napcam bilmiyorum

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
kızlar 4 yıllık sevgilimle 2 gundur aramız bozuk . biz akrabayız uzaktan. annemler 2 gün önce bunlara gidiyolar misafirlige annem bizim ilişkimizi biliyor ama istemiyor gitmiş orda benle ilgili bişeyler demiş tam bilmiyorum ama o gunden beri aramız bozuk bana buluşalım söylicem bundan sonra yolumuza bakcaz dedi.. çok korkuyorum annemin ne dedigini de bilmiyorum .. ayrılık var gibi gözüküyor saat 2 de buluşcaz bugun ama nasıl davranmalıyım bi fikrim yok .. ben ayrılmak istemiyorum ama o kırıcı bişey söylediginde bende onu kırıyorum :S

canım senin yerinde olsam, buluşmaya gitmeden öce annemin ağzını iyice bi yoklar orada ne anlattığını öğrenmeye calısırdım. mevzuyu öğrenirsen daha rahat olursun sevgilinin yanında. madem annen ilişkinizi biliyor durumu ona da anlat burada anlattığın gibi

ya ben öle yapcaktım evde misafir vardı. ve şuan işteyim.. arayıp sorsam kadının kalbine iner :S panik atakta var

ya ben öle yapcaktım evde misafir vardı. ve şuan işteyim.. arayıp sorsam kadının kalbine iner :S panik atakta var

Ama bunda panikleyecek bir sey yok ki. Sen de daha sakin bir dille sor. Anne ya kafama takildi o gun orda ne konusmustunuz siz filan de. Sevgilinin bugun o konuyla ilgili konusmak istedigini soyleme madem

Korkunu anlayabiliyorum kola degil böyle durumlarda sakin olmak. Madem annen bisey demiyor bu konuyla ilgili sende sevgiline söyle ailenin bu iliskiye olumlu bakmadigini ve aranizi acmak icin öyle biseyler dedigini..

anneniz büyük ihtimalle politik bir şekilde olumsuz konuşmuştur. ve sevgilinizde saygısından istediği gibi cevap verememiş ve sinirlenmiştir. demek istediğim şu ki: erkek arkadaşınız savaş boyalarını sürüp öyle gelecektir vede hıncını sizden çıkaracaktır. her ne olursa olsun aileni ezdirme derim

annemin babama o iş bitti evlilik falan yok dedigini duydum aynı gün onlardan geldikten sonra.. kesin bişey dedi.. ama yüklenicek bana sözleri çok agır oluyo bazen.. bana bundan sonra yolumuza bakcaz dedi zaten iyice korku sardı beni.. iş yerindeyim ama hiç iyi deilim

Korkunu anlayabiliyorum kola degil böyle durumlarda sakin olmak. Madem annen bisey demiyor bu konuyla ilgili sende sevgiline söyle ailenin bu iliskiye olumlu bakmadigini ve aranizi acmak icin öyle biseyler dedigini..

biliyordu zaten ama demkki damarına basmış annem ::

O zaman kendini en kotuya hazirla bugun icin. Sevgilinin yolumuza bakalim demesinden de kotu sinyaller aldim ben.

Annenle tekrar konuşmana çokta gerek yok aslında , zaten bunca zaman ilişkinizi neden onaylamadıklarını biliyor olman lazım

Eğer neden istemiyorlarsa o sebeple gidip oraya konuşmuştur annen ve muhtemelen karşıdan aldığı cevabı babana söylediğinde '' babanda o evlilik asla olmayacak '' demiş .

Ailenin bu ilişkiyi istememe sebebi ne kuzum ?

Bir anne kızı hakkında ne diyebilirki böyle anında sevgiliniz vzgeçecek...

Ayrılmanız için mantıklı bir sebep var mı bunu en iyi sen bilirsin? Annenden daha iyi bilirsin. Ne dedin diye sormana gerek yok bence.

Birazcık düşün..

Zaten aileniz istemiyor öteki konunuzdanda biliyoruz ayrılın diye yapmıştır sevgilinde bi lafa ayrılıcaksa uğraşmayın hem siz başkasıyla evlensem yengemden sorun yaşarmıyım diyordunuz sizde çok istemiyorsunuz galiba

konuşmim konuşmim başıma gelir sonra diyorum dayanamıyorum. yahu dünyada erkek mi kalmadı da halanın oğluyla sevgili oldun? üstelik abin de yine halanın kızıyla evliyken !!!!!!
yapma Allah aşkına ya, aşkından ölsen gebersen de yapma en önce sen vazgeç bu sevdadan. kendine akraban olmayan birini bul. hem kendin hem aileler hem doğmamış çocuklarının iyiliği için !!!

ailesini pek sevmiyor yani söyle izah edeyim annem sevgilimin annesinden pek hoşlanmıyor. bu yüzden istemiyor

birazdan buluşcaz iş yerinden 1 saatlik izin aldım napcam ne edicem hiç bilmiyorum kalbim yerinden çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…