napıcağımı bilmıyorum

merhaba arkadaşlar 3 yıllık bi ilişkim oldu. ve büyük sorunlarla karşılastım belki siz bana yardımcı olabılır olayları dışardan görüp benıde uyarabılırsınız...

3 yıldır bırlıkteyız benı cok seven her tartıstıgımızda yada ayrıldıgımızda tekrar yanıma gelen biri gibi gözüksede ilşkimiz 2. yılında benden cocugu oldugunu saklamış.
ben bunu öğrendıgımde cok agır seyler yasadım tabıkı psıkolojık ve fızıksel olarak yıprandım.

esım vefat etti sana bunları soylemeyedım terk edersın dıye korktum beni dedi,
6 ay sonra yıne affettım ama bı sartla cocugu olabılır sonucta esi vefat etmiş bunun sorumlugunu ben kabul ediyorum ama aılenle tanıstır ciddiysen tamamım dedim.

tamam ben artık netim evlılık ıstıyorum dedi konusmaya basladık 1 ay gecınce artık tanıstrmalısın falan dedim annem hasta hastaneye gidip gelıyor falan gıbı seyler soledi anladımkı belkıde buda yalan eşi yasamıyor öğrenmeye calıstım ama ogrenemedım benım hayatımdan 3 yıl caldı eger yasıyorsa o kadını dusunemıyorum
ayrıldım tabıkı olay bu eger ölduysede neden evlenmk istemesın yasıyosada o kadına bunu yapan bana neler yapar.

Çocuğu kendi imkanlarınızla mı öğrendiniz kendisi mi söyledi

her sordugum soru bır yalan mış kimliğinde de bekar yazıyordu kuzenleri arkadasları kımse hıc bısey demedi nasıl anlıyabılırdım ?

Anlamadığım konu kimliğinde nasıl bekar yazıyordu?adam evliymiş konu sahibi?

Back
X