napıcağımı bilmıyorum

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
merhaba arkadaşlar 3 yıllık bi ilişkim oldu. ve büyük sorunlarla karşılastım belki siz bana yardımcı olabılır olayları dışardan görüp benıde uyarabılırsınız...

3 yıldır bırlıkteyız benı cok seven her tartıstıgımızda yada ayrıldıgımızda tekrar yanıma gelen biri gibi gözüksede ilşkimiz 2. yılında benden cocugu oldugunu saklamış.
ben bunu öğrendıgımde cok agır seyler yasadım tabıkı psıkolojık ve fızıksel olarak yıprandım.

esım vefat etti sana bunları soylemeyedım terk edersın dıye korktum beni dedi,
6 ay sonra yıne affettım ama bı sartla cocugu olabılır sonucta esi vefat etmiş bunun sorumlugunu ben kabul ediyorum ama aılenle tanıstır ciddiysen tamamım dedim.

tamam ben artık netim evlılık ıstıyorum dedi konusmaya basladık 1 ay gecınce artık tanıstrmalısın falan dedim annem hasta hastaneye gidip gelıyor falan gıbı seyler soledi anladımkı belkıde buda yalan eşi yasamıyor öğrenmeye calıstım ama ogrenemedım benım hayatımdan 3 yıl caldı eger yasıyorsa o kadını dusunemıyorum
ayrıldım tabıkı olay bu eger ölduysede neden evlenmk istemesın yasıyosada o kadına bunu yapan bana neler yapar.

Bence elle tutulur bir yanı kalmamış bu ilişkinin bu kadar ciddi bir konuda yalan söylemesi farklı bir sürü şüphe uyandırır insanda.Çocuk bir eşya değil ki saklansın söylenmesin illa ki ortaya çıkacağını oda biliyordur.Belkide amacı oyalamaktı gittiği yere kadar bu ilişkiyi sürdürmekti.Bence bu kişiden kurtulduğunuz iyi olmuş dürüst olmayan adamdan her şey beklenir.

Adam sağlıklı gelmedi bana .
Annesi madem hastaneye gidip geliyorsa gece gündüz orada kalacak değil
Mutlaka musaitlik durumu vardır.
Yalan üzerine kurulmuş bir konuşma yapıyor size ..
Doğru kararı vermişsiniz zaten...

Çocuğunun annesi hayatta olsun ya da olmasın, bu adam ilişkinizi yalanlar üstüne kurmuş ki küçük bir yalan da değil, bir gün ortaya çıkacaktı yani. Neye güvenmiş de yalan söylemiş? Siz sonra nasıl güvenip de ilişkiye devam ettiniz? Böyle bir konuda yalan söyleyen insandan daha bir çok yalan beklenebilir. Karısı hayatta bile olabilir, büyük ihtimal de öyle. 3 yıldır birliktesiniz, evini filan bilmiyor musunuz? Bilmiyorsanız bu da acayip tuhaf ve bence ortada daha fazla yalanın olduğuna işaret. Resmen ailesinden uzakta kendine yeni bir dünya kurmuş, sizi de abuk subuk yalanlarla o dünyadan uzak tutmuş gibi duruyor.

Bence esiyle ayrilmis olabilir.

Oldu deseydi, aa diyip biterecek haliniz yoktu.( cocugu karistirmadim)

Ayrildik deseydi, soyle bir durup dusunurdunuz sanirim kiii o da bundan korktu..

Kesin eşi yaşıyor. Gittiği yere kadar götürecekti ilişkiyi ama siz evlilik diye ısrar edince işler karışmış. Kim bilir bilmediğiniz daha ne gerçekler vardır.

çocuk gibi önemli bi meseleyi sizden sakladıktan sonra hala ilişkiye devam etmiş olmanız hata.

Cocugu oldugunu nasil ogrendiniz?
zaten ara ara agzından evle ilgili seyler kacırıyordu mesela yanımda cocuk forması sormustu neden sordun dedim cocuguma soruyorm dedı güldü falan saka saka yıgenıme dedi orda bı ıcıme kurt dustu sonra baskı yapa yapa söylettim itiraf ettirdim.

Back
X