• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napayim sizce

Karım hasta desin. Otursun dugunde 1 2 saat hediyesini taksın dönsün takcaksa sizde evde oturun bence ben olsam boyle yaparim bu ne yaaa boyle hic sevmem boyle seyleri insanlar cok dusuncesiz ben 1 ine 1 kez gidiyorsam o benim evime 10 kez gelemez
3 kez gelebilir ama 10 kez gelemez ben de bir insanim yorulurum sonucta hic cekemem kalabalikta sana da yazik gunah kardesim
Esin ayip ediyor onlari iyi gordugu ve sevdiği icin ama sende istemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin

Valla su zamanda evde yemekli.misafir,uzun oturan misafir,kalabalık misafir falan hic cekilmiyor

Esinizi,babama benzettim babam 65 yasinda,simdi.parasi yok diye cevresinde kimse kalmadi diyebilirim.Onceden yedirip icirirken,raki bira ismarlarken pesinden ayrilmazlardi. Babam eve de getirirdi.Annem saatlerce hizmet ederdi. Raki getir gotur meyva getie topla cay dagit ve annem sonunda hastalandi varis cikti bel.fitigi ameliyati oldu ellerinde sinir sıkışması var. Biz o zamanlar küçüktük tabi simdi.olsa yardim ederiz de ömür geçti

Kendinizi düşünün yapmak istemediginiz birseyi zorla yapmayın kendi kul hakkinizs girmeyin

Erkeklerin bazısı böyle el.iyisi olabiliyor malesef. Kullanıldığını bile bile devam edenlerde var benim babam gibi..umarim.esinizin sonu benim babam gibi yalnizlik ve yoksulluk olmaz
Ne bu ya millet belesci olmus resmen kadinlari da hic gozum tutmadi gitmeyin düğüne altin maltin cok istiyorsa esin alsin götürsün taksin otursun bi bahane bulun

Lütfen taviz verme arkadasim ben seni cok iyi anliyorum boyle seyleri yasadim
Isleri dustugunde gayet iyiler.esim cok elo acik.bunlar kimden menfaat gorurlerse ona donuyorlar.kimin agzi laf yaparsa yalan dolan olsun farketmez.bende isi dustugunde degilde her sartta dost olmak isterim ama olmiyor

Karım hasta desin. Otursun dugunde 1 2 saat hediyesini taksın dönsün takcaksa sizde evde oturun bence ben olsam boyle yaparim bu ne yaaa boyle hic sevmem boyle seyleri insanlar cok dusuncesiz ben 1 ine 1 kez gidiyorsam o benim evime 10 kez gelemez
3 kez gelebilir ama 10 kez gelemez ben de bir insanim yorulurum sonucta hic cekemem kalabalikta sana da yazik gunah kardesim
Esin ayip ediyor onlari iyi gordugu ve sevdiği icin ama sende istemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin
Ben bunlari daha en basindan anladim ama yeri geldi esim beni cok zor kullandi.hep sen yap sen yap.hepsinin evime soframa girip cikmisligi var.ama nafaka kesilince dostluk bitiyor.

Valla su zamanda evde yemekli.misafir,uzun oturan misafir,kalabalık misafir falan hic cekilmiyor
Nerden baslasamda nasil anlatsam bende bilmiyorum okadar doldumki.
Esinizi,babama benzettim babam 65 yasinda,simdi.parasi yok diye cevresinde kimse kalmadi diyebilirim.Onceden yedirip icirirken,raki bira ismarlarken pesinden ayrilmazlardi. Babam eve de getirirdi.Annem saatlerce hizmet ederdi. Raki getir gotur meyva getie topla cay dagit ve annem sonunda hastalandi varis cikti bel.fitigi ameliyati oldu ellerinde sinir sıkışması var. Biz o zamanlar küçüktük tabi simdi.olsa yardim ederiz de ömür geçti

Kendinizi düşünün yapmak istemediginiz birseyi zorla yapmayın kendi kul hakkinizs girmeyin

Erkeklerin bazısı böyle el.iyisi olabiliyor malesef. Kullanıldığını bile bile devam edenlerde var benim babam gibi..umarim.esinizin sonu benim babam gibi yalnizlik ve yoksulluk olmaz
Ne bu ya millet belesci olmus resmen kadinlari da hic gozum tutmadi gitmeyin düğüne altin maltin cok istiyorsa esin alsin götürsün taksin otursun bi bahane bulun

Lütfen taviz verme arkadasim ben seni cok iyi anliyorum boyle seyleri yasadim

Ben bunlari daha en basindan anladim ama yeri geldi esim beni cok zor kullandi.hep sen yap sen yap.hepsinin evime soframa girip cikmisligi var.ama nafaka kesilince dostluk bitiyor.
Evet tipleri az cok tahmin ettim ben esinizi de tahmin ettim az cok eli açık cömert ve birazcik saf ve arkadas meraklısı
Ama olmaz boyle.sessiz kalirsan devam eder bu boyle hasta olursun bak

Evet tipleri az cok tahmin ettim ben esinizi de tahmin ettim az cok eli açık cömert ve birazcik saf ve arkadas meraklısı
Ama olmaz boyle.sessiz kalirsan devam eder bu boyle hasta olursun bak
Hepsini denedim baktim gordum olmuyor mesafeyi koydum.simdi benden kotusu yok.esim hep onlarin agzindan konusuhor.cok canim sikiliyor artik.

Bize geldimi bizde hizmet sonsuz.birde benim cocuklarimda var.cocuklarla gitmemde islerine yaramiyor.gecen yil eslerden bir tanesi sabah gelirdi taa gece yarisi giderdi.benim cocuklarim koca yaz kadinin sigara izmaritlerini karistirdi durdu.mesafeyi koydum ve simdi benden kotusu yok esimede onlarada

Bize geldimi bizde hizmet sonsuz.birde benim cocuklarimda var.cocuklarla gitmemde islerine yaramiyor.gecen yil eslerden bir tanesi sabah gelirdi taa gece yarisi giderdi.benim cocuklarim koca yaz kadinin sigara izmaritlerini karistirdi durdu.mesafeyi koydum ve simdi benden kotusu yok esimede onlarada
Oh oh oh gorgusuzluk ve düşüncesizlik de hat safhada bakiyorum
Sigara icmeler sabahtan aksama konaklamalar
Evin sanki 5 yıldızlı otel ya
Pansiyon ye ic dinlenme tesisi
Bence sessiz kalma ciddiyim hasta olursun yorgunluktan da birsuru hastalik cikti bak benim annemde saydim sana romatizma sinir sıkışması varis bel fıtığı uykusuzluk yorgun argin
Cunku is bitmiyor
Sofra hazırla sofra kaldir
Bulasik yika
Her zaman da.makinede olmuyor biliyorsun
Gitsinler arkasindan temizle
Ses gurultu vir vir kafa kaldirmaz valla bencillik menfaatcilik bu ne ya Allah askina esine goster tepkini

Geldiginde iyi ağırlama sende kendini parcalama allah ne verdiyse koy önlerine. Ozel ugrasa girme zaten cocuklarin varmis cocuklu kadınsın kucukler herhalde cocuklwr?,

Merhaba arkadaslar ben 12 yillik evliyim.benim sikintim kocamin sadiclarinin esleri.esimin arkadaslari yaklasik on kisi fln erkeklerde hicbi sorun yok.ama kadinlar arasinda surekli bi cekememezlik trip hepsi var.buna ragmande surekli toplasip gorusmek istiyorlar.zamaninda cok gittik geldik.her nekadar o ortamda sikilsamda esimin hatrina bazende dayatmalarina karsi katildim.hepsiylede birebirde yemisligimiz icmisligim var.ama bizim hizmetimiz daha coktur.biz bir kere gitmissek onlar on kere gelmistir.ve her defasindada sorunLr.coluk cocuk derken ben eskisi gibi bunlara hizmet edememeye katilamamaya basladum.sonuc suan benden kotusu hok.ve ben bunlara mesafe koymaya basladim.tabi anliyorlar bileniyorlar.esimde eli cok aciktir herkes iyi olsun ister aslinda onlarda biraz esimi tirtiklamanin pesindeler.hemen hemen bir senedir mesafe koydum.oturmalara gidip gelmiyorum.ama esim herseye ragmen onlarda hic suc aramiyor ve beni sinir ediyor.hep sen yap modunda.birinin oglunun dugunu var ama ben gitmek istemihorum.cunku cok degisik tipler.ama esim gitmek zorundasin diyor ama o ortama girmek istemiuorum.huzurjm kacacak gitmezsem.benim zaten onlardan hicbi beklentim yok.bilmiyorum napacagimi sasirdim
Eşin yalnız kalmaktan korkuyo millette tırtıklıyo eşini işte

Oh oh oh gorgusuzluk ve düşüncesizlik de hat safhada bakiyorum
Sigara icmeler sabahtan aksama konaklamalar
Evin sanki 5 yıldızlı otel ya
Pansiyon ye ic dinlenme tesisi
Bence sessiz kalma ciddiyim hasta olursun yorgunluktan da birsuru hastalik cikti bak benim annemde saydim sana romatizma sinir sıkışması varis bel fıtığı uykusuzluk yorgun argin
Cunku is bitmiyor
Sofra hazırla sofra kaldir
Bulasik yika
Her zaman da.makinede olmuyor biliyorsun
Gitsinler arkasindan temizle
Ses gurultu vir vir kafa kaldirmaz valla bencillik menfaatcilik bu ne ya Allah askina esine goster tepkini
Ya ise fln raziyim hic gocunmamda yeterki insan gibi gelseler.

Geldiginde iyi ağırlama sende kendini parcalama allah ne verdiyse koy önlerine. Ozel ugrasa girme zaten cocuklarin varmis cocuklu kadınsın kucukler herhalde cocuklwr?,
Zaten artik gelmiyorlar.diyorumya mesafeyi koyunca benden kotusu olmadi.ikizlerime hamileydim tepe gibi karnimla iki gunde bir onlara hizmetlendim.baktim olmuyo mesafeyi koydum.ayaklarini kesince esimde ona gocunuyo.sanki benim yuzumden gelmiyorlar.surekli bana karsi iyiler deyip duruhor

Zaten artik gelmiyorlar.diyorumya mesafeyi koyunca benden kotusu olmadi.ikizlerime hamileydim tepe gibi karnimla iki gunde bir onlara hizmetlendim.baktim olmuyo mesafeyi koydum.ayaklarini kesince esimde ona gocunuyo.sanki benim yuzumden gelmiyorlar.surekli bana karsi iyiler deyip duruhor
Simdi yaşın genç gocunmazsin ileride halin olmayacak eşin de ne derse desin banane sen görüş hayatım sana karissn yok de iyi yapmissin mesafe koyarak

Simdi yaşın genç gocunmazsin ileride halin olmayacak eşin de ne derse desin banane sen görüş hayatım sana karissn yok de iyi yapmissin mesafe koyarak
Dedim bugun ben sana karismiyorum.ben bu insanlarla gidip gelmiyorum.sende disarda yap arkadasligini ama anlamiyo.bu sefer tartisma cikiyo.hepsi anlasmis gibi

Back
X