- 23 Temmuz 2014
- 530
- 273
Merhaba kızlar lütfen yazdıklarımı okuyun ve banani fikir verin. 19yasındayım kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum geçen yaz burnumdan olmuştum estetik amaçlı ama burnum zaten çok güzeldi herkes begenirdi tek sorun ucunda kıkırdagım belirgindi bunun yüzünden oldum ama hiçbi değişiklik olmadı o ayrı. Neyse kulaklarım kepçe ve saçlarımı 7 senedir dışarı çıktıgımda hiç toplamıyorum hep açıl bırakıyorum ama artık çok yoruldum saklamaktan yaptırmak istiyorum ama anneme soyledigimde çok tepki gösterdi şimdide bunamı taktın falan dedi halbuki bu yeni olan bişe değil herkesin vucudunda barısık olmadığı yeri vardır benimde bunlardı.neyse baya karşı çıktı asla olmaz falan dedi.tabi ben bu tepkiyi vericeğini biliyordum geçiştirmek için tamam falan dedim ve konuyu kapattık ama ben para biriktiriyorum ve olmak istiyorum ama kesinlikle babam falan yine karşı çıkıcak hatta paramı almak isticekler. Bazen gaza gelip acaba haber vermedenmi gidip olsam diyorum zaten lokal anesteziyle yapılan yarım saatlik ameliyat ama sonuçlarını dusununce aşırı tepki alıcam ve kulagım ya iyi olmazsa diye korkuyorum ama biyandanda artık saçlarımı toplamanın hayaliyle hepsini göze alıyorum.sizce ne yapmalıyım ailenle konuş kısmını geçin çünkü asla onaylamıcaklar:\