napcağımı bilmiyorum canıma tak ettiler:(

elo64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
153
2
46
İzmir
ya kızlar nerden başlayım bilmiyorum. ailem beni çok sıkıyor akşam ezanından önce dışarda olamıyorum yada bi arkadaşımla buluşcam zar zor izin veriyolar nereye gitceğimi nekadar durcağımı falan sölüyorum. 1 mahalle ötedeki arkadaşıma gidince bile annem surat asıyor bana kızıyor. Çok bunaldım ya:( 20 yaşındayım ve 4 yıldır bi erkek arkadaşım var bundan haberleri yok haberleri olsa benim evden çıkmama müsade etmezler o derece yani. Abim dün akşam ben yokken onun telefonunu izletmeye aldım onu sevgilisi var demiş bugün eve geldim annem odaya çekti beni bak abim böle sölüyor doğrumu diye ya dedim bigün kızının arkasında dur falan annemle kapıştık şuan konuşmuyoruz çok kötüyüm bunaldım.. sıkıldım. ölmek istiyorum şuan ağlıyorum bu evden gitmek istiyorum:S

Yaşın da küçük değil neden böyle davranıyorlar anlamadım ,zor bir durum . Annenle konuşmayı denesen ya da abinle konuşsan mesela böyle böyle çok üstüme geliyorsunuz diye . Belki işe yarar

Böyle aileler cok cok fazla.. Sanki hayatına müdahale ederek kızlarını kötülüklere karsı koruyacaklar..
Cidden bazıları cok abartıyor yaa..
Arkadasa ne gerek var, niye dısarı cıkıyorsun, evde otur adam gibi izin vermezler insanı cıktıgına pisman ederler..
Bu konuda sanslıyım özellikle de babam hic sıkmaz.
Gezemeye giderim, arkadaslarımla gezerim, tatile giderim tek ki, sevgilim olmayacak bende bu konuda sanssızım iste.
Sevgiliye cok karsı babam nedense istemiyor ona kalırsa 30' dan sonra evlenicez, mantık evliligi yapıcaz..

ya kızlar nerden başlayım bilmiyorum. ailem beni çok sıkıyor akşam ezanından önce dışarda olamıyorum yada bi arkadaşımla buluşcam zar zor izin veriyolar nereye gitceğimi nekadar durcağımı falan sölüyorum. 1 mahalle ötedeki arkadaşıma gidince bile annem surat asıyor bana kızıyor. Çok bunaldım ya:( 20 yaşındayım ve 4 yıldır bi erkek arkadaşım var bundan haberleri yok haberleri olsa benim evden çıkmama müsade etmezler o derece yani. Abim dün akşam ben yokken onun telefonunu izletmeye aldım onu sevgilisi var demiş bugün eve geldim annem odaya çekti beni bak abim böle sölüyor doğrumu diye ya dedim bigün kızının arkasında dur falan annemle kapıştık şuan konuşmuyoruz çok kötüyüm bunaldım.. sıkıldım. ölmek istiyorum şuan ağlıyorum bu evden gitmek istiyorum:S

cnm bu bı donem aslında aılen de senı dusundugunden dolayı bıraz fazla temkınlı davranıyo ama gecıcı bence okula gıdıyo musun cnm ben de 20 yasındayım normalde bak benım de aılem sole kı ızın verırler ama ole zırt bırt ızın vermezler ukul cıkısı gıderım bazen arkadaslarla bulusmaya aksam en gec 7 yazları ıse 8 gıbı evde olmama bısey demezler ama dedıgım gıbı sık sık ızın vermezler cnm ıkı uc haftada bır zaten bende her hafta gezmeyı seven bırı degılımdır

canım üniversite okudun mu bilmiyorum ama eğer okumadıysan kazan ve oku biraz ailendn uzak kalman iyi gelir
ya da psikolojim iyi deil de anneni de al bi doktora git annenin yanında doktora sıkıntılarını anlat ve hep beraber çözüm bulun.
sakın onlardan uzaklaşmak için bu yaşında evlenme.yağmurdan kaçarken doluya tutulursun maazallah.

kızlar anca yazabildim.üniversteyi açıktan okuyorum dışarı yollamıyotlar. biraz düzelttim gibi arayı aslında yakınlarımın sevgilileri var ve onları örnek gösteriyorum bu konuda babam daha çok arkamda duruyo bu akşam beni odaya çekti ve konuştu biraz daaha iyiyim yorumlarınız için teşekkür ediyrum.

abin ajan falan mı =) annen nasıl inanır buna ? takip ettirmek ne demek kimse kimsenin telefonunu falan takip ettiremez öyle. açıkla annene bunu.

kızlar anca yazabildim.üniversteyi açıktan okuyorum dışarı yollamıyotlar. biraz düzelttim gibi arayı aslında yakınlarımın sevgilileri var ve onları örnek gösteriyorum bu konuda babam daha çok arkamda duruyo bu akşam beni odaya çekti ve konuştu biraz daaha iyiyim yorumlarınız için teşekkür ediyrum.

en azından baban senı bı nebze olsun anlıyo cnm bak mesela benım de babam serttır :)

Back
X