• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcağımı bilmiyorum

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Hayat boyu anneme yük oldum gibi hissettim sakat değilim ama salak olduğumu söylerdi şimdi ise kardeşim var ilk okulda ve o ne dese o oluyor örneğin ben koltukda uzanıyorum yorgunum kaldırcak beni zorla o ne dese o oluyor beni de bir yere sığdıramıyo Odam var sürekli kovuyor beni gitsene odana kuşum var el kadar kuşu bile koskoca eve sığdıramadı şimdi ise kimsem yok benim baba denilen adam hiç babalık yapmadı elinde fırsat olsa kapı önüne koyucaktı çok eziyet etti işin kötü tarafı başarılı bir öğrenci değildim okula gitmiyorum bütün sene evde odamda oturmak zorundayım piskolojim bozuluyor mutlu insanları görünce ağlamaya başlıyorum kıskandığimdan değil ama insan istiyor mutlu olmak sizlere içimi dökmek istedim şimdi ise ben de onlardan nefret ediyorum sofraya bile oturmuyorum odamdayım hep

Ama böyle olmaz ki nereye kadar böyle devam edeceksin? Mutlu olmak istiyorsan harekete geçmelisin. Ya sınava çalış ve üni kazan ya da bir iş bul. Mutluluk ayağına gelmez sen gitmelisin ona. Lütfen harekete geçin.

Ama böyle olmaz ki nereye kadar böyle devam edeceksin? Mutlu olmak istiyorsan harekete geçmelisin. Ya sınava çalış ve üni kazan ya da bir iş bul. Mutluluk ayağına gelmez sen gitmelisin ona. Lütfen harekete geçin.
Tabikide emin olun evde oturmak benim için işkence hayat boyu spor yaptım ve sakatlandım iş bakıyorum zaten derslerde çok eksiğim var en başa dönmem lazım kaç yılimı alır

Ben çaresizim gerçekten sabrediyorum şimdilik dayanıyorum evlenmek istemiyorum gerçekten sevmiyorum evli olmayı umarım güzel günlerim olur

Tabikide emin olun evde oturmak benim için işkence hayat boyu spor yaptım ve sakatlandım iş bakıyorum zaten derslerde çok eksiğim var en başa dönmem lazım kaç yılimı alır

Gerçekten özenle çalışırsanız 1 senede halledersiniz. Cok eksiğiniz varsa hadi en fazla 2 olsun. Sınava girecek olanlar da eksiklerle başlıyorlar çalışmaya. Zaten kusursuz bir sınav çıkarmanıza da gerek yok. Üni sayesinde ailenizin evinden de kurtulabilirsiniz yurtta kalabilirsiniz

Gerçekten özenle çalışırsanız 1 senede halledersiniz. Cok eksiğiniz varsa hadi en fazla 2 olsun. Sınava girecek olanlar da eksiklerle başlıyorlar çalışmaya. Zaten kusursuz bir sınav çıkarmanıza da gerek yok. Üni sayesinde ailenizin evinden de kurtulabilirsiniz yurtta kalabilirsiniz
Benim bi ilk okula dönmem lazım hem dersleride anlamıyorum özellikle matematik falan

Kaçıncı sınıfta bıraktın okulu kaç yaşındasın silkelen kendine gel eğitimine devam et ve mesleğini eline al yoksa bir ömür pişmanlık yaşarsın

benim kardeşim lise 2 de okuldan ayrıldı. daha doğrusu okulla pek alakası olmadığı için kötü arkadaşlar ediniyo diye biz okuldan aldık. açık öğretime yazıldı. tabiki doğru düzgün çalışmadı.
Okumaya karşı bi aile de değiliz ben o sırada üni. deydim mesela.
neyse evde durmak sıktı tabi. bi eczanede çalışmaya başladı. evimizin karşısında olduğu için kabul ettik. 7 sene boyunca orda çalıştı. daha liseyi bile bitirmediği için adam yerine konulmayacağını anladı. geçen sene üni sınavlarına hazırlanmak istediğini söyledi. işten çıktı dershaneye yazıldı. 7 sene kitap yüzü görmemiş kardeşim üstelik orta okulda da başarılı bir öğrenci değildi ,ortalamanın üzerinde bir puan aldı. tercih yapmadı ki yapsa bir çok bölüme girebilirdi. ve bu sene hukuk için tekrar hazırlanmaya karar verdi. gayette iyi gidiyor inşallah hedefine ulaşacak.

örnek olsun diye yazdım bunu sadece. boşver anneyi kardeşi babayı. hayatını kurtaracak olan sensin. o eksikler evde otururken kapanmıyor malesef. boş anın geçmesin ki ileride pişman olma.

Kaçıncı sınıfta bıraktın okulu kaç yaşındasın silkelen kendine gel eğitimine devam et ve mesleğini eline al yoksa bir ömür pişmanlık yaşarsın
Lise bitti bu sene iki yıllık geçiş hakkım var gelecek sene muhakkak gitmeyi düşünüyorum iki+iki yaparım inşallah elimden geleni yapıcam

benim kardeşim lise 2 de okuldan ayrıldı. daha doğrusu okulla pek alakası olmadığı için kötü arkadaşlar ediniyo diye biz okuldan aldık. açık öğretime yazıldı. tabiki doğru düzgün çalışmadı.
Okumaya karşı bi aile de değiliz ben o sırada üni. deydim mesela.
neyse evde durmak sıktı tabi. bi eczanede çalışmaya başladı. evimizin karşısında olduğu için kabul ettik. 7 sene boyunca orda çalıştı. daha liseyi bile bitirmediği için adam yerine konulmayacağını anladı. geçen sene üni sınavlarına hazırlanmak istediğini söyledi. işten çıktı dershaneye yazıldı. 7 sene kitap yüzü görmemiş kardeşim üstelik orta okulda da başarılı bir öğrenci değildi ,ortalamanın üzerinde bir puan aldı. tercih yapmadı ki yapsa bir çok bölüme girebilirdi. ve bu sene hukuk için tekrar hazırlanmaya karar verdi. gayette iyi gidiyor inşallah hedefine ulaşacak.

örnek olsun diye yazdım bunu sadece. boşver anneyi kardeşi babayı. hayatını kurtaracak olan sensin. o eksikler evde otururken kapanmıyor malesef. boş anın geçmesin ki ileride pişman olma.
Çok saolun gerçekten bunalmıştım bu sözleriniz beni motive ediyor

Çok saolun gerçekten bunalmıştım bu sözleriniz beni motive ediyor
Olumsuz yorum yapanları boşver. kardeşime o kadar seneden sonra yapamazsın diyen çok oldu. hatta dayım öğretmendir. hayatta yetiştiremezsin konuları daha köklü sayı nedir onu bile bilmiyosun falan diyip gülmüştü. en fazla açıköğretim olur dedi. kendi oğlu da geçen sene sınava girdi. kardeşim ondan yüksek aldı.
eğer sen istersen yaparsın. yeter ki iste çabala. hayat senin hayatın kimsenin eline verme :)

Sevgide bulasicidir. Sevgi gormeyen cocuguda olsa gosteremiyor malesef .. Siz oncelikle sevmeyi ogrenin ailenizi sevin onlarda sizden ogrendin birbirinizi sevin . bu hayatta elinize kiymik batsa yine anne diye aglarsiniz..

Benim bi ilk okula dönmem lazım hem dersleride anlamıyorum özellikle matematik falan

Dersleri anlamak için inan tek gereken çalışmak çünkü hepsi ezber. Özel yetenek veya zeka gerektiren birşey yok. O yüzden korkma sen çalıştığın takdirde iyi bir yerlere gelebilirsin

Evde internetten konuları çalışabilirsiniz.Benim annemde "alerjim var" diyerek benim kuşumu istememişti.Benimde matematikle çok sorunum vardı.

Sevgide bulasicidir. Sevgi gormeyen cocuguda olsa gosteremiyor malesef .. Siz oncelikle sevmeyi ogrenin ailenizi sevin onlarda sizden ogrendin birbirinizi sevin . bu hayatta elinize kiymik batsa yine anne diye aglarsiniz..
Ben küçükken Baba denilen insan lokmalarımı sayarken ben hala baba denilenin boynuna sarılırdım atardı bi köşeye bakmazdı bile yaşamadan bilemezsiniz

Bak ne güzel lise bitmiş. Sayısalın iyi değilse sözel hazırlan. Bir hedef belirle. Odada oturmakla ömür bitmez.

Bak ne güzel lise bitmiş. Sayısalın iyi değilse sözel hazırlan. Bir hedef belirle. Odada oturmakla ömür bitmez.
Haklısınız gelecek seneye iki yıllık geçiş hakkım var ona gidicem inşallah 2+2 yapabilirim

Ben küçükken Baba denilen insan lokmalarımı sayarken ben hala baba denilenin boynuna sarılırdım atardı bi köşeye bakmazdı bile yaşamadan bilemezsiniz

Sizin adiniza oncelikle uzgun oldugumu soyle.ek istiyorum malesef secme hakkimiz yok .. Baba denilen kisi sevgiyi bilmiyor iste onun icinde sizi sevmemis. Ben buna inaniyorum .. Yasayan daha iyi bilir ama benim innacim boyle ..

Back
X