- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
burda bana kalan veya benim yapıcam bişey kalmıyo demekki; dikta bi yapı var sanırım bizim evliliğimizde, ha taviz tavizi mi doğurdu hayır ben derdimi sorunumu ılımlı bi şekilde anlattım(yapım kişiliğim böyle), haklı olduğum yere hayır cevabını alınca sesimi yükselttiğim yerde oldu, ama evet öyle böyle durum bu.
Bakın önünüzde iki seçenek var. Doğru olduğunuzu bildiğiniz şeyden şaşmamak ya da eşinizin dediğine uymak.
Birincisinde kavga çıkma ihtimali var. Ama eğer kardeşinize istediğiniz şeyi yapamıyorsanız kavga çıkmasa da bu sizi daha mı az üzecek?
Ya da huzursuzluk çıkmasından çekinip eşinizin dediğini yapacaksınız. Bu da en fazla kafayı kuma gömmekten ibaret olur. Sorunları görmemiş olursunuz ama bu sorunların olmadığı ya da sıkıntıların geçtiği anlamına gelmez.
Eşinizin kardeşi var mı? İlerde onun düğününde bir sürü şey takılsa sesiniz çıkar mı? Sesiniz çıkmalı mı ya da? Durumlar tam tersi olsaydı ve siz eşinizin kardeşini küçüğün büyüğünü takalım deseydiniz size ne derlerdi? Ne konumuna düşürürlerdi?