- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
Ozaman babanıza güvenin bir bildiği vardırAilesini taniyor babam. Huylarini sevmiyorum diyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman babanıza güvenin bir bildiği vardırAilesini taniyor babam. Huylarini sevmiyorum diyo.
Üniversitedemiydin?o ve ben zaten o donem nisanliydim... ama daha okumaya devam ediyordum.
yoksa benimde daha 3 senem vardi okulumun bitmesine... ama daha fazla yapamayacagim demistim.. annem cok karsi gelmisti.
Kalbime söz gecirebilsemOzaman babanıza güvenin bir bildiği vardır
Evliyim.Bana göre çook erken diğer çoğunluğa göre çook geç bi yaşta evlendim.Kimseye diretmedim seviyorum vs diye.Sadece o yaşlarda sevgiyi o sanıyorduk.Yaş ilerledikçe aslında ne olduğunu anlıyorsun.Cahillik işte herkes diyo cahilsin sevgi aşk bi yere kadar diye. Sen evli misin? Basindan bir seyler gecmis seninde belliki
ewtÜniversitedemiydin?
Geçim derdi başladıktan sonra sevgi arka planda zaten..Evliyim.Bana göre çook erken diğer çoğunluğa göre çook geç bi yaşta evlendim.Kimseye diretmedim seviyorum vs diye.Sadece o yaşlarda sevgiyi o sanıyorduk.Yaş ilerledikçe aslında ne olduğunu anlıyorsun.
Zaten şuanda önceliğim çalışıp para kazanmak kimseye minnet etmemek.. Evlilik şuanda düşünmuyorum ilerde.Evlilik sorumluluğu için çok erken bir yastasin kendine bu haksızlıği yapma.En önemli referansin baban olmuş bilgisi varmış ve bu senin için bir şans çoğu kız aile bilgi eksikliğinden yanlış evlilik yapabiliyor.Ise gir hayatı tanı aileni destekle en son evlilik düşün
amaaanmnn babalar, o da anneni almış evlenmiş o zaman deden de annene hakını helal etsin..Çok güzel giden bir ilişkim vardı annemin falan haberi vardı babamda geçen gün öğrendi ve çok karşı geliyor görüşmemizi istemiyo eğer görüşürsen hakkimi helal etmem yüzünede bakmam dedine yapacagımı bilmiyorum bi tarafta ailem bi tarafta sevdiğim adam
![]()
Bu konularda çok tecrübe sahibi bi ablan olarak sana babanı dinle derim onlar senin göremediğini görür şimdi çok sevdim çok seviyo dersin sorumluluk almaya başlayınca işler değişir babanı dinle ve sağlam bi işin olmadan evlenme canımÇok güzel giden bir ilişkim vardı annemin falan haberi vardı babamda geçen gün öğrendi ve çok karşı geliyor görüşmemizi istemiyo eğer görüşürsen hakkimi helal etmem yüzünede bakmam dedine yapacagımı bilmiyorum bi tarafta ailem bi tarafta sevdiğim adam
![]()
sana bişey söyliyimmi abla nasihatı benden küçükmüsün bilmiyorum ama babanı dinle o bişey diyorsa vardır bi bildiği.büyükler kötülük istemez onlar hissedeer 6. hisleri kuvvetlidir nice insanlar gördüm ailesini dinlemeyipgerekirse kaçarak gidip evleniyor kucagında cocuguyla bi kaç ay sonra nereye giiderim diye başlıyor düşünmeye ba ba nııı dinle.
Kacmayı asla düşünmüyorum. Annem o kadar fazla karsi gelmiyo zaman birakin nasipse olur diyo, babamin bu kadar karsi gelmesinin sebebide yaşım galiba.evlilik yolunda ilerliyoruz ama hemen evlenmeyi dusunmuyorum ilk once isimi elime alip kimseye minnet etmemeksana bişey söyliyimmi abla nasihatı benden küçükmüsün bilmiyorum ama babanı dinle o bişey diyorsa vardır bi bildiği.büyükler kötülük istemez onlar hissedeer 6. hisleri kuvvetlidir nice insanlar gördüm ailesini dinlemeyipgerekirse kaçarak gidip evleniyor kucagında cocuguyla bi kaç ay sonra nereye giiderim diye başlıyor düşünmeye ba ba nııı dinle.
Babanın neden karşı geldiğini öğren öncellikle ona göre kararını ver .. Anne baba birşey diyorsa mutlaka içgüdüsel hissiyatı vardır .. Aile herşeyden önce gelir sakın unutma bunu .. Pişman olacağın davranışlardan sakınmaya bak .. Benim babam hayatta olaydı da yapma dediğini tamam babam yapmam diyeydim gerci Allah rahmet etsin anlayışlı bir babam vardı ama ne olursa olsun ANNE BABA YERİNİ KİMSE ALAMAZÇok güzel giden bir ilişkim vardı annemin falan haberi vardı babamda geçen gün öğrendi ve çok karşı geliyor görüşmemizi istemiyo eğer görüşürsen hakkimi helal etmem yüzünede bakmam dedine yapacagımı bilmiyorum bi tarafta ailem bi tarafta sevdiğim adam
![]()
Babamın karşı gelmesinin sebebi ailesinin huylarını sevmiyor oluşu ve akraba oluşumuz. Bilmiyorum ne yapaacagimi bi tarafta yasanmis o kadar sey ve pismanlik duydugum seyler ayrilsam nasil yuzune bakicam onun ve ailesinin. Bi taraftan ailemBabanın neden karşı geldiğini öğren öncellikle ona göre kararını ver .. Anne baba birşey diyorsa mutlaka içgüdüsel hissiyatı vardır .. Aile herşeyden önce gelir sakın unutma bunu .. Pişman olacağın davranışlardan sakınmaya bak .. Benim babam hayatta olaydı da yapma dediğini tamam babam yapmam diyeydim gerci Allah rahmet etsin anlayışlı bir babam vardı ama ne olursa olsun ANNE BABA YERİNİ KİMSE ALAMAZ
Ailesinin huylarini sevmiyor olabilir çocuğun ne günahı var :s ama aile de çok önemli evliliklerde bunu yaşayan birisi olarak söylüyorum ya aileler ağzını tutmalı ya da baştan o ise hiç girişmemeli .. Babanla konuşmayı dene eksileri artıları konuş düşünceleri bi esnet bakalım belki içinde baska şeyler de vardır ha baktın olmuyor ayrıl demiyorum ilişkinin devamını sağla belki gerçekten seviyolar derler ayırmak istemez baban seni .. Ama bunu yaptıktan sonra hala diretiyor mutlaka hissiyatını ve nasihatini dinle babanın ... Ama çok da yıpratma kendini .. Hz mevlana'nın bir sözü var AYAĞINA BATAN DİKENLER ARADIĞIN GÜL'ÜN HABERCİSİDİRBabamın karşı gelmesinin sebebi ailesinin huylarını sevmiyor oluşu ve akraba oluşumuz. Bilmiyorum ne yapaacagimi bi tarafta yasanmis o kadar sey ve pismanlik duydugum seyler ayrilsam nasil yuzune bakicam onun ve ailesinin. Bi taraftan ailem![]()
Çok güzel giden bir ilişkim vardı annemin falan haberi vardı babamda geçen gün öğrendi ve çok karşı geliyor görüşmemizi istemiyo eğer görüşürsen hakkimi helal etmem yüzünede bakmam dedine yapacagımı bilmiyorum bi tarafta ailem bi tarafta sevdiğim adam
Babam ailesini sevmedigini, eger evlenirsem hayatimi mahvedecegimi düşünüyor, annem zamana bırakın hersey olacagina varir diyo.
Babama karsı gelmek istemiyorum, ama ayrılınca akraba olduğumuz için nasıl yüzüne bakicam inan bilmiyorum. O kadar yaşanmışlık o kadar özel konularimi bile paylastim ben onunla simdi ayrilinca adim cikicakmis gibi hissediyorum![]()
![]()
Ayriliyim yanibaba sırtını yasladığın kaledir, o kaleyi devirisen tekrar yaslanacak bir kale bulamazsın ,babanı dinle hiç bir anne baba evladının kötü olmasını istemez