ama gelde anlat

Merhaba arkadaslar ben 12 yillik evliyim.benim sikintim kocamin sadiclarinin esleri.esimin arkadaslari yaklasik on kisi fln erkeklerde hicbi sorun yok.ama kadinlar arasinda surekli bi cekememezlik trip hepsi var.buna ragmande surekli toplasip gorusmek istiyorlar.zamaninda cok gittik geldik.her nekadar o ortamda sikilsamda esimin hatrina bazende dayatmalarina karsi katildim.hepsiylede birebirde yemisligimiz icmisligim var.ama bizim hizmetimiz daha coktur.biz bir kere gitmissek onlar on kere gelmistir.ve her defasindada sorunLr.coluk cocuk derken ben eskisi gibi bunlara hizmet edememeye katilamamaya basladum.sonuc suan benden kotusu hok.ve ben bunlara mesafe koymaya basladim.tabi anliyorlar bileniyorlar.esimde eli cok aciktir herkes iyi olsun ister aslinda onlarda biraz esimi tirtiklamanin pesindeler.hemen hemen bir senedir mesafe koydum.oturmalara gidip gelmiyorum.ama esim herseye ragmen onlarda hic suc aramiyor ve beni sinir ediyor.hep sen yap modunda.birinin oglunun dugunu var ama ben gitmek istemihorum.cunku cok degisik tipler.ama esim gitmek zorundasin diyor ama o ortama girmek istemiuorum.huzurjm kacacak gitmezsem.benim zaten onlardan hicbi beklentim yok.bilmiyorum napacagimi sasirdim
ay bu nedir yahuu:olamaz::işsiz::duduk: Ne bu kadınlar düşman olmalarına rağmen ayrılamayan ufak tefek cinayetler karakterleri mi?

Bu havalarda esim bi arkadasiyla bulusacaksa hanimida gelecekse bende giderim. Bugun bi parkta bulustuk bi kac saat herifler cocuklarla ilgilendiler havuz filanda vardi Cocuklara ekstra eglence. Bizde arkadasla iki lafin belini kirdik..

Boyle bulusmalari disarda yapin gayet iyi oluyo.. kocalar memnun kadinlar memnun.. cocuklarda..

Ama bu sekilde gorusmek istemeyecegim arkadaslari ve esleride vardir ki esim cok iyi bilir bunu. Teklif dahi etmez, etsede gitmeyecegimi bilir

Aman kötü oluverin nolcak.
İstemediğiniz insanlarla kimse sizi görüşmeye mecbur edemez.
Ama hepsi de kötü olamaz yani nebileyim.
10kişi demişsiniz , hadi 2-3tanesi cıvıttı , ama ya geriye kalanlar?
Hiçbiri ile görüşmek istemiosanız,kendinizi bi yoklayın derim?
Bizim arkadaş çevremizdede ençok bizde toplanılır ,bazı koşullar daha rahat sağlandığı için ,arkadaşlık doslukta arada fedakerlık gerektirir.
Ama tabi en doğrusunu siz bilirsiniz.
İçiniz almıyosa sallayın gitsin hepsini

Valla su zamanda evde yemekli.misafir,uzun oturan misafir,kalabalık misafir falan hic cekilmiyor

Esinizi,babama benzettim babam 65 yasinda,simdi.parasi yok diye cevresinde kimse kalmadi diyebilirim.Onceden yedirip icirirken,raki bira ismarlarken pesinden ayrilmazlardi. Babam eve de getirirdi.Annem saatlerce hizmet ederdi. Raki getir gotur meyva getie topla cay dagit ve annem sonunda hastalandi varis cikti bel.fitigi ameliyati oldu ellerinde sinir sıkışması var. Biz o zamanlar küçüktük tabi simdi.olsa yardim ederiz de ömür geçti

Kendinizi düşünün yapmak istemediginiz birseyi zorla yapmayın kendi kul hakkinizs girmeyin

Erkeklerin bazısı böyle el.iyisi olabiliyor malesef. Kullanıldığını bile bile devam edenlerde var benim babam gibi..umarim.esinizin sonu benim babam gibi yalnizlik ve yoksulluk olmaz
Ne bu ya millet belesci olmus resmen kadinlari da hic gozum tutmadi gitmeyin düğüne altin maltin cok istiyorsa esin alsin götürsün taksin otursun bi bahane bulun

Lütfen taviz verme arkadasim ben seni cok iyi anliyorum boyle seyleri yasadim

Back
X