Napıcağımı inan bilmiyorum :'(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tbty1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tbty1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
100
26
18
Çok güzel giden bir ilişkim vardı annemin falan haberi vardı babamda geçen gün öğrendi ve çok karşı geliyor görüşmemizi istemiyo eğer görüşürsen hakkimi helal etmem yüzünede bakmam dedi :KK43: ne yapacagımı bilmiyorum bi tarafta ailem bi tarafta sevdiğim adam :KK43: Babam ailesini sevmedigini, eger evlenirsem hayatimi mahvedecegimi düşünüyor, annem zamana bırakın hersey olacagina varir diyo.
Babama karsı gelmek istemiyorum, ama ayrılınca akraba olduğumuz için nasıl yüzüne bakicam inan bilmiyorum. O kadar yaşanmışlık o kadar özel konularimi bile paylastim ben onunla simdi ayrilinca adim cikicakmis gibi hissediyorum :KK43::KK43: :KK43:

Son düzenleme:
Yaslar kac?
Egitim durumu?
Calisiyor musunuz?

Niyetiniz evlilikmi? O yoldami ilerliyosunz?

Ailenin rizasini almadan adim atma. Ayrica evlilik icin de acele etme. Inan bana bir bildikleri var...

Aile ne diyorsa haklıdır,bu yaşta gerçek aşk nedir gerçekten bilmiyorsun diyecem,kızacaksın,haklısın.Ben de senin yaşında biliyorum beeaa diye böğürürdüm bi de.
Sonradan anlıyorsun ki tırtmış sevgi vs sandığım şeyler o yaşta.
İşe başla,gerçek hayata atıl o zaman her şeyin rengi belli olur.

Babanizin sebebi ne neden gorusmenizi istemiyormus sordunuz mu hic

Aile ne diyorsa haklıdır,bu yaşta gerçek aşk nedir gerçekten bilmiyorsun diyecem,kızacaksın,haklısın.Ben de senin yaşında biliyorum beeaa diye böğürürdüm bi de.
Sonradan anlıyorsun ki tırtmış sevgi vs sandığım şeyler o yaşta.
İşe başla,gerçek hayata atıl o zaman her şeyin rengi belli olur.
Cahillik işte herkes diyo cahilsin sevgi aşk bi yere kadar diye. Sen evli misin? Basindan bir seyler gecmis seninde belliki

cnm benim ailemde oyleydi... eger okulu birakip evlenirsen seni evlatliktan redederim demisti annem
yinede kalbimin sesini dinledim... ve gittigim yoldan sasmadim... simdi ise 7 ay evliyim ve annemgil benden cok seviyorlar damadini... :)

Yaşınız küçük olduğu için istemiyordur. Bide daha 3 yıl varsa ailene neden söyledin nasıl cesaret ettin. Benim 3 yıllık ilişkim var ve yaşım 23 henüz cesaret edip söyleyemem. .

cnm benim ailemde oyleydi... eger okulu birakip evlenirsen seni evlatliktan redederim demisti annem
yinede kalbimin sesini dinledim... ve gittigim yoldan sasmadim... simdi ise 7 ay evliyim ve annemgil benden cok seviyorlar damadini... :)
Evlat sonuçta nereye kadar affetmicek ki..

Yaşınız küçük olduğu için istemiyordur. Bide daha 3 yıl varsa ailene neden söyledin nasıl cesaret ettin. Benim 3 yıllık ilişkim var ve yaşım 23 henüz cesaret edip söyleyemem. .
Ben kendim söylemedim kendisi bi şekilde öğrendi diyelim.

Evlat sonuçta nereye kadar affetmicek ki..
o ve ben zaten o donem nisanliydim... ama daha okumaya devam ediyordum.
yoksa benimde daha 3 senem vardi okulumun bitmesine... ama daha fazla yapamayacagim demistim.. annem cok karsi gelmisti.

Bi işe giricem zaten.
Hemen evlilik bizde düşünmüyoruz
Evlilik dusunmuyorsun ama o yolda ilerlemek niyetin, bosver inan bu gencecik yasta hic gerek yok, gez toz ama nisanmis sozmus evlilkkmis sakin girisme o islere bunalirsin

Back
X