kızlar 4 yıllık sevgilimle 2 gundur aramız bozuk . biz akrabayız uzaktan. annemler 2 gün önce bunlara gidiyolar misafirlige annem bizim ilişkimizi biliyor ama istemiyor gitmiş orda benle ilgili bişeyler demiş tam bilmiyorum ama o gunden beri aramız bozuk bana buluşalım söylicem bundan sonra yolumuza bakcaz dedi.. çok korkuyorum annemin ne dedigini de bilmiyorum .. ayrılık var gibi gözüküyor saat 2 de buluşcaz bugun ama nasıl davranmalıyım bi fikrim yok .. ben ayrılmak istemiyorum ama o kırıcı bişey söylediginde bende onu kırıyorum :S
Neden annenize sormuyorsunuz orada ne söyledigini?
canım senin yerinde olsam, buluşmaya gitmeden öce annemin ağzını iyice bi yoklar orada ne anlattığını öğrenmeye calısırdım. mevzuyu öğrenirsen daha rahat olursun sevgilinin yanında. madem annen ilişkinizi biliyor durumu ona da anlat burada anlattığın gibi
ya ben öle yapcaktım evde misafir vardı. ve şuan işteyim.. arayıp sorsam kadının kalbine iner :S panik atakta var
anneniz büyük ihtimalle politik bir şekilde olumsuz konuşmuştur. ve sevgilinizde saygısından istediği gibi cevap verememiş ve sinirlenmiştir. demek istediğim şu ki: erkek arkadaşınız savaş boyalarını sürüp öyle gelecektir vede hıncını sizden çıkaracaktır. her ne olursa olsun aileni ezdirme derim
Korkunu anlayabiliyorum kola degil böyle durumlarda sakin olmak. Madem annen bisey demiyor bu konuyla ilgili sende sevgiline söyle ailenin bu iliskiye olumlu bakmadigini ve aranizi acmak icin öyle biseyler dedigini..
Annenle tekrar konuşmana çokta gerek yok aslında , zaten bunca zaman ilişkinizi neden onaylamadıklarını biliyor olman lazım
Eğer neden istemiyorlarsa o sebeple gidip oraya konuşmuştur annen ve muhtemelen karşıdan aldığı cevabı babana söylediğinde '' babanda o evlilik asla olmayacak '' demiş .
Ailenin bu ilişkiyi istememe sebebi ne kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?