• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcagımı bilmiyorum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
4 yıllık üni öğretmenlık mezunuyum. Büyük kurumsal markette kasiyerim. Ama mutsuzum. Müşteriler zaten sıkıntı. Çalışanlar desen ayrımcılık çok fazla var. Napım şuan zaten kadrom bile yok.Asgari yol yemek alıyorum sadece. Fabrikalara mı basvursam napalm ki

4 yıllık üni öğretmenlık mezunuyum. Büyük kurumsal markette kasiyerim. Ama mutsuzum. Müşteriler zaten sıkıntı. Çalışanlar desen ayrımcılık çok fazla var. Napım şuan zaten kadrom bile yok.Asgari yol yemek alıyorum sadece. Fabrikalara mı basvursam napalm ki
Başka yerlere başvuru yap ama cevap gelmeden başka is bulmadan bunu bırakma bence artık bi market işine girmek bile zorlaştı.

canım okullarda ücretli öğretmenlik yapsan keşke. yada havalimanına başvur, duty free yada yer hizmetleri. hosteslikte olabilir kasiyerlik seni köreltir. havalanında en azondan maaşın iyi olur. yönetici asistanlığı falan olabilir ne bileyim.

benim bir arkadaşım meslek lisesinde ücretli öğretmenliğe başladı. dün baktık SSK girişi falan da yapılmıştı. ücretini bilmiyorum asgari ücretten biraz fazladır sanırım

Yani ben bi öğretmenim ne işim var kasiyerlikte diyenlerden değilsiniz öncelikle bu güzel birşey. Bence başka sektör de daha iyi bir iş bulabilirsin. Mesela satış danışmanları iyi para kazanıyor. Sektörü ne göre 6 -7 bin alan kişiler var etrafında. Ayrıca özel ders filan versen. Tabi ne öğretmeni olduğunu bilmiyorum ama ondan da iyi bir gelir saglarsin

Fabrikaların da hiçbir işyerinin de garantisi yok artık..
Aslında mağazacılık sektörü iyidir, ama market zor olur. Avmlerdeki giyim mağazalarına filan satış danışmanlığı, kasiyerlik için başvur, en azından güzel bir prim bari alırsın.
Dersaneleri, kurslara, etüt merkezlerine başvur; heryere cvni bırak.
Ama daha iyi bir iş bulmadan; şimdi ki işinden çıkma.

Yani ben bi öğretmenim ne işim var kasiyerlikte diyenlerden değilsiniz öncelikle bu güzel birşey. Bence başka sektör de daha iyi bir iş bulabilirsin. Mesela satış danışmanları iyi para kazanıyor. Sektörü ne göre 6 -7 bin alan kişiler var etrafında. Ayrıca özel ders filan versen. Tabi ne öğretmeni olduğunu bilmiyorum ama ondan da iyi bir gelir saglarsin
Normalde öyle demeli kasiyer olmak için okumadı sonuçta ;) ama tabi arkan olmadan zor işler artık bunlar sağolsunlar

Fabrikaların da hiçbir işyerinin de garantisi yok artık..
Aslında mağazacılık sektörü iyidir, ama market zor olur. Avmlerdeki giyim mağazalarına filan satış danışmanlığı, kasiyerlik için başvur, en azından güzel bir prim bari alırsın.
Dersaneleri, kurslara, etüt merkezlerine başvur; heryere cvni bırak.
Ama daha iyi bir iş bulmadan; şimdi ki işinden çıkma.
Büyük magazalara basvurucam

Normalde öyle demeli kasiyer olmak için okumadı sonuçta :KK66: ama tabi arkan olmadan zor işler artık bunlar sağolsunlar
Ya tabi ki de öyle ama atanana kadar maddi sıkıntı cekmektwnse ufak tefek para kazanması güzel bence. Ben ekmeğini taştan çıkaran insanı her zaman takdir ediyorum.

Back
X